Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?

Szagelszívóval a friss és kényelmes mellékhelyiségekért

Ha a fürdőszoba vagy wc adottságai nem teszik lehetővé a gyakori szellőztetést, vagy nem akarjuk folyton kinyitni az ablakokat, akkor egy belsőkeringtetésű szagelszívó rendszer megoldja a problémát.

Hogyan működik a rendszer? A kellemetlen szagok a wc csészében keletkeznek, tehát praktikus, ha az elszívás is rögtön ott történik. A munka nagy részét egy csendes ventilátor szinte észrevétlenül elvégzi a falsík alatti öblítőtartály csövén és szelepén keresztül. Az aktívszenet tartalmazó, minőségi kerámia méhsejtszűrő teljesen semlegesíti a zavaró illatokat, majd a rendszer tisztított levegőt visszajuttatja a helyiségbe. Az egységbe integrálva találjuk a vízkezelő tabletta bedobó nyílását.

Ha sötétben szeretnénk kimenni, többé nem kell már bizonytalanul tapogatózva megtalálni a toalettet: egy praktikus irányfény segítségével könnyedén megtaláljuk.

Geberit DuoFresh szagelszívó

Új épületekhez és felújításokhoz is alkalmas, illetve utólag is beszerelhető. Műszaki előfeltétel a Geberit Sigma család egyik falba rejtett öblítőtartályának megléte, és hozzá közel egy elektromos kiállás. Az utólagos beépítés a Geberit Sigma 12 cm-es (2008-tól gyártott) és a Geberit Sigma 8 cm-es (2016-tól gyártott) falsík alatti öblítőtartályok esetén lehetséges.

Funkciók

Geberit Sigma működtetőlapok és WC-öblítésvezérlések

Öblítésvezérlés manuálisan (pneumatikusan) vagy elektronikusan, érintésmentes és akadálymentes működtetéssel is. Kiegészítő funkciók, mint például az éjszakai irányfény.

Geberit DuoFresh modul

A Geberit DuoFresh modul a szagelszívásért felel. Egyszerű beépítés, utólag is bármikor beszerelhető, és a legtöbb működtetőlappal (Sigma01-től a Sigma50-ig) kompatibilis.

Geberit DuoFresh vízkezelőtabletta-betolóegység

A friss illatért és a higiénikus tisztaságért minden WC-öblítéssel. A betolóegység része a belsőkeringtetésű szagelszívást működtető DuoFresh modulnak, de külön cikkszámon is kapható.

Geberit DuoFresh szagelszívó
Népszerűek a témában

Mitől lesz különleges a fürdőszoba? Designer termékek egyedi igényekre

Klasszikus fürdőszoba – Waldorf stílus

Walk-in zuhanyzók a Radawaytől: maximum szabadság, változatos stílusok