Panel fürdőszoba felújítás 2. - Varga Judit blogja

Sokan keresik a pici panelfürdő felújításával kapcsolatos tanácsokat, ime, egy erről szóló blog, 2. része:
-------------------------
Nos, már több mint egy hete élvezhetem az új fürdőszoba nyújtotta kényelmet, mégsem osztottam meg eddig a képeket! Most sem tudok mindent megmutatni, hisz pont azok az apróságok hiányoznak, amivel teljes lenne az összkép…lássuk, hogy állunk most!

Nem sokat cicóztam a KLUDI boltban amikor a csaptelepeket kiválasztottam. Hamar találtam olyan modelleket, amik tetszettek és elérhető áron megvásárolhatók (a drága, exklúzív darabokkal inkább nem kacérkodtam a pöttöm fördőbe…). És ha már ott voltam, akkor a zuhanyfejet és a zuhanycsövet megvettem. Alig drágábbak, mint egy noname darab, sőt a zuhanycső olyan szuperul van kialakítva, hogy ha néhány év múlva esetleg megtörik a vége, nem kell eldobni. Van a végén ugyanis egy kis elem, mellyel a cső 1-2 cm-t megrövidítve újra használható.
Íme a fürdőszoba, ahogy belépek…Hát nem mondom, kedvem lenne beleharapni a falba! Szerintetek nem olyan, mintha fehércsoki és tejcsoki kombinációja lenne? Érzésre pedig olyan, mintha a falakat fél méterrel kitoltuk volna, végre nem csak belépni, de tipegni is tudok benne ide-oda, anélkül, hogy beleütköznék a mosógépbe vagy a mosdóba.
Az IKEA GODMORGON mosdóállvány tetszetős, könnyű volt összerakni (bár 2 csavar hiányzott a csomagból, azokat pótoltam az IKEA vevőszolgálatán).
És mindent benyel az óriás fiókjaival, imádom!
Ez pedig az aránytalanul drága élzáró, ami a kád szélén tündököl…

A tükör fölötti világítás miatt picit még morgok, ez ugyanis hiányzik a fürdőszobából…emiatt a fotózás is nehézkes, de szerencsére a hideg-meleg víz ettől még folyik. Ezen kívül a szellőző rácsokért, a törölközőakasztókért és a polcért hisztizek még egy sort, hisz ezekkel lenne igazán élvezhető az átváltozás.

Viszont a külön bejáratú “mosókonyhának” annyira örülök, hogy azt elmondani sem tudom! Íme a stylingtól mentes hétköznapi állapot, jobbra a színes, balra a fekete-fehér mosnivalók…
Az 1 részt itt találja: http://bit.ly/39kSY1E
---------------------------
Varga Judit (a Szerzőről)

Végzettségemet tekintve villamosmérnök és bankinformatikus vagyok, majd lettem inkább dekoratőr, stylist, később lakberendező, látványtervező, aztán televíziós szereplő, amatőr fotós, de leginkább lelkes DIY és életmód blogger. Jelenlegi munkám fő profilja az erre épülő tartalomgyártás.

A Juditu blog illetve a Facebook és Instagram oldal a diy projekteken túl nem az életemről szól, inkább egyfajta hozzáállásról és szemléletmódról. Azt szeretném megmutatni, hogy a “boldogulás” és a “jólét” nem feltétlenül pénz kérdése, mert lehet kitartással, kreativitással is olyan otthont, környezetet illetve mindennapokat teremteni magunknak, amiben jól érezzük magunkat. Célom, hogy az olvasóimat akár az otthonteremés, akár az élethez való hozzáállás tekintetében inspiráljam.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.