Okos tárolással tágasabb lesz a fürdőszoba – Mit kínál ehhez a Geberit?

Helyből sosem elég! Különösen igaz ez, ha a fürdőszobáról van szó, ahol még akkor is érezhetjük szűknek a teret, ha egyébként az átlagosnál tágasabb a helyiség. Ez a szűkösség pedig egyértelműen behatárolja a tárolási lehetőségeket is, holott ez a fürdőben is nélkülözhetetlen. Ebben a Geberit siet a segítségünkre, olyan prémium minőségű termékekkel, melyek egyszerre kínálnak a megszokottnál több tárolóhelyet és design szempontjából is kifogástalanok.

Geberit fürdőszba bútor

Helynek kell lenni!

Fürdőszobai tárolóhelyből és konnektorból soha nem lehet elég – ezt a megállapítást tekinthetjük amolyan íratlan szabálynak, általános otthoni tapasztalatnak. Cikkünkben mi most az előbbivel foglalkozunk, bemutatva, hogy a Geberit jóvoltából milyen megoldásokkal juthatunk a legtöbb tárolóhelyhez abban a helyiségben, ami jóideje már nemcsak a tisztálkodás, hanem az otthoni kikapcsolódás színtere is egyben.

A fürdőszobának számos különböző követelménynek kell megfelelnie. Alaposan átgondolt kialakítás mellett mindezt meg is kaphatjuk, ezért nagyon lényeges, hogyan tervezzük meg és használjuk ki a tárolóhelyeket. A megnyugtató, praktikus megoldás kulcsa abban rejlik, hogy mindennek meglegyen a maga logikus helye, elejét véve ezzel a folytonos keresgélés okozta bosszankodásnak.

A padlón álló vagy fali kivitelben készülő fürdőszoba bútor olyan szekrényként használható, mely megfelelő mennyiségű tárolóhelyet biztosít. Ugyanakkor alá kell húzni azt is, hogy a fürdőszobai tárolóhelyek esetében a titok nyitja nem a több bútorban, hanem a hatékonyabb elrendezésben rejlik, vagyis ha száműzzük a káoszt a fürdőszobabútorokból, és inkább a megfelelő elrendezésre összpontosítunk, akkor jobban kihasználható a meglévő tárolóhely kapacitás.

Geberit fürdőszba bútor

TUDJON MEG TÖBBET!

Milyen a tökéletes mosdószekrény? A Geberit megmutatja!

A mosdószekrények egyik vitathatatlan előnye, hogy jótékonyan elrejtik a szerelvényeket. Így például a szifon látványa sem fogja zavarni egy amúgy kifogástalan megjelenésű fürdőszoba harmóniáját. A mély, könnyen és hangtalanul működő fiókok elnyelik a fürdőben tárolt kellékeket. Elbúcsúzhatunk a falra erősített hajszárítótól, hajvasalótól, a ritkábban használt epilátortól, az eszközök töltőjétől és vezetékeitől, a pót-fogkeféktől és egyebektől.

Ne feledkezzünk el arról sem, hogy a törülközők, fürdőlepedők legjobb helye egy mosdószekrény mély fiókja lehet.

Geberit fürdőszba bútor

Moduláris módszer: kicsi a fürdő, de sok a hely
A behelyezhető rendeződoboz még sokoldalúbbá és áttekinthetőbbé teszi a mosdószekrényt, és moduláris jellegének köszönhetően optimalizálja a mosdószekrényben rendelkezésre álló tárolóhelyet. Az Acanto szuper keskeny fürdőszobabútorai még kis fürdőszobában is rengeteg tárolóhelyet kínálnak, ezért ideálisan alkalmasak kis alapterületű helyiségekhez.

Tükrös szekrény, szinte raktár

A pipere holmik tipikus gyűjtőhelye a tükrös szekrény. Ide jöhet minden, amit nem kevernénk a fiókokban tárolt nagyobb tárgyakkal. A tégelyek, kisebb flakonok, hajcsatok, smink szerek és eszközök jó helyen lesznek itt, hiszen egyetlen mozdulattal könnyen elérjük őket. Nem kapnak párát, nem porosodnak és az avatatlan szemek elől is rejtve maradnak. Ha ez mégsem elég, érdemes beszereznünk egy oldal- vagy egy magasszekrényt.

TUDJON MEG TÖBBET!

Geberit fürdőszba bútor

Zajtalanul kényelmes

Egy modern fürdőszobabútorból nem hiányozhat két képesség: az önzáró funkció és a lágy záródás. Az önzáró funkció lényege, hogy a fiók a legkisebb mozdulatra is önmagától becsukódik. A lágy záródás két bosszantó dologtól is megkíméli a felhasználót: egyrészt a fiók bezáródása nem jár zajjal, másrészt a visszahúzódó fiók lefékeződik, és a fiókbehúzó sín belső szerkezete sem mozdul el a helyéről.

Geberit fürdőszba bútor

TUDJON MEG TÖBBET!

Az igényekhez igazodva, folyamatosan fejlesztve

Összegezve elmondható: legyen szó építkezésről vagy felújításról, az új fürdőszoba tervezésekor lehet és érdemes is álmodni, azonban az eredmény végül gyakran eltér ettől. Jellemző elvárása a felhasználóknak, hogy egyszerre szép és funkcionális megoldásokkal jussanak minél nagyobb tárolókapacitáshoz, a Geberit pedig ezeknek az igényeknek is megfelelve fejleszt olyan termékeket, melyek a rendelkezésre álló helyet optimalizálják.

Ez is érdekelhet

Innovatív, öblítőperem nélküli WC-kerámiák a Geberittől

Ezeket érdemes mérlegelni, ha napelem telepítésén gondolkozunk

Terrán Tetőkalkulátor - Ingyenes és azonnali kalkuláció tetőépítéshez

Medence kompromisszumok nélkül

Családi ház építését tervezi? Segítünk kalkulálni!

Riasztórendszer kivitelezőt találni könnyű, ha tudjuk, hol keressük

Így élvezheti a fürdőszobája panorámáját zuhanyzás közben és teheti tágasabbá a teret egyszerre Walk-In zuhanyfallal

Plusz egy helyiség tavasztól őszig - Kerti- és teraszárnyékoló rendszerek

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

L’azour Home, ha a szépség nem elég

Monolith szaniter szerelőmodulok a Geberittől: funkcionalitás és design kompromisszumok nélkül

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Alacsony belépő magasság, magas minőség: ECO fürdőkádak az M-Acryltól

A RAUVOLET redőnymegoldások egyesítik a designt és a funkciót

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

REHAU RAUVISIO noir: a szépség érintése

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Elegáns megjelenés, maximális funkcionalitás: SLIM fürdőkádak az M-Acryltól

A matt újradefiniálása a bútorfelületeken - REHAU nemes matt kollekció

Geberit megoldás az otthoni kikapcsolódáshoz

Különleges csaptelepek, melyek feldobják a fürdőt, konyhát

Valami régi, valami új – Waldorf stílus a fürdőszobában

Vásárlási listák
További vásárlási listák