Online tervkészítés - hangulatmontázs, előtte-utána képek

Akár új házba költözik, amelynél nulláról kezdheti a berendezést, vagy felújítja a régit: a kialakításhoz mindig szükség van tervre. Ez lehet testreszabott tanácsadás, amely inspirációt és rengeteg információt nyújt Önnek, amelynek segítségével házának megjelenését hosszú távra elkészítheti.
Sok lakberendezőnél igénybevehető már az online tanácsadás, ahol az elképzeléseket telefonon, képekkel egyeztetik, és az igények, méretek alapján a tervező hangulatmontázst készít a javasolt színekkel, formákkal, átalakítási javaslatokkal. Ha ezt elfogadja, ennek alapján már lehet továbbmenni a részletekre. Személyes részvételre ilyenkor legtöbbszr nincs is szükség.
A képeken egy modern lakás berendezés-tervezésének fázisait mutatjuk be, előtte-utána képekkel.

Hangulatmontázs szinekkel, formákkal
Előtte és Utána
Kis változtatások, látványos eredményt hozhatnak
Előtte-Utána
Ugye fantasztikus az eredmény?
Részletes hangulatmontázs

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.