Hirdetés

Belsőépítészeti tervezés és teljeskörű kivitelezés az Attraktív Design Stúdió csapatával

Egy új építésű, lakóparki lakás nagyvonalú átalakítása a lakberendező tapaszatalataival.

Ügyfelünk egy új építésű lakóparkban vásárolt két kissebb lakást, melyek egybenyitásával lehetőség nyílt a megfelelő élettér kialakítására. Első lépésként a belső tér funkcióinak megtervezésével kezdte a munkát Vónya Tímea lakberendezőnk.

Ügyfelünk glamour stílusban kérte berendeztetni otthonát. A nappali és konyha részen megmaradt a lakásban eredetileg lerakott szürkés kőpadló és a beszerelt szürkés színvilágú konyhabútor, melyekhez hozzá kellett igazítani a tér többi elemét.

A tervezés után kivitelező csapatunk megkezdte a lakás átalakítását. A mennyezeti elektromos kiállásokat az új álmennyezetekhez igazítottuk, a kapcsolókat, konnektorokat összehangoltuk az új világítási rendszerekkel valamint az egyedi bútorokkal. Elkészítettük az álmennyezeteket, melyek funkcionális és hangulati világításokat biztosítanak ügyfelünk igényei szerint. Cégünk szakemberei elkészítették a tálcás álmennyezeteket, melyeket a festő kollégáink gletteltek, csiszoltak és fehérre festettek.

Álmennyezet glettelése
Álmennyezet glettelése
Álmennyezet készítése
Álmennyezet készítése
Álmennyezet készítése
Álmennyezet készítése

A fehér falakat minimál bézs színűre festettük és a Khróma design tapétáival díszítettük a megadott terv szerint. A dekorációkat és a beépített bútorokat asztalos csapatunk készítette el lakberendezőnk tervei alapján.

Egyedi gyártású bútorok összeszerelése
Egyedi gyártású bútorok összeszerelése
Lassan helyére kerül a tapéta is
Lassan helyére kerül a tapéta is

A bútorok magasfényű Gizir bútorlapokból készültek. A hálószobába elegáns bőrből készült egy TV hátfal, valamint a gardróbba egy pad láda készült ugyanezzel a bőrrel tűzve. A szekrényajtókat bronz metszett tükrökkel díszítettük.

Elkészült a gardrób
Elkészült a gardrób
Az elegáns és glamúros hálószoba
Az elegáns és glamúros hálószoba

A függönyök és a díszpárnák elegáns Ashley Wilde textilekből készültek, melyek hozzájárulnak az otthonosság fokozásához és színeikben harmonizálnak a bútorok és a dekorációk színeivel. A függönyöket a munkálatok legvégén rakták fel kollégáink a helyükre.

Látványos TV fal a nappaliban
Látványos TV fal a nappaliban

A készen vásárolt bútorokat összeszerelték, a képek és a lámpák a megtervezett helyükre kerültek.

A kulcsrakész átadáskor ügyfelünk maximális elégedettséggel vette birtokba új otthonát.

Attraktív Design Stúdió – Kivitelezéstől a lakberendezésig

Kivitelező és asztalos csapatunk Vónya Tímea lakberendező tervei alapján kulcsrakészen adja át ügyfeleink részére egyedi otthonukat. A teljes kivitelezés így egy kézben, egy céggel bonyolódik le és a lakberendező végig kíséri a teljes kivitelezési folyamatot, hogy a terveknek megfelelően készüljön el az enteriőr.

Ezzel levesszük ügyfeleink válláról a kivitelezéssel járó összeses nehézséget és így időt, energiát, pénzt spórolnak meg. Cégünk 2012 óta aktívan dolgozik, portfóliónkban számos referencia munka található.

Az egyszerűbb feladatoktól kezdve (bontás, festés, tapétázás, burkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés szerelés, stb.) a precíziós munkát igénylő gipszkarton álmennyezetek, 3D falpanelek felrakásáig vagy egyéb látványelemek elkészítéséig is vállaljuk a kivitelezést.

Az új technológiai eljárásokban és az új belsőépítészeti megoldásokban jártas kollégáink magabiztosan és precízen végzik el a rájuk bízott feladatokat. Megbízásunk vonatkozhat a részfeladatokra vagy komplett, kulcsra kész átadásra is.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező profi asztalos kollégáink egyedi igények szerint kialakított, prémium minőségű bútorokat és belsőépítészeti elemeket készítenek megrendelőink részére. A lakások függönyözésében és az otthonosságot biztosító textíliák megvarrásában is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Cégünk Bemutatótermében egy helyen válogathatnak a luxus minőségű textilek és tapéták kínálatából. Amikor már minden elkészült és a helyére került, akkor takarító csapatunk elvégzi az utolsó simításokat is ügyfeleink kívánsága szerint.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek az igényeik szerinti teljes körű szolgáltatást biztosítsuk! Cégünk mottója: "Csak egyfajta minőség létezik: a legjobb".

Egyedi otthona megteremtéséhez vegye fel cégünkkel a kapcsolatot!

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Csak a képzelet szab határt: inspiráló zuhanyvariációk a Radaway-től

A Méta szakembereivel a cég által forgalmazott Radaway zuhanykabinokról, azon belül is a 2020-as újdonságokról beszélgettünk.

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

Lakásfelújításnál még a leggondosabban tervezőket is érhetik kellemetlen és - szerencsére - kellemes meglepetések, hogy mire elég az a pénz, amit az anyagokra és a munkákra szántak. Sorra vettük, hogy mit tudunk kihozni 200 ezer, 1,5 millió és 5 millió forintból.

Beltéri árnyékolás - a lakberendezés fontos eleme is

Számos épületen nem, vagy csak rendkívüli nehézségek árán oldható meg a külső árnyékoló alkalmazása. Ilyen esetekben ajánlott minőségi, beltéri textilárnyékoló rendszert választani.

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

Összeállításunkban öt stíusirányzat mentén igyekszünk ötleteket adni, melyekkel nem pusztán esztétikus, de egyszerre modern és otthonos is lehet fürdőhelyiségünk.

5 ok, miért a Természetes Kő a legjobb választás otthonunk díszítéséhez

Manapság egyre gyakrabban beszélünk egészséges, praktikus és könnyen fenntartható otthonokról. Ugyanakkor a piac számtalan lehetőséget kínál, így nehéz eldönteni mit is válasszunk. A természetes kő mindig tökéletes választás, mivel eleganciája és bája miatt, nehéz neki ellenállni.

Építkezés, felújítás, lakberendezés – elrajtolt a kuponletöltés! Hamarosan indul a HOMEINFO Kedvezmény Hetek

Kevesebb, mint egy hónap múlva többet fog érni a pénze annak, aki az építkezéshez, felújításhoz, lakberendezéshez szükséges termékeket a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival vásárolja meg. Az akció iránt már most nagy az érdeklődés, a Homeinfo meg is kérdezte olvasóit, hogy leginkább mire használnák fel a több, mint 200 kedvezményre jogosító kupont.

Enteriőr átalakítás modern, organikus stílusjegyekkel – Mihálydeák Krisztina és Csomor László munkája

Gondoltunk már arra, hogy egy üzletbe belépve a belső tér látványa, hangulata mennyire motiváló, vagy éppen a vásárlási kedvünket szegő tényező lehet? Bizony, a miliő meghatározó ebből a szempontból. A lakberendező felelőssége pedig – érthető módon – nem elhanyagolható, hiszen kulcs szerepet játszik az enteriőr kialakításában.

Mennyit spórolhatunk a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival? Íme, egy példa arra, hogy elég sokat!

Hamarosan élhetünk a kedvezményekkel és jelentős összeget, akár 50 százalékot is megtakaríthatunk az építkezéshez, felújításhoz szükséges termékek árából. Most egy fürdőszoba felújítását véve alapul bemutatjuk, hogyan működik majd ez a gyakorlatban.