Étterem az Eiffel-toronyban - kukkantsunk be ide!

Párizs! Volt már, vagy szerepel a bakancslistán?
Az Eiffel-torony közismert, Párizs ikonikus jelképe.
A "Jules Verne" étterem 1983-ban nyitotta meg kapuit és meghódította a világot! Varázslatos kilátás nyílik a városra, romantikus fénye az Eiffel-torony második emeletén Párizsban messziről látható. A bensőséges és rendkívül elegáns étterem most felújítás után újból megnyílt a libanoni-párizsi építész és belsőépítész, Aline Asmar d'Amman és az új Michelin-csillagos séf, Frédéric Anton lenyűgöző új dekorációjával - és azt mondják, ezt látni kell!
A tervező ezt mondta: "Megpróbáltam egy modern, de mélyen párizsi dekorációt létrehozni, ebben az elegancia születésével járó finomság és visszafogottság vezetett. ”

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.