Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Épülő belső térből igazi otthon – lakberendezés a gyakorlatban

Igazi mestermunka tanúi lehetünk, hála az Attraktív Design Stúdió csapatának. Segítségükkel bepillantást nyerünk a lakberendezői tervezés és a kivitelezés folyamatába, végül a kész otthonba is beleshetünk.

Ügyfelünk egy új építésű lakóparkban vásárolt két kisebb lakást, melyek egybenyitásával lehetőség nyílt a megfelelő élettér kialakítására. Első lépésként a belső tér funkcióinak megtervezésével kezdte a munkát Vónya Tímea lakberendezőnk.

A megbízó kérésére egy modern stílusú, elegánsan bútorozott otthon kialakításába kezdtünk. Igyekeztünk teljesíteni azt a kérést is, hogy a végeredmény nagyvonalú legyen, némi glamúrral kiegészítve. A nappali és konyha részen megmaradt a lakásban eredetileg lerakott szürkés kőpadló és a beszerelt szürkés színvilágú konyhabútor, melyekhez hozzá kellett igazítani a tér többi elemét.

A tervezés után kivitelező csapatunk megkezdte a lakás átalakítását. A mennyezeti elektromos kiállásokat az új álmennyezetekhez igazítottuk, a kapcsolókat, konnektorokat összehangoltuk az új világítási rendszerekkel valamint az egyedi bútorokkal. Elkészítettük az álmennyezeteket, melyek funkcionális és hangulati világításokat biztosítanak ügyfelünk igényei szerint. Cégünk szakemberei elkészítették a tálcás álmennyezeteket, melyeket a festő kollégáink gletteltek, csiszoltak és fehérre festettek.

Álmennyezet glettelése
Álmennyezet glettelése
Álmennyezet készítése
Álmennyezet készítése
Álmennyezet készítése
Álmennyezet készítése

A fehér falakat minimál bézs színűre festettük és a Khróma design tapétáival díszítettük a megadott terv szerint. A dekorációkat és a beépített bútorokat asztalos csapatunk készítette el lakberendezőnk tervei alapján.

Egyedi gyártású bútorok összeszerelése
Egyedi gyártású bútorok összeszerelése
Lassan helyére kerül a tapéta is
Lassan helyére kerül a tapéta is

A bútorok magasfényű Gizir bútorlapokból készültek. A hálószobába elegáns bőrből készült egy TV hátfal, valamint a gardróbba egy pad láda készült ugyanezzel a bőrrel tűzve. A szekrényajtókat bronz metszett tükrökkel díszítettük.

Elkészült a gardrób
Elkészült a gardrób
Az elegáns és glamúros hálószoba
Az elegáns és glamúros hálószoba

A függönyök és a díszpárnák elegáns Ashley Wilde textilekből készültek, melyek hozzájárulnak az otthonosság fokozásához és színeikben harmonizálnak a bútorok és a dekorációk színeivel. A függönyöket a munkálatok legvégén rakták fel kollégáink a helyükre.

Látványos TV fal a nappaliban
Látványos TV fal a nappaliban

A készen vásárolt bútorokat összeszerelték, a képek és a lámpák a megtervezett helyükre kerültek.

A kulcsrakész átadáskor ügyfelünk maximális elégedettséggel vette birtokba új otthonát.

Attraktív Design Stúdió – Kivitelezéstől a lakberendezésig

Kivitelező és asztalos csapatunk Vónya Tímea lakberendező tervei alapján kulcsrakészen adja át ügyfeleink részére egyedi otthonukat. A teljes kivitelezés így egy kézben, egy céggel bonyolódik le és a lakberendező végig kíséri a teljes kivitelezési folyamatot, hogy a terveknek megfelelően készüljön el az enteriőr.

Ezzel levesszük ügyfeleink válláról a kivitelezéssel járó összeses nehézséget és így időt, energiát, pénzt spórolnak meg. Cégünk 2012 óta aktívan dolgozik, portfóliónkban számos referencia munka található.

Az egyszerűbb feladatoktól kezdve (bontás, festés, tapétázás, burkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés szerelés, stb.) a precíziós munkát igénylő gipszkarton álmennyezetek, 3D falpanelek felrakásáig vagy egyéb látványelemek elkészítéséig is vállaljuk a kivitelezést.

Az új technológiai eljárásokban és az új belsőépítészeti megoldásokban jártas kollégáink magabiztosan és precízen végzik el a rájuk bízott feladatokat. Megbízásunk vonatkozhat a részfeladatokra vagy komplett, kulcsra kész átadásra is.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező profi asztalos kollégáink egyedi igények szerint kialakított, prémium minőségű bútorokat és belsőépítészeti elemeket készítenek megrendelőink részére. A lakások függönyözésében és az otthonosságot biztosító textíliák megvarrásában is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Cégünk Bemutatótermében egy helyen válogathatnak a luxus minőségű textilek és tapéták kínálatából. Amikor már minden elkészült és a helyére került, akkor takarító csapatunk elvégzi az utolsó simításokat is ügyfeleink kívánsága szerint.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek az igényeik szerinti teljes körű szolgáltatást biztosítsuk! Cégünk mottója: "Csak egyfajta minőség létezik: a legjobb".

Egyedi otthona megteremtéséhez vegye fel cégünkkel a kapcsolatot!

Népszerűek a témában

Luxus-e a lakberendezés?

Dekoratív és környezetbarát zöldfalak

Látható minimum: a szinte észrevétlen kapcsolók és dugaljak világa

Ez is érdekelhet

Egyedi érzés a talp alatt - SOLIDSoft zuhanytálca

Dulux EasyCare - Foltok a falon? Ugyan már!

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Fürdőszoba-felújítás - amire érdemes odafigyelni

Házvásárlás: innen tudhatjuk, hogy kell-e tetőcsere

Készítsen díjmentes, gyors nagyságrendi számítást a Terrán TetőKalkulátorával!

Paradox – Bemutatkozik az új BlueEye applikáció

Erre figyeljen, ha épített zuhanykabint szeretne

Atenád redőnyök: zsákbamacska helyett hosszú távú megoldás

Zsaluzia – modern és esztétikus árnyékolás

Kingfire Kanto az első Schiedel sarokkandalló előnyei

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Fókuszban a világítástechnikai eszközök

Hogyan készülnek a prémium kerámia szaniterek?

„Az esztétikumon és a funkcionalitáson felül kiemelt fontosságú számomra a terek játékos és inspiráló kialakítása” – interjú Lode Cora lakberendezővel, az Év moodboardja 2023 pályázat harmadik helyezettjével

„Szeretem felfedezni a tér adottságait, tanulmányozni a lehetőségeket és megtalálni a legjobb kialakítási opciókat” – Kovács-Szécsi Dóra lakberendezővel, az Év moodboardja 2023 pályázat díjazottjával beszélgettünk

„Egy enteriőr akkor lesz élhető, amikor jól működnek együtt a különböző funkciók” – beszélgetés Pál Gabriella Annával, az Év moodboardja 2023 pályázat közönségdíjas lakberendezőjével

Friss hír a jakuzzivilágból: tovább bővült a VitalSpa „vevőkényeztető” garanciája

Hidegburkolat variációk dekoratív és különleges terekbe

„Lakberendezővé válni egy hosszabb útkeresés eredménye” – Beszélgetés az Év lakberendezője 2022 pályázat győztesével, Szőke Mónikával

„Számomra a tervezés nem munka, hanem lehetőség egy olyan világ létrehozására, amiben örömét leli a megrendelő” – Árvai-Komódi Klaudia lakberendezővel, az „Év fürdőszobai moodboardja 2023” pályázat harmadik helyezettjével beszélgettünk

„Sok mindent szükséges átgondolni a tervezés során” – beszélgetés Szilágyi Dórával, az Év fürdőszobai moodboardja 2023 pályázat közönségdíjas lakberendezőjével

„Az az ember vagyok, akinek mindene a képi világ” – Ferik Judit lakberendező, az Év moodboardja pályázat győztes tervezője

„Olyan típusú ember vagyok, aki bármit képes megszervezni” – interjú Zselló Katica lakberendező, enteriőrtervezővel, az Év fürdőszobai moodboardja 2023 pályázat díjazottjával