Felújítás, építkezés: kapcsolók, dugaljak – ne hagyjuk a végére!

Villanykapcsolók és dugaljak kialakítására, cseréjére is fel lehet használni az év eleje óta igényelhető, államilag támogatott lakásfelújítási támogatást. Ha van valami egy házban, lakásban, amiről végül kiderül, hogy sosem lehet elég, az a villanykapcsoló és a dugalj. Ezzel összefüggésben érdemes feltenni a kérdést: miért elégszünk meg azzal, hogy valami funkciója szerint rendben van, működik, ha azok lehetnének a belső terek olyan elemei is, melyeken megakad az ember szeme. A Berker erre kínál magas minőséget és dizájnt képviselő egyedi megoldásokat.

Porcelántól a Swarowski kristályig

A Berker 17 különböző kapcsolócsaládot kínál a felújítást tervező családoknak, a választék rendkívül széles, a klasszikustól a kortárs dizájnig terjed. A számos dizájn díjat elhódító Berker 102 éve indult útjára, a funkcionalitás, a tartósság és a minőség mellett nagy hangsúlyt fektetnek a formavilágra is. A német gyártó anyaghasználatban sem a hétköznapiságot képviseli, kínálatában a porcelántól a palán át a betonig, vagy akár a Swarovski kristályig találunk kapcsolókat, konnektorokat, melyek tökéletesen illeszkedhetnek egyedi elképzelésekhez.

Berker kapcsolók, dugaljak

Tervezd meg időben!

A villanykapcsolók és konnektorok kiválasztása gyakran a sor végére kerül a felújítás, építkezés során, pedig sokkal célszerűbb már a tervezéskor meghatározni, hogy hány darab kapcsolóra és dugaljra lesz szükségünk, és azokat hova helyezzük. Így ugyanis elkerülhetők az olyan kellemetlenségek, mint amikor utólag döbbenünk rá, hogy a konyha kialakításakor nem terveztünk elég dugaljat, vagy hogy mennyivel kényelmesebb lenne az életünk, ha az ágyfejtámla mellé is került volna egy kapcsoló, amivel lefekvés után is lekapcsolhatjuk a szoba világítását.

BERKER.HU FACEBOOK OLDAL

Erre is figyeljünk!

Nem mindegy az sem, hogy milyen szerelési magasságot választunk, így például kisgyermekes családoknál érdemes megfontolni, hogy hagyományos szerelési magasságnál alacsonyabbra kerüljenek a kapcsolók. Vegyük végig egyedi szokásainkat, hogy milyen különleges műszaki eszközeink vannak, melyek külön áramellátást igényelnek, s mivel egyre több elektronikus eszközt (telefonok, tabletek, laptopok, okosórák stb.) használunk, azok töltői miatt is több konnektorra, illetve USB csatlakozós aljzatra van szükségünk.

A kapcsolók teljes szerelvényének minden eleme Németországban készül. A patinás gyártó termékeinek kiemelkedő minősége nem ismer kompromisszumokat, a precíz kivitel évtizedekre szóló megoldást biztosít azok számára, akik a Berkert választják.

Berker kapcsolók, dugaljak

Minőség, egyenesen Németországból

Otthona felújításakor ne feledkezzen meg a villanykapcsolók cseréjéről és válassza a minőségi anyagokból készült, formatervezett Berker szerelvényeket!

Felveszem a kapcsolatot a Berker magyarországi képviselőjével:
Mag Barbara belsőépítészeti tanácsadó segít a tervezésben

www.berker.hu
mag.barbara@ek.hu
+36 30 351 4200

 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Az Elevenház Panzió Projekt

Rendezze be teraszát, kertjét!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Miért fontos kivitelezői szerződést kötni és mi szerepeljen a szerződésben? Letölthető szerződésminta és magyarázatok felújítóknak, építkezőknek

Hőszigetelés centikben, számokban és forintokban

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

Otthontámogatási kisokos – ezekkel fontos tisztában lenni, ha felújít, építkezik

Energia- és pénz megtakarítás tudatos házkialakítással. Szakértők szerint a tudatos választás akár már 5 éven belül is megtérülhet a rezsiköltségekben

Így válasszunk nyílászárót! – 3 fontos szempont a csalódások helyett

82 év alatt újulhat meg a teljes családi ház állomány Magyarországon. Unokáink már látni fogják?

Belvárosi kislakás átalakítása – Merész ötletek keltek életre

Klasszikus stílus & modern technika: egyedi forgókapcsolók Németországból

Nyerjen csúcsminőségű Berker villanykapcsolót!

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

5 lépés a minőségi homlokzat felé - Hogyan kíméljük meg magunkat a hosszas színválogatástól?

Elszálló építőanyagárak, komoly kihívások. Mit tehetünk? – szakértőket kérdeztünk

VIMAR, az elektromos szerelvények Ferrarija

Vásárlási listák
További vásárlási listák