41 Egyedi bejárati ajtó válogatás a nagyvilágból

Alábbi képek távoli és közeli országokból mutatnak be ötleteket, persze nem kötelező bevállalni, de aki egyedi megoldáson gondolkozik, és anyagilag is van rá lehetősége - miért is ne?
A háztulajdonosok több országban elmozdultak az unalmas szabványosítástól a gyönyörűen kézzel készített díszes kapu felé. Sok professzionális ajtógyártó cég tervez személyre szabott kaput annak biztosítása érdekében, hogy ingatlanja kitűnjön a többitől. A kovácsoltvasból származó kivitel a legizgalmasabb. Ezek az ajtók egyedi varázst adnak az otthon számára, és biztonságot is nyújtanak a betolakodókkal szemben is. Az ajtó szilárdnak és tartósnak tűnik, bár valójában a kovácsoltvas könnyebb, mint a faajtó, és könnyen kezelhető.
A testreszabott, kézzel készített formatervezés vonzóvá teszi az ajtókat.
Nemcsak ajtókat, hanem alkalmi díszitéseket is látunk a képeken, nezőlődjünk, ötleteljünk!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.