Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Így alakul végül otthonná az épülő belső tér – lakberendezés a gyakorlatban

Az Attraktív Design Stúdió jóvoltából végigkövethetjük a lakberendezői tervezés és kivitelezés folyamatát. Rövid bepillantást nyerünk a munka fázisokba, majd láthatjuk a kész otthont.

Ügyfelünk egy új építésű lakóparkban vásárolt két kissebb lakást, melyek egybenyitásával lehetőség nyílt a megfelelő élettér kialakítására. Első lépésként a belső tér funkcióinak megtervezésével kezdte a munkát Vónya Tímea lakberendezőnk.

A megbízó kérésére egy modern stílusú, elegánsan bútorozott otthon kialakításába kezdtünk. Igyekeztünk teljesíteni azt a kérést is, hogy a végeredmény nagyvonalú legyen, némi glamúrral kiegészítve. A nappali és konyha részen megmaradt a lakásban eredetileg lerakott szürkés kőpadló és a beszerelt szürkés színvilágú konyhabútor, melyekhez hozzá kellett igazítani a tér többi elemét.

A tervezés után kivitelező csapatunk megkezdte a lakás átalakítását. A mennyezeti elektromos kiállásokat az új álmennyezetekhez igazítottuk, a kapcsolókat, konnektorokat összehangoltuk az új világítási rendszerekkel valamint az egyedi bútorokkal. Elkészítettük az álmennyezeteket, melyek funkcionális és hangulati világításokat biztosítanak ügyfelünk igényei szerint. Cégünk szakemberei elkészítették a tálcás álmennyezeteket, melyeket a festő kollégáink gletteltek, csiszoltak és fehérre festettek.

Álmennyezet glettelése
Álmennyezet glettelése
Álmennyezet készítése
Álmennyezet készítése
Álmennyezet készítése
Álmennyezet készítése

A fehér falakat minimál bézs színűre festettük és a Khróma design tapétáival díszítettük a megadott terv szerint. A dekorációkat és a beépített bútorokat asztalos csapatunk készítette el lakberendezőnk tervei alapján.

Egyedi gyártású bútorok összeszerelése
Egyedi gyártású bútorok összeszerelése
Lassan helyére kerül a tapéta is
Lassan helyére kerül a tapéta is

A bútorok magasfényű Gizir bútorlapokból készültek. A hálószobába elegáns bőrből készült egy TV hátfal, valamint a gardróbba egy pad láda készült ugyanezzel a bőrrel tűzve. A szekrényajtókat bronz metszett tükrökkel díszítettük.

Elkészült a gardrób
Elkészült a gardrób
Az elegáns és glamúros hálószoba
Az elegáns és glamúros hálószoba

A függönyök és a díszpárnák elegáns Ashley Wilde textilekből készültek, melyek hozzájárulnak az otthonosság fokozásához és színeikben harmonizálnak a bútorok és a dekorációk színeivel. A függönyöket a munkálatok legvégén rakták fel kollégáink a helyükre.

Látványos TV fal a nappaliban
Látványos TV fal a nappaliban

A készen vásárolt bútorokat összeszerelték, a képek és a lámpák a megtervezett helyükre kerültek.

A kulcsrakész átadáskor ügyfelünk maximális elégedettséggel vette birtokba új otthonát.

Attraktív Design Stúdió – Kivitelezéstől a lakberendezésig

Kivitelező és asztalos csapatunk Vónya Tímea lakberendező tervei alapján kulcsrakészen adja át ügyfeleink részére egyedi otthonukat. A teljes kivitelezés így egy kézben, egy céggel bonyolódik le és a lakberendező végig kíséri a teljes kivitelezési folyamatot, hogy a terveknek megfelelően készüljön el az enteriőr.

Ezzel levesszük ügyfeleink válláról a kivitelezéssel járó összeses nehézséget és így időt, energiát, pénzt spórolnak meg. Cégünk 2012 óta aktívan dolgozik, portfóliónkban számos referencia munka található.

Az egyszerűbb feladatoktól kezdve (bontás, festés, tapétázás, burkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés szerelés, stb.) a precíziós munkát igénylő gipszkarton álmennyezetek, 3D falpanelek felrakásáig vagy egyéb látványelemek elkészítéséig is vállaljuk a kivitelezést.

Az új technológiai eljárásokban és az új belsőépítészeti megoldásokban jártas kollégáink magabiztosan és precízen végzik el a rájuk bízott feladatokat. Megbízásunk vonatkozhat a részfeladatokra vagy komplett, kulcsra kész átadásra is.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező profi asztalos kollégáink egyedi igények szerint kialakított, prémium minőségű bútorokat és belsőépítészeti elemeket készítenek megrendelőink részére. A lakások függönyözésében és az otthonosságot biztosító textíliák megvarrásában is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Cégünk Bemutatótermében egy helyen válogathatnak a luxus minőségű textilek és tapéták kínálatából. Amikor már minden elkészült és a helyére került, akkor takarító csapatunk elvégzi az utolsó simításokat is ügyfeleink kívánsága szerint.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek az igényeik szerinti teljes körű szolgáltatást biztosítsuk! Cégünk mottója: "Csak egyfajta minőség létezik: a legjobb".

Egyedi otthona megteremtéséhez vegye fel cégünkkel a kapcsolatot!

Népszerűek a témában

Gőzzel takarítani? A gőztisztítók megmutatják, hogyan lehet

Különleges csaptelepek, melyek feldobják a fürdőt, konyhát

A jövő megérkezett: mit tudnak a legmodernebb csaptelepek?

Ez is érdekelhet

Látványos és elegáns öntöttmárvány térkádak az AREZZO design-tól

A fény, ami alkalmazkodik az életünkhöz: EGLO Access

Újítsd fel garázsod műgyanta vékonybevonattal!

Innovatív, öblítőperem nélküli WC-kerámiák a Geberittől

Most érdemes igazán napelemben gondolkozni

Hörmann billenő garázskapu

Családi ház építését tervezi? Segítünk kalkulálni!

Riasztórendszer kivitelezőt találni könnyű, ha tudjuk, hol keressük

Zuhanykabin lézergravírozás - üvegre visszük elképzelését

A napellenző kiválasztása teraszra, erkélyre

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Konyhatervezés előtt állsz? Ezt a cikket feltétlen olvasd el!

Checklist - Mire gondoljunk a konyha tervezéskor, felújításkor?

Luxus-e a lakberendezés?

Minden, amit tudni akarsz a gipszkartonról

Így válassz lámpát!

Padlófűtés melegburkolattal? Igen, lehetséges!

Mit csinál egy lakberendező?

8 örökzöld lakberendezési trend, melyeket érdemes követnünk

„A legfőbb célom olyan életművet hátra hagyni, amiért nem volt hiába a sok küzdelem” – beszélgetés Papp Lindával, az Év Lakberendezője pályázat fődíjasával

„Az otthonunk tudatos alakításával örömtelibb életet élhetünk” – beszélgetés Szaszovszky-Gruiz Dórával, az Év Pályakezdő Lakberendezője pályázat fődíjasával

Hozza ki a legtöbbet az ingyenpénzből! Mutatjuk, hogyan

LED világítási rendszer – ahogy a profik csinálják