Létezik egyáltalán 51 féle fürdőkád? Válaszunk: Igen!

Erre a képsorozatra tényleg igaz: Képekkel inspirálódunk!
A fürdőkád nem csupán egy tisztálkodásra szolgáló eszköz, hanem más, kapcsolódó szükségleteket - pihenés, elgondolkodás, relax, kikapcsolódás, szemlélődés, gyógyulás és a boldogság helye is lehet. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk 51 kádat, amelyek egyediek, valami pluszt adnak a "normál kádhoz" képest.. Szinekben (fehér, barna, fekete, arany, ezüst, szines...) anyagaiban (akril, porcelán, kő, fadézsa, réz, beton...) válogathat kedvére. Sima, díszes, karmos lábú...
Egy egyszerű kádat keres egy kis fürdőszobához?
Szobrászati ​​műalkotást a modern fürdőszoba felújításának befejezéséhez ?
Lehet, hogy egy többfunkciós terápiás pezsgőfürdőre van szüksége a fájdalmak enyhítésére?
Ez a lista végigvezeti a lehetőségeken. Keresse meg stílusának és preferenciáinak leginkább megfelelőt ezzel a inspiráló fürdőkádvásárlási útmutatóval!

Minimalista szabadon álló kád
Szabadon álló akrilkád
Öntöttvas vagy porcelán kád
Szobrászati műremek!
Beton kád

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.