8 luxus - wellness hotel Európában

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy ezekben a luxus hotelekben üdüljön, de ettől függetlenül imádunk gyönyörködni a látványban! Az Alpok meleg forrásaitól a párizsi föld alatti szentélyig, a londoni James Bond-enklávéktól a rusztikus parasztházig Toszkánában - ezek a legszembetűnőbb hotelfürdők Európában.

A szauna kilátással a Comói-tóra a T Spa-ban, a Grand Hotel Tremezzo-ban.
Shantigiri Family Spa az Elmau Schlossban.
London: ESPA Life Spa a Corinthia Hotelben.
A londoni szállodák általában nem ismertek tágas gyógyfürdõikről, de a korintiai régióban ez egyáltalán nem így van. A ESPA spa ível négy padlóval, James Bond-szerű kialakítás, sötét, szexi, szeszélyes terek-nézd meg a relaxációs szoba úszó kandalló és a fedett medence körül fekete márvány falak.
Svájc: A Helena medence a Grand Resort Bad Ragaz-ban.
A saját meleg forrásánál fekvő, körülbelül egy órával Zürichtől kívül elhelyezkedő Grand Resort Bad Ragaz wellness célpont volt évszázadok óta. Az üdülőhely 1840-ben nyílt meg és ma két szálloda ad otthont, de legismertebb a csillogó gyógyfürdőjével és a világszínvonalú gyógyászati ​​lehetőségeivel. A show csillaga kétségkívül a Tamina Therme, vagy a termálfürdő.
Skócia: A Gleneagles-i gyógyfürdő központi udvara.
A Gleneagles Hotel Spa vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb gyógyfürdő Skóciában, egy finomabb hely, mint az egész Európában található felülbúvárfürdő, modern, semleges tónusú szobákkal, amelyek meglehetősen nyugodtak. Noha itt számos klasszikus masszázs és arckezelés található, a gyógyfürdő talán legismertebb alternatív terápiáiról, az akupunktúrától az ajurvédáig.
Olaszország: A Borgo Santo Pietro gyógyfürdője.
A vidéki stílusú Borgo Santo Pietro egy toszkán álom: mindössze 20 szobával rendelkezik kőépületekben, emellett szőlő és a juhtenyésztés is folyik itt. Van saját természetes bőrápolási vonaluk, a Seed to Skin-t gyógyfürdőkezelésekhez, a juhtejtől a helyi gyógynövényekig terjedő összetevőket felhasználva.
Párizs: A Clarins Spa Spa My Blend 23 méteres úszómedencéje a Le Royal Monceau Raffles Párizsban
Görögország: Az érkezési pavilon az Amanzoe-nál.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.