Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Épülő belső térből igazi otthon – lakberendezés a gyakorlatban

Igazi mestermunka tanúi lehetünk, hála az Attraktív Design Stúdió csapatának. Segítségükkel bepillantást nyerünk a lakberendezői tervezés és a kivitelezés folyamatába, végül a kész otthonba is beleshetünk.

Ügyfelünk egy új építésű lakóparkban vásárolt két kisebb lakást, melyek egybenyitásával lehetőség nyílt a megfelelő élettér kialakítására. Első lépésként a belső tér funkcióinak megtervezésével kezdte a munkát Vónya Tímea lakberendezőnk.

A megbízó kérésére egy modern stílusú, elegánsan bútorozott otthon kialakításába kezdtünk. Igyekeztünk teljesíteni azt a kérést is, hogy a végeredmény nagyvonalú legyen, némi glamúrral kiegészítve. A nappali és konyha részen megmaradt a lakásban eredetileg lerakott szürkés kőpadló és a beszerelt szürkés színvilágú konyhabútor, melyekhez hozzá kellett igazítani a tér többi elemét.

A tervezés után kivitelező csapatunk megkezdte a lakás átalakítását. A mennyezeti elektromos kiállásokat az új álmennyezetekhez igazítottuk, a kapcsolókat, konnektorokat összehangoltuk az új világítási rendszerekkel valamint az egyedi bútorokkal. Elkészítettük az álmennyezeteket, melyek funkcionális és hangulati világításokat biztosítanak ügyfelünk igényei szerint. Cégünk szakemberei elkészítették a tálcás álmennyezeteket, melyeket a festő kollégáink gletteltek, csiszoltak és fehérre festettek.

Álmennyezet glettelése
Álmennyezet glettelése
Álmennyezet készítése
Álmennyezet készítése
Álmennyezet készítése
Álmennyezet készítése

A fehér falakat minimál bézs színűre festettük és a Khróma design tapétáival díszítettük a megadott terv szerint. A dekorációkat és a beépített bútorokat asztalos csapatunk készítette el lakberendezőnk tervei alapján.

Egyedi gyártású bútorok összeszerelése
Egyedi gyártású bútorok összeszerelése
Lassan helyére kerül a tapéta is
Lassan helyére kerül a tapéta is

A bútorok magasfényű Gizir bútorlapokból készültek. A hálószobába elegáns bőrből készült egy TV hátfal, valamint a gardróbba egy pad láda készült ugyanezzel a bőrrel tűzve. A szekrényajtókat bronz metszett tükrökkel díszítettük.

Elkészült a gardrób
Elkészült a gardrób
Az elegáns és glamúros hálószoba
Az elegáns és glamúros hálószoba

A függönyök és a díszpárnák elegáns Ashley Wilde textilekből készültek, melyek hozzájárulnak az otthonosság fokozásához és színeikben harmonizálnak a bútorok és a dekorációk színeivel. A függönyöket a munkálatok legvégén rakták fel kollégáink a helyükre.

Látványos TV fal a nappaliban
Látványos TV fal a nappaliban

A készen vásárolt bútorokat összeszerelték, a képek és a lámpák a megtervezett helyükre kerültek.

A kulcsrakész átadáskor ügyfelünk maximális elégedettséggel vette birtokba új otthonát.

Attraktív Design Stúdió – Kivitelezéstől a lakberendezésig

Kivitelező és asztalos csapatunk Vónya Tímea lakberendező tervei alapján kulcsrakészen adja át ügyfeleink részére egyedi otthonukat. A teljes kivitelezés így egy kézben, egy céggel bonyolódik le és a lakberendező végig kíséri a teljes kivitelezési folyamatot, hogy a terveknek megfelelően készüljön el az enteriőr.

Ezzel levesszük ügyfeleink válláról a kivitelezéssel járó összeses nehézséget és így időt, energiát, pénzt spórolnak meg. Cégünk 2012 óta aktívan dolgozik, portfóliónkban számos referencia munka található.

Az egyszerűbb feladatoktól kezdve (bontás, festés, tapétázás, burkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés szerelés, stb.) a precíziós munkát igénylő gipszkarton álmennyezetek, 3D falpanelek felrakásáig vagy egyéb látványelemek elkészítéséig is vállaljuk a kivitelezést.

Az új technológiai eljárásokban és az új belsőépítészeti megoldásokban jártas kollégáink magabiztosan és precízen végzik el a rájuk bízott feladatokat. Megbízásunk vonatkozhat a részfeladatokra vagy komplett, kulcsra kész átadásra is.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező profi asztalos kollégáink egyedi igények szerint kialakított, prémium minőségű bútorokat és belsőépítészeti elemeket készítenek megrendelőink részére. A lakások függönyözésében és az otthonosságot biztosító textíliák megvarrásában is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Cégünk Bemutatótermében egy helyen válogathatnak a luxus minőségű textilek és tapéták kínálatából. Amikor már minden elkészült és a helyére került, akkor takarító csapatunk elvégzi az utolsó simításokat is ügyfeleink kívánsága szerint.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek az igényeik szerinti teljes körű szolgáltatást biztosítsuk! Cégünk mottója: "Csak egyfajta minőség létezik: a legjobb".

Egyedi otthona megteremtéséhez vegye fel cégünkkel a kapcsolatot!

Népszerűek a témában

Luxus-e a lakberendezés?

Dekoratív és környezetbarát zöldfalak

Így válassz lámpát!

Ez is érdekelhet

Modern fürdőszobák díszei az öntöttmárvány térkádak

Szárazépítés vizes helyiségekben Austrotherm UNIPLATTE® építőlemezekkel

Magnifico! Mágnesen alapuló technológia a tolóajtók szolgálatában

Hörmann garázskapu és bejárati ajtó konfigurátor

Így lehet energetikailag hatékony a tető

Gyors, díjmentes, nagyságrendi számítás a Terrán TetőKalkulátorával!

Paradox – Bemutatkozik az új BlueEye applikáció

Masszázs minden nap

Erre figyeljünk oda, ha redőnyt vásárolunk! – válaszol a szakértő

Napsütötte terasz, erkély? Nem hiányozhat a napellenző!

Már 100 éve bizonyít a pórusbeton

Fürdőszoba tükrök új megvilágításban: tippek a megfelelő kiválasztásához

Hogyan válasszunk kültéri burkolatot és hogyan tartsuk karban, ha tartós és esztétikus felületet szeretnénk?

„Az egyedi környezet kialakításához mindig magam tervezem a bútorokat is” – beszélgetés Zsákai Gábor belsőépítész, lakberendezővel

Fuga nélkül nincs tartós burkolat – Miért fontos a megfelelő fuga kiválasztása?

Okos megoldásokkal az optimális fürdőszobai vízhasználatért

Gyors és hatékony felújítás a kertben és a teraszon: fa- és fémfelületek festése, megóvása. Milyen festéket válasszunk?

„Ha egyszóval kellene jellemezni, amit a lakberendezés adhat, akkor az a varázslat lenne” – bemutatkozik Baktai Bianca lakberendező, az Év moodboardja 2023 pályázat díjazottja

Játék a csempékkel – Így válnak hangsúlyossá a terek a jól megválasztott csempével

3 tipp a modern, színes fürdőszoba kialakításához

Fókuszban a világítástechnikai eszközök

Hogyan készülnek a prémium kerámia szaniterek?

„Az esztétikumon és a funkcionalitáson felül kiemelt fontosságú számomra a terek játékos és inspiráló kialakítása” – interjú Lode Cora lakberendezővel, az Év moodboardja 2023 pályázat harmadik helyezettjével

Elérkezett a családi házak ideje - Akár 7 millió forint az energetikai felújításokra!