Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Geberit

A globálisan működő Geberit Csoport európai piacvezető a szanitertermékek területén. A Geberit a legtöbb európai országban erős helyi jelenlétet képvisel, egyedülálló hozzáadott értéket nyújtva így mind a szanitertechnológia, mind a fürdőszobai kerámiák terén.

A termelési hálózat 29 gyártóüzemet foglal magában, amiből 6 tengerentúli. A fenntarthatóság a Geberitnél mindig is kiemelkedő jelentőségű volt, mi több a vállalati identitás részét képezi. Ily módon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a környezeti, a gazdasági és a társadalmi szempontok egyensúlyban legyenek egymással.

Azok a fenntartható építéshez, illetve termelési folyamatokhoz szánt környezetbarát, erőforrás-takarékos és hosszú élettartamú termékek és megoldások, amelyeknél a víz- és energiafogyasztás a minimálisra csökkenthető, valamint a tiszta ivóvíz a Geberit számára évek óta központi szerepet töltenek be. A felelősségteljes oktatás, a tanulókkal folytatott társadalmi projektek és a víz létfontosságú témakörére irányuló társadalmi felelősségvállalás tudatosítása szintén meghatározók.

Geberit vásárlási listák

Geberit iCon
Geberit iCon
0 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Geberit ONE
Geberit ONE
0 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Geberit iCon
Geberit iCon
0 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Funkcionális design
Funkcionális design
0 FtAz árak tájékoztató jellegűek

Geberit szakmai cikkek

Geberit szakmai videók

Geberit inspiráló képek (58 db)