10 medence - álomházakban

Egy medence-válogatásból választott ki a magazin 10 szépséges képet a Nagyvilágból. Sokan vágyunk ilyenre? Talán igen, talán nem, a földrajzi adottságok mellett az anyagiak is erősen behatárolják a lehetőségeket. De álmodozni, inspirációkat gyüjteni mindenkinek szabad!
(Fotó: Tim Street-Porter, Rizzoli jóvoltából)

Palm Springs - medence bárral
Medence a zodiákus mozaik teszi különlegessé
Hosszú medence az udvaron
Úszásra alkalmas medence Mexikóban. (San Miguel de Allende)
A mexikói Careyes-ben ez a legszebb, elegáns, végtelenített medencét Gian Franco Brignone tervezte
Kör alakú medence Palm Springsben
"Az 1962-es George Randolph Hearst medence Palm Springs-i stílusát az apja legendás, San Simeon birtokában lévő Neptunusz-medence befolyásolta, sőt magában foglalja a San Simeonból tehetséges szobrokat is."Case Study House 22 néven ismert.
Case Study House 22 néven ismert - Los Angelesben
"Richard Neutra Kaufmann-háza a Palm Springs egyik legjellemzőbb rezidenciája. A medence a kertben található, kilátással a házra."
"A fedett uszoda John Lautner által tervezett, futurisztikus házban, Kaliforniában, Palm Springsben."

Még 1 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.