Hirdetés

Világítás vezérlés – Fényt az otthonokba!

Egy jól kiválasztott okosotthon rendszer képes a belső és külső környezet finomra hangolt vezérlésére, melynek kis túlzással tényleg csak a képzelet szab határt. Kezdjük a legfontosabbal, a kezelhetőséggel és beállíthatósággal!

Grenton világítás vezérlés

Lehet ugyanis rendkívül okos és jól tervezett egy épületautomatizálási rendszer, ha fittyet hány a felhasználói élményre és nem biztosít maximális kényelmet a felhasználás során minden korosztály számára. A grafikus felületen skálázható Grenton rendszerben érezhető a dizájnerek komoly munkája, melynek köszönhetően a rendszer kezelésén felül, annak beállítása is mindenki számára könnyen megvalósítható, nem igényel szakembert.

Szó szerint minden elektromos berendezés vezérelhető és programozható a Grentonnal, ezért nem is szeretnénk bemenni az erdőbe. Nézzük a legnagyobb hangulatot jelentő funkciót, a világítás vezérlést.

Grenton világítás vezérlés
Grenton világítás vezérlés

Együtt élve az okosotthonnal, az egyik legszembetűnőbb „dolog” a világítás vezérlése, ezáltal pedig a megvilágítási sémák. Természetesen nem csak egyetlen gombnyomással kapcsolhatjuk le-fel a világítást a különböző lakóterekben, ennél sokkal látványosabb megoldásokat kínál a finoman elhalványuló és felerősödő, különböző színű világítás.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

A LED szalagokkal megvalósított belsőépítészeti megoldások életre kelnek a Grenton intelligens világítási rendszere által. Nem kell feltétlenül kapcsolgatni sem, ha nem szeretnénk, mert lehetővé teszi, hogy a világítás alkalmazkodjon a napszakhoz. Energiával feltöltő, erős fény a fürdőszobában, mikor indul a nap, míg az esti időszakban a lemenő Nap sugarainak fénye segít ellazulni, mielőtt aludni térne. Amikor éjjel felkel és felkapcsolja a villanyt, a fény azonnal elvakítja, ami nem túl kellemes érzés. A Grentonnal ezzel szemben ilyenkor kevés fénnyel indít, majd fokozatosan, lassan növeli a fényerőt, hogy az ébredés folyamatát kellemesebbé tegye. Ébredéskor nincs rosszabb annál, mint az ébresztőóra éles hangjára ébredni egy kellemes álomból. A Grenton egy sokkal gyengédebb megközelítést kínál.

Grenton világítás vezérlés

Első lépésként fokozatosan növeli a hálószoba fényét, majd egy halk zenét kezd sugározni. Ezzel hozzásegíti Önt ahhoz, hogy minden napja jó hangulatban induljon. Az okos világítási rendszer az éjszaka közepén is segít.

Nem egyszerű feladat - főleg gyerekek számára - megtalálni a villanykapcsolót a sötétben. A Grenton érzékeli a mozgást és egy enyhe megvilágítással segít, hogy a folyosón, vagy a lépcsőn biztonsággal lehessen közlekedni.

Grenton világítás vezérlés

Az önműködő világítást megszakíthatjuk a hangulatunknak megfelelően eltárolt egy-gombos kapcsolásokkal, mint a Party, TV nézés, Házon kívül, Csendes este, Kerti világítás és még ki tudja hány és mennyi sémával! Fedezze fel, ismerje meg és élvezze a kényelmet, amit a Grenton okosotthon rendszere nyújt.

Grenton világítás vezérlés
 | 
Kapcsolódó cikkek

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Enteriőr átalakítás modern, organikus stílusjegyekkel – Mihálydeák Krisztina és Csomor László munkája

RE.SOURCE: kényelem és funkcionalitás egyben

Hörmann homee – Rugalmas Smart Home rendszer a nagyobb kényelemért

Kölcsönhatásban: amikor a fekete és a bronz festés dominál

Izgalmas részletek egy étterem belső átalakításakor – Mihálydeák Krisztina lakberendező munkája

Elsőre furcsa, de létezik: fény az éjszakában, a pihentető alvásért. Az éjszakai irányfény értékes segítséget nyújthat

Kompakt okosotthon rendszer: a nagyobb kényelem könnyed megoldása

Okosotthon 46 négyzetméteren

Erre figyeljünk, ha okosotthont tervezünk! – Minőségi megoldások hosszú távra

Egy kocka mind felett! - Új okosotthon vezérlőt mutatott be a Hörmann

Biztonságos otthon és minőségi fények - Világítás, fertőtlenítés és légtisztítás 3 az 1-ben

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

A legjobb megoldás a legjobb munkakörnyezetért – itt az emberközpontú világítás!

VIMAR, az elektromos szerelvények Ferrarija

Integrálható szenzorok - a mindennapok segédei

Vásárlási listák
További vásárlási listák