Vége a vaktában történő vásárlásnak: itt a kapcsoló-konfigurátor!

Homeinfo Iroda

Egy hétköznapi, semmitmondó kapcsoló vásárlása talán történhet úgy, hogy egyszerűen leemeljük az első alkalmas darabot a polcról, majd bedobjuk azt szépen a kosarunkba.
De a mi a helyzet az olyan exkluzív megoldásokkal, mint a LOGUS90 szerelvénycsalád, amelynek az a nem titkolt célja, hogy exkluzív külsejével feldobja otthonunk hangulatát?

Kifinomult választás

Egy ilyen különleges kapcsoló és aljzat a maga letisztult eleganciájával és egyedi stílusával megérdemli az alapos döntést. Hiszen oly sok lehetőségünk van: széles színskála és keret,
kezdve a többféle műanyagtól a természetes anyagokig.

Épp elégszer történik meg velünk az, hogy nem tulajdonítunk jelentőséget az ilyen döntéseknek, hogy aztán a végén kiderüljön, rosszul választottunk, és nem azt kaptuk, amit szerettünk volna. Nem véletlen, hogy a hibátlan vásárlói döntést elősegítve megalkottuk a LOGUS90 konfigurátort.

Miért jó a LOGUS90 konfigurátor?

A LOGUS90 konfigurátor egyik legfontosabb feladata, hogy a különböző szerelvények vizuális megjelenítésével Ön kiválaszthassa az igényeinek minden szempontból legmegfelelőbb kapcsolót és aljzatot.

A szerelvények összehasonlíthatók helyiségünk falának vagy csempéjének színével, így a vásárlás előtt megalapozott döntés hozható. Elfelejthetjük a hezitálást és bizonytalanságot, és végre 21. századi módon dönthetünk a szerelvények vásárlásáról.

Az alkalmazás emellett tájékoztat a bruttó árakról is. A konfigurátorral készített összeállítás cégünknek e-mailen is elküldhető, így a megrendelés pontosítása és véglegesítése előtt egyeztetni tudjuk az összeállítást, hogy Ön pontosan azt kapja, amire szüksége van.

ELKO Kapcsoló konfigurátor

Egyszerű, akár az 1x1

A LOGUS90 konfigurátor használata roppant egyszerű: a bal felső sarokban lévő ceruza/ecset ikonra kattintva kiválaszthatja az adott helyiség falának, csempéjének vagy faburkolatának a színét. A konfigurátor a pontosabb választás érdekében viszont még ennél is többet tud: amennyiben Ön az otthonába egyedi színű vagy anyagú falfelületet tervezett, úgy annak fényképét is feltöltheti, hogy a hozzá legjobban illő méretű és színű keretet választhassa.

A "Folytatás" gombra kattintva megkapjuk az adott szerelvény árát, és ugyanitt még a javasolt kiegészítőket is áttekinthetjük.

Amit nem árt tudni kezdés előtt

A konfigurátorral készített kép nemcsak elmenthető és elküldhető nekünk, de az később bármikor fel is használható, így például a villanyszerelőnek is megmutatható. Nincs több félreértés.

A kalkulált ár ugyanakkor még módosulhat, ezért ügyfeleink biztonsága érdekében csak az tekinthető véglegesnek, amit munkatársunk a megrendelést követően megerősít.

A konfigurátor ITT érhető el.

forrás: ELKO EP Hungary Kft.

Kapcsolódó cikkek

Evolúciós kapcsolók és konnektorok 2. rész - Új fejlesztésű villamossági szerelvények

Az előző részben a háztartási elektromos hálózat legfontosabb elemeinek új fejlesztésű, korszerű szerelvényeiről esett szó. A legújabb gyártmányfejlesztésekben azonban ugyanolyan hangsúlyt kap az elektromos szerelvények külső megjelenésének progresszív tervezése is.

Hangulatérzékeny kapcsolók

Mindenki törekszik az önkifejezésre, melynek fontos része a lakás stílusának kialakítása. Ehhez számtalan apró lépésen keresztül vezet az út, melynek méltatlanul elhanyagolt területe a kapcsolók és konnektorok világa. Pedig ezek igencsak fontos látványelemek.

Biztonságos gyerekszoba

A biztonságos kialakítás minden helyiségre vonatkozik, de legfőképpen a gyerekszoba kialakítására.  A gyermek itt tölti el a legtöbb időt, és ez az a hely, ahol időnként magára is hagyjuk.

5 az egyben konnektor

A legigényesebben berendezett dolgozószoba vagy iroda összhatásán is ronthat egy kaotikus kábelrengeteg. Ma már sok módja van a kábelek elrejtésének és rendszerezésének, de íme egy igazán esztétikus megoldás.

A konnektorok helye

Az elektromos kiállások, dugaljak helyének kijelölése, az álmennyezetbe, bútorba épített világítás előkészítése, a különféle készülékekhez szükséges csatlakozások elhelyezése nem könnyű feladat, gondos tervezést igényel.

Szerelvények az otthonunkban: kapcsolók, dugaljak

Minden háznak, lakásnak fontos elemei a szerelvények, nemcsak funkció, hanem design szempontjából is. Nézzük át kicsit milyen lehetőségeink vannak.

Videosec okoskapcsolók és fali csatlakozók

Talán magyarázni sem kell, miért fontos egy új épületnél, vagy egy meglévő elektromos hálózat felújításánál a lehető legoptimálisabb, megfelelően bővíthető, felokosítható kapcsolók és aljzatok kiválasztása.

12 fontos dolog, melyekről felújítás előtt a villanyszerelővel beszélnünk kell

Egy általános összefoglalóban tekintsük át, hogy egy régi építésű családi ház villamos felújításánál mire figyeljünk, miről beszélgessünk el a kivitelezővel. Egy felújításnál ugyanis nem készülnek villamos tervek, így a helyszíni felmérés során tudjuk megadni igényeinket.

A legfontosabb szempontok a lakásfelújításnál: a korszerű megoldások és a megtérülés

Korszerű és megfizethető megoldások, gyors megtérülés, energiatakarékosság és az intelligens otthonok iránti intenzív érdeklődés szerepel a felújítást tervezők motivációi között. A Legrand Zrt. felvázolja az elérhető lehetőségeket.

Álmennyezet tudástár