Hirdetés

Vége a vaktában történő vásárlásnak: itt a kapcsoló-konfigurátor!

Egy hétköznapi, semmitmondó kapcsoló vásárlása talán történhet úgy, hogy egyszerűen leemeljük az első alkalmas darabot a polcról, majd bedobjuk azt szépen a kosarunkba.
De a mi a helyzet az olyan exkluzív megoldásokkal, mint a LOGUS90 szerelvénycsalád, amelynek az a nem titkolt célja, hogy exkluzív külsejével feldobja otthonunk hangulatát?

Kifinomult választás

Egy ilyen különleges kapcsoló és aljzat a maga letisztult eleganciájával és egyedi stílusával megérdemli az alapos döntést. Hiszen oly sok lehetőségünk van: széles színskála és keret,
kezdve a többféle műanyagtól a természetes anyagokig.

Épp elégszer történik meg velünk az, hogy nem tulajdonítunk jelentőséget az ilyen döntéseknek, hogy aztán a végén kiderüljön, rosszul választottunk, és nem azt kaptuk, amit szerettünk volna. Nem véletlen, hogy a hibátlan vásárlói döntést elősegítve megalkottuk a LOGUS90 konfigurátort.

Miért jó a LOGUS90 konfigurátor?

A LOGUS90 konfigurátor egyik legfontosabb feladata, hogy a különböző szerelvények vizuális megjelenítésével Ön kiválaszthassa az igényeinek minden szempontból legmegfelelőbb kapcsolót és aljzatot.

A szerelvények összehasonlíthatók helyiségünk falának vagy csempéjének színével, így a vásárlás előtt megalapozott döntés hozható. Elfelejthetjük a hezitálást és bizonytalanságot, és végre 21. századi módon dönthetünk a szerelvények vásárlásáról.

Az alkalmazás emellett tájékoztat a bruttó árakról is. A konfigurátorral készített összeállítás cégünknek e-mailen is elküldhető, így a megrendelés pontosítása és véglegesítése előtt egyeztetni tudjuk az összeállítást, hogy Ön pontosan azt kapja, amire szüksége van.

ELKO Kapcsoló konfigurátor

Egyszerű, akár az 1x1

A LOGUS90 konfigurátor használata roppant egyszerű: a bal felső sarokban lévő ceruza/ecset ikonra kattintva kiválaszthatja az adott helyiség falának, csempéjének vagy faburkolatának a színét. A konfigurátor a pontosabb választás érdekében viszont még ennél is többet tud: amennyiben Ön az otthonába egyedi színű vagy anyagú falfelületet tervezett, úgy annak fényképét is feltöltheti, hogy a hozzá legjobban illő méretű és színű keretet választhassa.

A "Folytatás" gombra kattintva megkapjuk az adott szerelvény árát, és ugyanitt még a javasolt kiegészítőket is áttekinthetjük.

Amit nem árt tudni kezdés előtt

A konfigurátorral készített kép nemcsak elmenthető és elküldhető nekünk, de az később bármikor fel is használható, így például a villanyszerelőnek is megmutatható. Nincs több félreértés.

A kalkulált ár ugyanakkor még módosulhat, ezért ügyfeleink biztonsága érdekében csak az tekinthető véglegesnek, amit munkatársunk a megrendelést követően megerősít.

A konfigurátor ITT érhető el.

forrás: ELKO EP Hungary Kft.

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Intelligencia drótok nélkül

Egy új otthon építése vagy felújítása jó alkalom arra, hogy a munkálatokkal együtt kiépítsük az intelligens rendszert. De mit tegyenek azok, akik már kifestettek, berendezkedtek, majd a fotelben pihenve döbbennek rá, hogy valójában egy intelligens otthont szeretnének?

Hangulatérzékeny kapcsolók

Mindenki törekszik az önkifejezésre, melynek fontos része a lakás stílusának kialakítása. Ehhez számtalan apró lépésen keresztül vezet az út, melynek méltatlanul elhanyagolt területe a kapcsolók és konnektorok világa. Pedig ezek igencsak fontos látványelemek.

5 az egyben konnektor

A legigényesebben berendezett dolgozószoba vagy iroda összhatásán is ronthat egy kaotikus kábelrengeteg. Ma már sok módja van a kábelek elrejtésének és rendszerezésének, de íme egy igazán esztétikus megoldás.

A konnektorok helye

Az elektromos kiállások, dugaljak helyének kijelölése, az álmennyezetbe, bútorba épített világítás előkészítése, a különféle készülékekhez szükséges csatlakozások elhelyezése nem könnyű feladat, gondos tervezést igényel.

Klasszikus stílus & modern technika: egyedi forgókapcsolók Németországból

Aki többre vágyik annál, hogy az otthonában a kapcsolók csak jól funkcionáljanak és azt szeretné, hogy emellett az anyaghasználattal és a dizájnnal önálló esztétikai értékkel is bírjanak, azoknak kiváló választási lehetőséget kínál forgócsapos kapcsolóival a Berker.

Német minőség, hibátlan működés, színes formavilág, rangos dizájn díjak – kapcsolók felsőfokon

A Berker 101 éves múltra visszatekintő német gyártó, nemcsak a tartósságot és a minőséget helyezi előtérbe a tervezés és a gyártás során, de nagy hangsúlyt fektet termékeinek anyaghasználatára és formavilágára is.

A világítás és a fényforrások jelentősége kül- és beltéren

A belső terek dekorálásához, a hangulatos látvány megteremtéséhez számos eszközt bevethetünk. A sok lehetőség közül az egyik – egyben a legfontosabb – a világítás, valamint a megfelelő világító testek, lámpák, izzók kiválasztása.