Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

A fa látványa tartóssággal kombinálva

Sokan szeretik a természetes faburkolat látványát, ám a karbantartással járó vesződségről már biztosan mindenki örömmel lemondana. Létezik olyan megoldás, ahol ezt megtehetjük? Igen, mutatjuk! Tegyen egy próbát a szálcement burkolattal!

Fával burkolni, díszíteni mindig is trendi volt. De a természetes fa korántsem örök. Folyamatos ápolás és kezelés nélkül, az időjárás és más külső hatások miatt gyorsan veszít szépségéből, így rendszeres törődést igényel. Felületkezelése 3-5 évente szükséges, ezért nehezen sorolható a kifejezetten tartós megoldások közé. Ritka az a burkolat, amely tökéletesen utánozza a természetes anyagot, mindezt úgy, hogy számos előnye mellett még élettartamát tekintve is kiemelkedik. Nincs többé repedezés, nincs többé kopás. Hogyan?

Ismerje meg a szálcement burkolatot!

Legyen az teljes homlokzatburkolat, díszítő elem, széldeszka, a Cedral burkolati lapok verhetetlenek az eredeti fa látványának felidézésében úgy, hogy nem a rossz utánzat érzetét keltik, hanem éppen hogy megszólalásig hasonlítanak az eredeti fa felülethez. Mi több, energiatakarékossága, modern kialakítása és szemet gyönyörködtető felülete miatt ma már nem csak klasszikus épületeken ismerhetők fel, hanem egyre gyakrabban modern házak részbeni vagy teljes homlokzataként is találkozhatunk velük. Védelem, látvány, energiatakarékosság. Ezek a kritériumok, amelyeket törekszünk szem előtt tartani, mikor burkolatválasztásra kerül sor. Az Eternit kínálatában elérhető burkolati lapok mind a három szempontnak megfelelnek, miközben otthonunkat évtizedeken keresztül állandó minőségben, karbantartás nélkül védik, hosszútávon pedig kímélik a pénztárcát.

CRLT Solution Eternit Cedral szálcement burkolat

A szálcement alapanyagú Cedral nem vetemedik, nem korhad, és még csak nem is repedezik, így könnyen elkerülhető az esztétikailag oly kiábrándító festék lepergése. Emellett a szálcement nem éghető anyag, így az épületen túl védi családunk életét és a vagyontárgyaikat is.

CRLT Solution Eternit Cedral szálcement burkolat

Megszólalásig hasonlít az igazi fához – Válasszon a színek közül!

Sokak számára vonzók a minimalista építészeti jegyek, azonban a klasszikus faburkolat örök kedvenc marad. A Cedral burkolati lapok vízszintes beépítésével az utóbbi tökéletesen hozható. A függőleges elrendezést pedig egyfajta bohém játékosság jellemzi.

A szinte mindig fából készült oromdeszkázat, vagy másnéven száldeszkázat esetében is remekül alkalmazhatók ezek a fához megszólalásig hasonlító szálcement burkolati lapok, így a homlokzat teljes vakoltsága sem kizáró ok, illetve az épület egy részének burkolásával dekor elemként is használhatjuk.

Az Eternit gyártotta Cedral burkolati lapokat itthon kizárólag a CRLT Solution kínálatában érhetjük el. A színek jól kombinálhatók, így a lehetőségeknek ilyen téren is csak a képzeletünk szab határt. A natúr és pasztell árnyalatokon kívül a sötétebb, teltebb színek, sőt a ma nagyon divatos szürke árnyalatai színesítik a palettát, a faerezetes mintájú burkolatoktól kezdve a sima lapokon át a színesebbnél színesebb kombinációkig.

CRLT Solution Eternit Cedral szálcement burkolat

Válasszon!

  • Cedral Click
    A fa mintával ellátott Cedral Click lap hatása olyan, akár a lambériáé. Ugyanakkor a sima felületű változat inkább modern, minimalista sávos burkolat hatását kelti, így gyakran használt teljes homlokzatok burkolására. Könnyű szerelhetősége praktikus, a végeredmény pedig esztétikus megjelenés.
  • Famintás Cedral
    A Cedral lapok 3D nyomott felületének mintázata a cédrus erezetére hasonlít, ezzel a fa természetességét és szépségét nyújtja, karbantartás nélkül.
  • Sima felületű Cedral
    A sima felületű Cedral lapok a sávos homlokzatburkolat szerelmeseinek készült, megjelenése egyszerű, mégis megfelel a ma divatos minimalista igényeknek. A felület azonban mégsem teljesen sima, így nem kelti a „mű” burkolat hatását, a napsugarak pedig életre keltik a homlokzatot.
CRLT Solution Eternit Cedral szálcement burkolat

Teljes rendszerben gondolkodva

A CRLT Solution kínálatában a könnyen szerelhető, vékony homlokzatburkolati rendszerhez egy kézből megvásárolható a burkolatot tartó vázszerkezet is. A megfelelő rögzítő anyagok és kiegészítő profilok széles skálája minden szerkezethez elérhető. A látszó profilok a burkolattal azonos színben állnak rendelkezésre. A műszaki és kivitelezéshelyi támogatáson túl logisztikai- és veszélyes hulladék elszállítással kiegészült folyamattal teljes a szolgáltatási paletta.

CRLT Solution Eternit Cedral szálcement burkolat

ÉRDEKLŐDÖM A CEDRAL LAPOK IRÁNT

Népszerűek a témában

Váltsunk WPC-re! Milyen előnyökkel szolgál ez a burkolat?

Mutat és megtakarít: pala, kerámia, fém – homlokzaton és tetőn

Hidegburkolatok: színek, formák és felületek változatossága, különleges méretek – Mit találunk a kínálatban?

Ez is érdekelhet

Minden olasz burkolatra 10% kedvezmény

Így csaljunk a csempével: hidegburkolattal is formálhatjuk a teret

Dulux EasyCare - Foltok a falon? Ugyan már!

Hatékony, megtérülő és környezettudatos – fűtés hőszivattyúval

A legtöbb energia a falakon távozik, ne hagyjuk! Felújítás Austrotherm szigeteléssel

Hörmann garázskapu és bejárati ajtó konfigurátor

Miért fontos a tetőcserepek felületkezelése?

A Terrán TetőKalkulátorával egyedi, gyors, díjmentes, nagyságrendi számítást készíthet!

Leier Típusházak méretpontos, előregyártott betonelemekből, gyors kivitelezéssel!

Leier Durisol magaságyás: Kertészkedés egyenes derékkal, környezetbarát módon!

Riasztórendszer kivitelezőt találni könnyű, ha tudjuk, hol keressük

Lehet egyszerűbb a zuhanykabin építés! - ismerje meg a burkolható zuhanytálcáinkat

A kültéri árnyékolás legújabb formája: tolópaneles zsalugáter

Komfortosan a télikertben – válasszunk hozzá árnyékolót!

RAVAK Espirit csaptelepek - Természetes és időtálló szépség a haszonelvű formatervezés jegyében.

Schiedel Kingfire kandallók

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

Rendhagyó burkolatok: különlegességek és újdonságok a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Milyen lesz a fürdőszobánk 2022-ben? Bemutatjuk a legfrissebb burkolat trendeket

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Lehet még vékonyabb? – Burkolólap különlegességek kültérre

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision