Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Okos tárolással tágasabb lesz a fürdőszoba – Mit kínál ehhez a Geberit?

Helyből sosem elég! Különösen igaz ez, ha a fürdőszobáról van szó, ahol még akkor is érezhetjük szűknek a teret, ha egyébként az átlagosnál tágasabb a helyiség. Ez a szűkösség pedig egyértelműen behatárolja a tárolási lehetőségeket is, holott ez a fürdőben is nélkülözhetetlen. Ebben a Geberit siet a segítségünkre, olyan prémium minőségű termékekkel, melyek egyszerre kínálnak a megszokottnál több tárolóhelyet és design szempontjából is kifogástalanok.

Geberit fürdőszba bútor

Helynek kell lenni!

Fürdőszobai tárolóhelyből és konnektorból soha nem lehet elég – ezt a megállapítást tekinthetjük amolyan íratlan szabálynak, általános otthoni tapasztalatnak. Cikkünkben mi most az előbbivel foglalkozunk, bemutatva, hogy a Geberit jóvoltából milyen megoldásokkal juthatunk a legtöbb tárolóhelyhez abban a helyiségben, ami jóideje már nemcsak a tisztálkodás, hanem az otthoni kikapcsolódás színtere is egyben.

A fürdőszobának számos különböző követelménynek kell megfelelnie. Alaposan átgondolt kialakítás mellett mindezt meg is kaphatjuk, ezért nagyon lényeges, hogyan tervezzük meg és használjuk ki a tárolóhelyeket. A megnyugtató, praktikus megoldás kulcsa abban rejlik, hogy mindennek meglegyen a maga logikus helye, elejét véve ezzel a folytonos keresgélés okozta bosszankodásnak.

A padlón álló vagy fali kivitelben készülő fürdőszoba bútor olyan szekrényként használható, mely megfelelő mennyiségű tárolóhelyet biztosít. Ugyanakkor alá kell húzni azt is, hogy a fürdőszobai tárolóhelyek esetében a titok nyitja nem a több bútorban, hanem a hatékonyabb elrendezésben rejlik, vagyis ha száműzzük a káoszt a fürdőszobabútorokból, és inkább a megfelelő elrendezésre összpontosítunk, akkor jobban kihasználható a meglévő tárolóhely kapacitás.

Geberit fürdőszba bútor

TUDJON MEG TÖBBET!

Milyen a tökéletes mosdószekrény? A Geberit megmutatja!

A mosdószekrények egyik vitathatatlan előnye, hogy jótékonyan elrejtik a szerelvényeket. Így például a szifon látványa sem fogja zavarni egy amúgy kifogástalan megjelenésű fürdőszoba harmóniáját. A mély, könnyen és hangtalanul működő fiókok elnyelik a fürdőben tárolt kellékeket. Elbúcsúzhatunk a falra erősített hajszárítótól, hajvasalótól, a ritkábban használt epilátortól, az eszközök töltőjétől és vezetékeitől, a pót-fogkeféktől és egyebektől.

Ne feledkezzünk el arról sem, hogy a törülközők, fürdőlepedők legjobb helye egy mosdószekrény mély fiókja lehet.

Geberit fürdőszba bútor

Moduláris módszer: kicsi a fürdő, de sok a hely
A behelyezhető rendeződoboz még sokoldalúbbá és áttekinthetőbbé teszi a mosdószekrényt, és moduláris jellegének köszönhetően optimalizálja a mosdószekrényben rendelkezésre álló tárolóhelyet. Az Acanto szuper keskeny fürdőszobabútorai még kis fürdőszobában is rengeteg tárolóhelyet kínálnak, ezért ideálisan alkalmasak kis alapterületű helyiségekhez.

Tükrös szekrény, szinte raktár

A pipere holmik tipikus gyűjtőhelye a tükrös szekrény. Ide jöhet minden, amit nem kevernénk a fiókokban tárolt nagyobb tárgyakkal. A tégelyek, kisebb flakonok, hajcsatok, smink szerek és eszközök jó helyen lesznek itt, hiszen egyetlen mozdulattal könnyen elérjük őket. Nem kapnak párát, nem porosodnak és az avatatlan szemek elől is rejtve maradnak. Ha ez mégsem elég, érdemes beszereznünk egy oldal- vagy egy magasszekrényt.

TUDJON MEG TÖBBET!

Geberit fürdőszba bútor

Zajtalanul kényelmes

Egy modern fürdőszobabútorból nem hiányozhat két képesség: az önzáró funkció és a lágy záródás. Az önzáró funkció lényege, hogy a fiók a legkisebb mozdulatra is önmagától becsukódik. A lágy záródás két bosszantó dologtól is megkíméli a felhasználót: egyrészt a fiók bezáródása nem jár zajjal, másrészt a visszahúzódó fiók lefékeződik, és a fiókbehúzó sín belső szerkezete sem mozdul el a helyéről.

Geberit fürdőszba bútor

TUDJON MEG TÖBBET!

Az igényekhez igazodva, folyamatosan fejlesztve

Összegezve elmondható: legyen szó építkezésről vagy felújításról, az új fürdőszoba tervezésekor lehet és érdemes is álmodni, azonban az eredmény végül gyakran eltér ettől. Jellemző elvárása a felhasználóknak, hogy egyszerre szép és funkcionális megoldásokkal jussanak minél nagyobb tárolókapacitáshoz, a Geberit pedig ezeknek az igényeknek is megfelelve fejleszt olyan termékeket, melyek a rendelkezésre álló helyet optimalizálják.

Népszerűek a témában

Ki sem kell mozdulnunk otthonról, hogy bejárjuk az Aqualand-ot – Virtuális séta a bemutatóteremben

Termosztátos és Dual Control zuhanyrendszerek – Kényelem és energiatakarékosság a fürdőszobában

Rejtett szerelvények – funkcionális megoldás minden fürdőszobába

Ez is érdekelhet

Így élvezheti a fürdőszobája panorámáját zuhanyzás közben és teheti tágasabbá a teret egyszerre Walk-In zuhanyfallal

Innovatív, öblítőperem nélküli WC-kerámiák a Geberittől

Exkluzív termékek a kärcher online áruház kínálatában!

Kültéri világítás lépésről lépésre

Tervezz ötcsillagos tetőt a gasztronómiából inspirálódva

Könnyű cserepek az időtálló tetőért

Terrán Tetőkalkulátor - Ingyenes és azonnali kalkuláció tetőépítéshez

Riasztórendszer kivitelezőt találni könnyű, ha tudjuk, hol keressük

Erre figyelj oda, ha pliszé szúnyoghálót veszel!

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Különleges csaptelepek, melyek feldobják a fürdőt, konyhát

Klasszikus fürdőszoba – Waldorf stílus

Mosdó és szekrény kombinációk, melyektől kényelmesebb lesz a fürdőszoba

Nem túlzás, valóság: víztakarékos WC megoldások a jövőnk szolgálatában

Rejtett szerelvények – funkcionális megoldás minden fürdőszobába

2022-es újdonság a zuhanyzópiacon: tartós fotónyomtatás a zuhanyzóüvegre (Radaway Print)

8 örökzöld lakberendezési trend, melyeket érdemes követnünk

Forma, funkció és érzékiség – újdonságok a fürdőszoba berendezésben

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

L’azour Home, ha a szépség nem elég

Monolith szaniter szerelőmodulok a Geberittől: funkcionalitás és design kompromisszumok nélkül

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Legyen olyan a fürdőszobád, amilyet megálmodtál!