Növény dekoráció használata - 5 tipp

Növény dekoráció használata - 5 tipp intro_0

A tavasz beköszöntével a természet ébredezik, amivel gyönyörű színek váltakozását figyelhetjük meg. Nem véletlen, hogy ebben az időszakban otthonunkban is szívesebben látunk színeket és természetes anyagokat, textúrákat.
A természet becsempészésének legalapvetőbb lépése a növények elhelyezése, amelyeket tehetünk valamilyen tartóba vagy esetleg a falra (polcon vagy keretben). Ha ez nem elég, akkor választhatunk olyan zöldes kiegészítőket, ami a természetet idézi. Ilyen lehet egy jól elhelyezett textil (pl: párnahuzat, ágytakaró..) de akár egy izgalmas mintázatú függöny vagy szőnyeg is sokat dob az összhatáson. A leginkább hosszútávú megoldás a tapéta, amiből - népszerűségé miatt - óriási választék érhető el ebben a témában.

Növény dekoráció használata - 5 tipp full_0

Növény dekoráció használata - 5 tipp full_1

12 éves korom óta tudom, hogy azzal szeretném az emberek életét jobbá tenni, hogy nem csak szép de praktikus tereket tervezek nekik. Hiszek abban, hogy egy egyénre szabott, jól átgondolt tér nem csak a felső tízezer kiváltsága, éppen ezért legszívesebben az átlag embereknek dolgozom átlagos költségvetéssel, átlagon felüli igényekhez igazodva. Legyen szó magán ingatlanról vagy irodáról/üzletről.