Pillantás James Franco hollywoodi otthonába

Sokan szeretnek bekukkantani a sztárok lakásába, hol élnek, milyen exkluzív, luxus veszi őket körül? Most eladó lett James Franco West Hollywoodban élő színész háza, melyet egy magazin képen keresztül mi is megmutatunk.
Az 1920-as években épült ház 480 m2-es, valódi márványkáddal is felszerelt villájának igazi különlegessége egy titkos alagút, mely a szomszédos clubhoz vezetett. A külső terek hívogatóak, nyugodt medencés udvarral, beépített grillezővel és egy tetőterasszal, szaunával büszkélkedhet. A belső tereket igényes tervezők alkották a színész igényei szerint.
Kukucskáljunk be!

Ideális méretű úszómedence, szauna, grillező
Modern, zebracsíkos nappali, hatalmas üvegfallal.
Otthoni fitness, gépekkel.
Egyszerű, férfias színek a hálóban.
Valódi márványkáddal felszerelt fürdőszoba.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.