Hírlevél feliratkozóknak

1000 Ft kedvezmény

jegyvásárlásra a februárban megrendezésre kerülő Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra.

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed, és küldjük a kupont!

A kuponkódod:

hi24kiállítás

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Minimalista lakás megvilágítása - fantasztikus hatásokat érhetünk el vele

Mielőtt azt hinnénk, hogy ezek egy bútorbolt készülő berendezésének képei - nem, nem, ez tévedés. Ezek minimalista stílusban tervezett és kialakított nappalik, fürdőszobák, hálószobák. Aki kedveli, pontosan tudja, hogy miért: átlátható, itt mindig rend van, semmi sincs elől, nincs díszítés, minimális a dekoráció is. Pont ezek miatt került előtérbe az ilyen helyiségek világításának profi megtervezése: mennyire mások lennének ezek a lakások, egy hagyományos - csillár-állólámpa-falikar kombóval!?
Most ebből a szemszögből nézzük végig a képeket, és rájövünk, mennyire különleges hatást érhetünk el a tudatos vénytervezéssel.
Vonjunk be tervezőt! A siker visszaigazolja majd, hogy szükség van szakértelemre ehhez a munkához. De akár le is "koppinthatjuk" a képekről...

Még 35 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.