Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Burkolat tapasztalatok, burkolat vélemények, burkolat ötletek, burkolat cégek, burkolat képek, burkolat tippek

Burkolat trendek, ötletek, inspirációk, szakértői tanácsok, cégek, termékek, vásárlási listák és képgalériák – minden egy helyen. Legyen szó hideg- és melegburkolatról, kül- és beltéri burkolásról vagy a burkolóanyagok kiválasztásáról és karbantartásáról, az oldalunkon rengeteg burkolat témájú bloggal és szakmai cikkel segítünk megválaszolni minden felmerülő kérdést.

burkolat cikkek

Így csaljunk a csempével: hidegburkolattal is formálhatjuk a teret

Hideg- és melegburkolatok, burkolás kül- és beltéren – Burkolóanyagok kiválasztása, fektetése, karbantartása

A különféle burkolatokkal külső és belső tereink padló- és falfelületeit óvhatjuk, valamint helyiségeink „ruházatát” alakíthatjuk ki. Nem mindegy azonban, hogy az adott tér funkciójához, stílusához milyen típusú burkolatot választunk és azt milyen technikával rögzítjük, visszük fel az adott felületre.

Legyen olyan a fürdőszobád, amilyet megálmodtál!

A fürdőszobát megálmodni egyszerű dolog, ám az álmainkban szereplő helyiséget megvalósítani, berendezni sokkal nehezebb, mint gondolnánk. Az építkezést vagy felújítást jelentősen megkönnyíti, ha olyan helyről kapunk szakszerű segítséget, ahonnan a leendő fürdőszobánk minden szükséges elemét - a burkolatoktól a szaniterekig - beszerezhetjük és 3D látványterveken is követhetjük elképzeléseink megvalósítását.

Mit jelent az IP védettség?

Az „IP” az „International Protection Rating” rövidítése, azonban gyakran csak „Ingress Protection”-nek, azaz behatolás elleni védelemnek nevezik. Ebből adódóan egy IP kód azt jelzi, hogy az adott villamos árammal működő eszköz burkolata milyen és mekkora fokozatú behatások ellen tud teljes védelmet biztosítani.

3+1 ok, amiért érdemes térkövet választani

A térkő az outdoor terek egyik leginkább multifunkciós eleme. Egyszerre biztosít szilárd, jól járható, nagy kopásállóságú felületet, miközben dekorál, sőt, a jól megválasztott térkő segítségével megteremthetjük a kertünk, kerítésünk és házunk homlokzatának harmóniáját.

A fa látványa tartóssággal kombinálva

Sokan szeretik a természetes faburkolat látványát, ám a karbantartással járó vesződségről már biztosan mindenki örömmel lemondana. Létezik olyan megoldás, ahol ezt megtehetjük? Igen, mutatjuk! Tegyen egy próbát a szálcement burkolattal!

Térformálás design elemekkel

A Papp Linda építész tervei alapján megújult lakást a szellős, átlátható terek, a funkcionalitás, valamint a természetes anyagok és földszínek harmóniája teszi egyedivé.

Külső terek, teraszok burkolása – Tartós, hosszútávú megoldás csak a legjobb minőségű anyagokkal érhető el

Lépésről lépésre bemutatjuk, milyen szempontokra kell odafigyelni, mihez ragaszkodjunk feltétlenül, amikor kültéri burkolásba kezdünk, hogy a végeredmény ne rövid időn belül jelentkező bosszúsággal járjon, hanem azzal a megelégedettséggel, amit a teraszunk burkolatának hosszú távú megoldása nyújthat.

További cikkek burkolat témában

burkolat képek

QS Eligna laminált padló

Trend Padlók

Tubadzin All In White

Tubadzin Fürdőszoba

Supergres Art Graphite Cucina

Aqualand

Barna fürdőszoba

Adria Fürdőszoba
További képek burkolat témában

burkolat cégek

Adria Fürdőszoba

Szenvedélyünk a fürdőszoba! Több, mint 30 éve foglalkozunk hidegburkolattal, ami a mai napig vállalkozásunk fő profilja. Ügyfeleinknek min…

Antique Stone

A természetes kövek az anyatermészet értékes ajándékai. Évszázadok óta használják őket az építészetben. A természetes kő szépsége, formája,…

További cégek burkolat témában

burkolat vásárlási listák

Teraszom
Teraszom
1 614 170 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Apollo - Moon zuhanykabinnal
Apollo - Moon zuhanykabinnal
1 388 314 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák burkolat témában

Milyen típusú burkolatot válasszunk a padló- és falfelületekre? Mit jelent a hideg- és a melegburkolás? Melyik hidegburkolat a leginkább trendkövető? Milyen burkolat való kültérre? Melyek az előnyei és a hátrányai a betonpadlónak? Mit érdemes tudni a dekorburkolatokról? Melyek azok a fafajták, amelyek alkalmasak a fürdőszobába és a konyhába? Burkolat témájú cikkeinkben A-tól Z-ig körbejárjuk a burkolatválasztás lehetőségeit. Szakmai útmutatóinkban hasznos tanácsokkal segítünk kiválasztani az adott tér funkciójához leginkább megfelelő burkolatot, illetve megmutatjuk mit érdemes tudni a burkolatok rögzítési technikáiról és a kopásállóságukról.