Könnyező pálmát minden otthonba!

A '70-'90-es években nagyon divatos növények voltak a könnyezőpálmák, szinte minden otthonban, iskolában, irodában és lépcsőházban találkozhattunk legalább eggyel. Aztán a háttérbe szorultak, mert rengeteg új és különleges növény- és virág fajtával ismerkedtünk meg, és már a könnyező pálma nem volt olyan "menő".
Aztán ahogy eltűntek, olyan hirtelenséggel hódították vissza a nekik járó tiszteletet és ma már számos női ruhát díszítenek vele, a nyár jelképévé vált és még a szobánk falán is ott díszeleg. Gondoltad volna, hogy egy egyszerű növény, melyet már korábban elfelejtettünk, ilyen karriert futhat be?
És szerencsénk van, nem túl igényes, így kicsi az esélye, hogy kipusztul. Még talán azok is megpróbálkozhatna vele, akik még a kaktuszt is képesek kinyírni...

A HOMEINFO nagyobb projektjének a felelőse vagyok, illetve a social media is az én kezem alá tartozik: Facebook, Instagram, Pinterest. Fontos számomra, hogy mindenki olyan környezetben élhessen, amilyen boldoggá teszi, és remélem, ehhez itt-ott én is hozzájárulhatok.