5 tipp babaszoba kialakításhoz

5 tipp babaszoba kialakításhoz intro_0

A holland magazin a kellemes babaszoba megtervezéséhez ad ötleteket. Természetes alapanyagokat használtak, szövet, fa, és a tapéta mintája, púder színei is ezt tükrözik.
Kezdjük az ággyal, ez a központi darab, amely a gyermek 7 éves koráig növelhető méretű, itt az árnyékoló függönnyel védett ágyban akár a pár napos baba is jól érzi majd magát.
Az ágy mellett egy pad, a trópusi mintás tapéta madarakkal, tevékkel, és a vintage szekrény látványban, praktikumban kellemes látvány.
Extra tárhely az IKEA komód, ahol minden bébyholmi elfér.
A sarokban a hintaszék etetésre, a mamának olvasásra, pihenésre tökéletes. A kiegészítőket, növényeket, tükröket, kis polcokat színben, formában úgy válogatták össze, hogy a megnyugtató környezet igényeinek megfeleljen, már csak a baba hiányzik!

5 tipp babaszoba kialakításhoz full_0

5 tipp babaszoba kialakításhoz full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.