7 lakásvilágítási ötlet

A világítás minden helyiségben nélkülözhetetlen!
Ahelyett, hogy a berendezéseket kizárólag a funkció alapján választanák, a belsőépítészek és a hozzáértő otthontulajdonosok tudják, hogy a különleges ​​darabok teljesen átalakíthatják a teret, ha káprázatos módon tükrözik a fényt.
Bemutatunk néhány különleges ötletet, amelyek kiemelkednek kreatív szépségükkel.

Gyertya formájú lámpa aranyban
Lámpák tölgy keretben
Ferde kristálydarabok különféle faágakra vannak felszerelve, szálcsiszolt sárgaréz vagy krómmal vannak kiegészítve, hogy elegáns, mégis modern berendezést hozzanak létre.
A minimalista függő lámpák szobrászati ​​frissítést kaptak. A fekete-patina sárgaréz és az akvarellpapír házassága révén ez a nagy kontrasztú lámpa tökéletesen egyszerű, mégis figyelemre méltóan elegáns.
Gyűrűcsillár, amely a LED-es világítású, kézzel fújt üvegfényeket összeolvasztja egy polírozott fémgyűrűvel, valamint a nyolcszögletű Gleccser, amely újrahasznosított kézműves üvegből csillogó felületeket használ a csillogó hó vakító hatásának megragadására.
Folyékony darabokat készítettek az olvadt üveg acéllemezekre, és így funkcionális művészetet teremt.
A finom Ostrea csillár készítéséhez a folyadékszerű korongokat kézzel rétegezték egy háromrétegű fémkeretre; a darab testreszabható különféle fémfelületekkel, átlátszó vagy irizáló kristályokkal felszerelve.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.