Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Moduláris bútorok, jól kihasználható tárolók, higiénia és okos megoldások – fürdőszobák a 21. században

A fürdőszoba még soha nem kapott annyi figyelmet, mint napjainkban. Egyre jobban törekszünk arra, hogy a korábban legkisebbnek titulált helyiség minél kényelmesebb legyen, praktikus és látványos bútorozást kapjon, de leglább ilyen fontos szemponttá vált a tökéletes tisztaság, valamint a modern technika fürdőszobai alkalmazása is. Milyen lehetőségekkel élhetünk, ha igazán modern, 21. századi fürdőszobát szeretnénk?

Tökéletes tisztaság – a kényelmes fürdőszoba itt kezdődik

Lehet a fürdőszobánk bármilyen tágas és látványos, ha nem makulátlanul tiszta, a kényelmét sem tudjuk igazán élvezni. Higiénia szempontjából a leginkább kritikus terület a WC csésze és környéke, ennek kiválasztására tehát fordítsunk különös figyelmet.

Geberit Rimfree perem nélküli WC csésze
Geberit Rimfree perem nélküli WC csésze

A Geberit perem nélküli, RIMFREE® WC kerámiái közül választva sok-sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat. Ismerős az a nyomasztó érzés, amikor a leggondosabb takarítás után sem találjuk maximálisan tisztának az öblítőperem alatti részt? Hiába próbálkozunk speciális tisztítószerekkel, nem igazán tudjuk, kiírtani az ott megtelepedő, kellemetlen szagokat okozó baktériumokat; csak reménykedünk abban, hogy hatékonyak voltunk. Mennyivel egyszerűbb a dolgunk, ha nincs is perem! A RIMFREE® WC-nek nincs öblítőpereme, így higiénában dobogós helyen teljesít, tisztítása egyszerű és gyors. Az öblítés a Geberit saját fejlesztésű, szabadalmaztatott technológiájával történik: vízterelő elem gondoskodik a tökéletes és víztakarékos öblítésről.

Geberit Rimfree perem nélküli WC csésze
Geberit Rimfree perem nélküli WC csésze

A perem nélküli WC-k többféle dizájnnal rendelkeznek. Választhatunk a fürdőszobánkhoz legjobban illő kerek, szögletes vagy rövidített kivitel közül, így a szaniterek összehangolásával harmonikus enteriőrt alakíthatunk ki.

ÉRDEKLŐDÖM A GEBERIT WC MEGOLDÁSOK IRÁNT

A lefolyók tisztítása bármennyire kellemetlen, mégis kihagyhatatlan, ha fürdőszobánkat tisztának szeretnénk tudni. Ez a “nem szeretem” feladatok közé sorolható munka azonban sokkal könnyebbé válik a fésűs szűrők alkalmazásával.

Geberit fésűs szűrőbetét
Geberit fésűs szűrőbetét

Akár padlóba süllyesztett zuhanytálcánk, akár épített zuhanyterünk és itt használatos folyókánk vagy falba rejtett lefolyónk van, a fésűs szűrőbetét lényegesen megkönnyíti a dolgunkat - egyszerűen kivesszük és leöblítjük. Sem a kellemetlen szagoktól, sem pedig lefolyó dugulástól nem kell tartanunk.

Geberit falba rejtett lefolyó
Geberit falba rejtett lefolyó

Az épített, padló síkjába süllyesztett zuhanytér látványossá varázsolja a fürdőszobát és tisztántartása is kényelmes. A padló síkjába süllyesztett CleanLine zuhanyfolyóka a rejtett zugoktól és üregektől mentes vízgyűjtő felületnek köszönhetően leegyszerűsíti a fürdőszoba takarítását. Sem a szennyeződések, sem a baktériumok nem gyűlnek össze benne, takarólapja és a fésűs szűrő is könnyen kiemelhető és megtisztítható.

ÉRDEKLŐDÖM A GEBERIT CLEANLINE ZUHANYFOLYÓKA IRÁNT

Személyes higiéniánk a jó közérzetünk egyik záloga. A WC használat utáni tisztálkodás, felfrissülés a Geberit AquaClean segítségével lesz tökéletes.

Geberit AquaClean4000
Geberit AquaClean4000

A Mera, Sela, Tuma és AquaClean 4000 higiéniai berendezések közül az igényeinknek és bármilyen beépítési környezetnek megfelelően választhatjuk ki a legjobbat.

Geberit Sela
Geberit Sela

A számos kényelmi funkcióval rendelkező komplett berendezésektől kezdve a rugalmasan alkalmazható, WC kerámiára helyezhető változatokig terjed a kínálat.

Geberit Tuma
Geberit Tuma

Nem lesz több helyre szükségünk, mintha egy normál WC-t szereltetnénk fel, mégis egy bidé kényelmével gazdagíthatjuk fürdőszobánkat.

ÉRDEKLŐDÖM A GEBERIT AQUACLEAN IRÁNT

Geberit fürdőszoba bútorok – megoldás a tárolással kapcsolatos problémákra

A kicsi fürdőszobák állandó problémája, hogy hol tároljuk a szinte csak itt használt dolgainkat, törölközőket, kozmetikumokat, hajszárítót, villanyborotvát. Sőt, ez a gyakori kérdés nagyobb méretű fürdőszobáknál is előkerülhet. A jó hír, hogy egy fürdőszoba bútorozása nem feltétlenül négyzetméter függő.

Geberit Acanto fürdőszoba bútor
Geberit Acanto fürdőszoba bútor

A legegyszerűbben bútorozható terület a mosdók alatti és feletti üres tér, mely még a legkisebb fürdők esetén is adott. Ha marad még némi hely, érdemes elgondolkodni az egyik oldalsó fal kihasználásán is, hiszen így már jókora hasznos tárolókapacitást tudunk felmutatni.

Geberit Acanto fiókbelső
Geberit Acanto fiókbelső

A Geberit fürdőszobai termékcsaládjain belül a bútor elemek egymással jól kombinálhatók, vizuálisan és funkcionálisan is egységet alkotnak, így fürdőszobánk nem csak praktikus és kényelmes, hanem esztétikus is lesz. A keskeny vagy szélesebb mosdókhoz illeszkedő mosdószekrények fiókjai kellően mélyek, elnyelik a gyakran használt fürdőszobai holmit. A gazdag szín- és méretválasztéknak köszönhetően szinte bármilyen színvilágú és stílusú fürdőszobába jól beilleszthetők.

Geberit One fiókbelső
Geberit One fiókbelső

Ötletes megoldást kínálnak a különböző Geberit termékcsaládban megtalálható fiókrendszerezők, a kihúzható patikaszekrény vagy a mágneses tábla, melynek a polcai könnyen újrarendezhetők.

A Geberit iCon moduláris bútorkoncepciója ugyancsak a szabad tervezésről szól. Ha több tárolóhelyet szeretnénk érdemes egymással kombinálni a termékcsalád különböző elemeit: mosdószekrényeket, oldalszekrényeket, különböző hosszúságú nyitott polcait.

ÉRDEKLŐDÖM A GEBERIT FÜRDŐSZOBA BÚTOROK IRÁNT

Okos megoldások és kényelmi funkciók a Geberit Home alkalmazással

Az okosotthonokra jellemző funkciók a fürdőszobát sem hagyják érintetlenül. Közülük az egyik legfontosabb ebben a helyiségben a világításvezérlés, mely nélkül nem beszélhetünk sem kényelemről sem pedig jól működő fürdőszobáról.

Geberit Home világításvezérlés
Geberit Home világításvezérlés

A Geberit One tükrös szekrény ötféle méretben kapható. Az integrált világítás egyedülállóvá teszi ezt a szekrényt: a tükörbe épített négy fényforrás árnyékok nélküli, valódi tükörképet biztosít, mellyel így akár az egész fürdőszoba is megvilágítható.

Geberit One tükrös szekrény integrált világítással
Geberit One tükrös szekrény integrált világítással

A fokozatmentesen szabályozható automatikus világításvezérlés intuitív módon és egyszerűen kezelhető: a világítás automatikusan hűvösebb ha a fény erősebbé válik, és melegebb árnyalatú lesz sötétebb fényviszonyokban. A személyes bioritmusunkhoz igazodó, egyedi világítást is könnyen kiválaszthatjuk: a reggeli órákban a felkelő nap ragyogását idézőt, míg este a lágyabb, melegebb tónusokba hajlót.

A működtetés a helyiség villanykapcsolójával vagy a tükrös szekrényen található gombbal, illetve a Geberit Home alkalmazással, akár okostelefonról vezérelve is történhet.
Érdemes az idővezérelt beállításokat választani, így a nappali vagy éjszakai időszaktól függően a bekapcsoláskor felgyúló, különböző hangulatú fények előre beprogramozhatók.

ÉRDEKLŐDÖM A GEBERIT COMFORTLIGHT IRÁNT

A Geberit Home alkalmazás segít a WC helyiség levegőjét frissebben tartani. A Geberit DuoFresh szagelszívó akkor lép működésbe, amikor éppen szükséges: a levegőt egy szűrőn keresztül megtisztítja, majd szagsemlegesen visszajuttatja a helyiségbe. A DuoFresh modul magába foglalja a szagelszívás, az éjszakai irányfény és az vízkezelő tabletta használatának lehetőségét. A modul a Sigma tartályos WC szerelőelemekbe integrálható és okostelefonnal is vezérelhető.

ÉRDEKLŐDÖM A GEBERIT HOME ALKALMAZÁS IRÁNT

Népszerűek a témában

SOLIDSoft zuhanytálca: mintha párnán járnánk

A falba épített tartályok megbízható, új generációja a svájci Laufentől

Masszázskádak: kényelmes, egészséges kiegészítő a modern fürdőszobába

Ez is érdekelhet

Nyomtasson a zuhanyzóüvegre gyönyörű és tartós képeket

SOLIDSoft zuhanytálca: mintha párnán járnánk

Szárazépítés vizes helyiségekben Austrotherm UNIPLATTE® építőlemezekkel

Magnifico! Mágnesen alapuló technológia a tolóajtók szolgálatában

Hörmann garázskapu és bejárati ajtó konfigurátor

Így lehet energetikailag hatékony a tető

Gyors, díjmentes, nagyságrendi számítás a Terrán TetőKalkulátorával!

Paradox – Bemutatkozik az új BlueEye applikáció

Erre figyelj oda, ha pliszé szúnyoghálót veszel! – válaszol a szakértő

Komfortosan a télikertben – válasszunk hozzá árnyékolót!

Már 100 éve bizonyít a pórusbeton

Hipnotikus! Bemutatkozik a Radaway színes zuhanykollekciója

Zuhanyzás sosem volt még ennyire stílusos: nézze meg a Radaway 2023-as újdonságait

Mira: egy kád, számtalan lehetőség (8 méret és két változat)

Bemutatkoznak a Sabina egyenes kádak - Így választhat magabiztosan jó és jó között

Fürdőszoba gyerekeknek – mire figyeljünk, hogy biztonságos és vidám legyen?

Meglátja és megszereti: szálcsiszolt matt zuhanyszínekkel bővült a Radaway kínálata

Fürdőszoba tükrök új megvilágításban: tippek a megfelelő kiválasztásához

Karakteres, izgalmas és modern: fókuszban a fürdőszobai design radiátorok

„Az egyedi környezet kialakításához mindig magam tervezem a bútorokat is” – beszélgetés Zsákai Gábor belsőépítész, lakberendezővel

6+1 tipp a csaptelepek tökéletes tisztításához

Okos megoldásokkal az optimális fürdőszobai vízhasználatért

5 fürdőszobai megoldás a tiszta, csendes és higiénikus használatért

Szebb otthon home staging-gel: Zen ház projekt