Vigyünk egy kis zöldet az otthonunkba!

Otthonunk növénnyel díszítése egy olyan trend, amely soha nem fog kimenni a divatból. Az elegáns hangulat mellett a beltéri növények a levegő tisztításával is frissen tartják a szobákat. A növények használatával sokkal könnyebb és olcsóbb feldíszíteni az otthonunkat, mintha extravagáns bútorokat és mindenféle csecsebecsét vásárolnánk.
Rengeteg módon tehetjük ezeket a szépségeket a lakás részévé. Legyen az az előszoba vagy a hálószoba, a nappali vagy a konyha, a növények minden teret békésebbé tesznek.
A növények pozitív energiát sugároznak magukból és boldogabbnak érezzük magunkat tőlük. A stressz csökkentésében is segítenek. Figyelembe véve a gyakorlati és az egészségügyi előnyöket, nem szabad tovább húzni-halasztani a dolgot: muszáj legalább 1-2 növényt és/vagy virágot beszereznünk az otthonunkba!

A HOMEINFO nagyobb projektjének a felelőse vagyok, illetve a social media is az én kezem alá tartozik: Facebook, Instagram, Pinterest. Fontos számomra, hogy mindenki olyan környezetben élhessen, amilyen boldoggá teszi, és remélem, ehhez itt-ott én is hozzájárulhatok.