Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

A fa látványa tartóssággal kombinálva

Sokan szeretik a természetes faburkolat látványát, ám a karbantartással járó vesződségről már biztosan mindenki örömmel lemondana. Létezik olyan megoldás, ahol ezt megtehetjük? Igen, mutatjuk! Tegyen egy próbát a szálcement burkolattal!

Fával burkolni, díszíteni mindig is trendi volt. De a természetes fa korántsem örök. Folyamatos ápolás és kezelés nélkül, az időjárás és más külső hatások miatt gyorsan veszít szépségéből, így rendszeres törődést igényel. Felületkezelése 3-5 évente szükséges, ezért nehezen sorolható a kifejezetten tartós megoldások közé. Ritka az a burkolat, amely tökéletesen utánozza a természetes anyagot, mindezt úgy, hogy számos előnye mellett még élettartamát tekintve is kiemelkedik. Nincs többé repedezés, nincs többé kopás. Hogyan?

Ismerje meg a szálcement burkolatot!

Legyen az teljes homlokzatburkolat, díszítő elem, széldeszka, a Cedral burkolati lapok verhetetlenek az eredeti fa látványának felidézésében úgy, hogy nem a rossz utánzat érzetét keltik, hanem éppen hogy megszólalásig hasonlítanak az eredeti fa felülethez. Mi több, energiatakarékossága, modern kialakítása és szemet gyönyörködtető felülete miatt ma már nem csak klasszikus épületeken ismerhetők fel, hanem egyre gyakrabban modern házak részbeni vagy teljes homlokzataként is találkozhatunk velük. Védelem, látvány, energiatakarékosság. Ezek a kritériumok, amelyeket törekszünk szem előtt tartani, mikor burkolatválasztásra kerül sor. Az Eternit kínálatában elérhető burkolati lapok mind a három szempontnak megfelelnek, miközben otthonunkat évtizedeken keresztül állandó minőségben, karbantartás nélkül védik, hosszútávon pedig kímélik a pénztárcát.

CRLT Solution Eternit Cedral szálcement burkolat

A szálcement alapanyagú Cedral nem vetemedik, nem korhad, és még csak nem is repedezik, így könnyen elkerülhető az esztétikailag oly kiábrándító festék lepergése. Emellett a szálcement nem éghető anyag, így az épületen túl védi családunk életét és a vagyontárgyaikat is.

CRLT Solution Eternit Cedral szálcement burkolat

Megszólalásig hasonlít az igazi fához – Válasszon a színek közül!

Sokak számára vonzók a minimalista építészeti jegyek, azonban a klasszikus faburkolat örök kedvenc marad. A Cedral burkolati lapok vízszintes beépítésével az utóbbi tökéletesen hozható. A függőleges elrendezést pedig egyfajta bohém játékosság jellemzi.

A szinte mindig fából készült oromdeszkázat, vagy másnéven száldeszkázat esetében is remekül alkalmazhatók ezek a fához megszólalásig hasonlító szálcement burkolati lapok, így a homlokzat teljes vakoltsága sem kizáró ok, illetve az épület egy részének burkolásával dekor elemként is használhatjuk.

Az Eternit gyártotta Cedral burkolati lapokat itthon kizárólag a CRLT Solution kínálatában érhetjük el. A színek jól kombinálhatók, így a lehetőségeknek ilyen téren is csak a képzeletünk szab határt. A natúr és pasztell árnyalatokon kívül a sötétebb, teltebb színek, sőt a ma nagyon divatos szürke árnyalatai színesítik a palettát, a faerezetes mintájú burkolatoktól kezdve a sima lapokon át a színesebbnél színesebb kombinációkig.

CRLT Solution Eternit Cedral szálcement burkolat

Válasszon!

  • Cedral Click
    A fa mintával ellátott Cedral Click lap hatása olyan, akár a lambériáé. Ugyanakkor a sima felületű változat inkább modern, minimalista sávos burkolat hatását kelti, így gyakran használt teljes homlokzatok burkolására. Könnyű szerelhetősége praktikus, a végeredmény pedig esztétikus megjelenés.
  • Famintás Cedral
    A Cedral lapok 3D nyomott felületének mintázata a cédrus erezetére hasonlít, ezzel a fa természetességét és szépségét nyújtja, karbantartás nélkül.
  • Sima felületű Cedral
    A sima felületű Cedral lapok a sávos homlokzatburkolat szerelmeseinek készült, megjelenése egyszerű, mégis megfelel a ma divatos minimalista igényeknek. A felület azonban mégsem teljesen sima, így nem kelti a „mű” burkolat hatását, a napsugarak pedig életre keltik a homlokzatot.
CRLT Solution Eternit Cedral szálcement burkolat

Teljes rendszerben gondolkodva

A CRLT Solution kínálatában a könnyen szerelhető, vékony homlokzatburkolati rendszerhez egy kézből megvásárolható a burkolatot tartó vázszerkezet is. A megfelelő rögzítő anyagok és kiegészítő profilok széles skálája minden szerkezethez elérhető. A látszó profilok a burkolattal azonos színben állnak rendelkezésre. A műszaki és kivitelezéshelyi támogatáson túl logisztikai- és veszélyes hulladék elszállítással kiegészült folyamattal teljes a szolgáltatási paletta.

CRLT Solution Eternit Cedral szálcement burkolat

ÉRDEKLŐDÖM A CEDRAL LAPOK IRÁNT

Népszerűek a témában

Burkolásnál erre figyeljünk! – Hasznos tanácsok lépésről lépésre

Lehet még vékonyabb? – Burkolólap különlegességek kültérre

Külső terek, teraszok burkolása – Tartós, hosszútávú megoldás csak a legjobb minőségű anyagokkal érhető el

Ez is érdekelhet

Ezeket a termékeket biztosan imádni fogod a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Különleges prémium termékek is bemutatkoznak a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Így csaljunk a csempével: hidegburkolattal is formálhatjuk a teret

Kültéri világítás lépésről lépésre

Legyen neked is DESIGN ELEM a fürdőszobádban a törölközőszárítód!

Higiénia, praktikum és esztétikum a fürdőszobában

Mindent a kád típusokról: egyenes, sarok, aszimmetrikus…

Erre figyeljen fekete zuhanykabin választásnál

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Lehet még vékonyabb? – Burkolólap különlegességek kültérre

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Váltsunk WPC-re! Milyen előnyökkel szolgál ez a burkolat?

Hidegburkolatok: színek, formák és felületek változatossága, különleges méretek – Mit találunk a kínálatban?

112 dekor és széles szaniter választék az eredménye a REHAU és a Hyundai összefogásának

Ki sem kell mozdulnunk otthonról, hogy bejárjuk az Aqualand-ot – Virtuális séta a bemutatóteremben

Így alakul végül otthonná az épülő belső tér – lakberendezés a gyakorlatban

Kézzel fogható és lábbal járható az „életre kelt” kertépítő katalógus

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

5 stílusirányzat fürdőszobákba, nem csak trendkövetőknek

Legyen olyan a fürdőszobád, amilyet megálmodtál!

3+1 ok, amiért érdemes térkövet választani

Térformálás design elemekkel

Külső terek, teraszok burkolása – Tartós, hosszútávú megoldás csak a legjobb minőségű anyagokkal érhető el

Mutat és megtakarít: pala, kerámia, fém – homlokzaton és tetőn