Hirdetés

Vége a vaktában történő vásárlásnak: itt a kapcsoló-konfigurátor!

Egy hétköznapi, semmitmondó kapcsoló vásárlása talán történhet úgy, hogy egyszerűen leemeljük az első alkalmas darabot a polcról, majd bedobjuk azt szépen a kosarunkba.
De a mi a helyzet az olyan exkluzív megoldásokkal, mint a LOGUS90 szerelvénycsalád, amelynek az a nem titkolt célja, hogy exkluzív külsejével feldobja otthonunk hangulatát?

Kifinomult választás

Egy ilyen különleges kapcsoló és aljzat a maga letisztult eleganciájával és egyedi stílusával megérdemli az alapos döntést. Hiszen oly sok lehetőségünk van: széles színskála és keret,
kezdve a többféle műanyagtól a természetes anyagokig.

Épp elégszer történik meg velünk az, hogy nem tulajdonítunk jelentőséget az ilyen döntéseknek, hogy aztán a végén kiderüljön, rosszul választottunk, és nem azt kaptuk, amit szerettünk volna. Nem véletlen, hogy a hibátlan vásárlói döntést elősegítve megalkottuk a LOGUS90 konfigurátort.

Miért jó a LOGUS90 konfigurátor?

A LOGUS90 konfigurátor egyik legfontosabb feladata, hogy a különböző szerelvények vizuális megjelenítésével Ön kiválaszthassa az igényeinek minden szempontból legmegfelelőbb kapcsolót és aljzatot.

A szerelvények összehasonlíthatók helyiségünk falának vagy csempéjének színével, így a vásárlás előtt megalapozott döntés hozható. Elfelejthetjük a hezitálást és bizonytalanságot, és végre 21. századi módon dönthetünk a szerelvények vásárlásáról.

Az alkalmazás emellett tájékoztat a bruttó árakról is. A konfigurátorral készített összeállítás cégünknek e-mailen is elküldhető, így a megrendelés pontosítása és véglegesítése előtt egyeztetni tudjuk az összeállítást, hogy Ön pontosan azt kapja, amire szüksége van.

ELKO Kapcsoló konfigurátor

Egyszerű, akár az 1x1

A LOGUS90 konfigurátor használata roppant egyszerű: a bal felső sarokban lévő ceruza/ecset ikonra kattintva kiválaszthatja az adott helyiség falának, csempéjének vagy faburkolatának a színét. A konfigurátor a pontosabb választás érdekében viszont még ennél is többet tud: amennyiben Ön az otthonába egyedi színű vagy anyagú falfelületet tervezett, úgy annak fényképét is feltöltheti, hogy a hozzá legjobban illő méretű és színű keretet választhassa.

A "Folytatás" gombra kattintva megkapjuk az adott szerelvény árát, és ugyanitt még a javasolt kiegészítőket is áttekinthetjük.

Amit nem árt tudni kezdés előtt

A konfigurátorral készített kép nemcsak elmenthető és elküldhető nekünk, de az később bármikor fel is használható, így például a villanyszerelőnek is megmutatható. Nincs több félreértés.

A kalkulált ár ugyanakkor még módosulhat, ezért ügyfeleink biztonsága érdekében csak az tekinthető véglegesnek, amit munkatársunk a megrendelést követően megerősít.

A konfigurátor ITT érhető el.

forrás: ELKO EP Hungary Kft.

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák