Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

44 szép és megfizethető kiskert ötlet

Ha elkészült a ház, jöhet a kert.
Ehhez tanácsok, képek, funkciók kitalálása az első lépés.
Képekkel inspirálódunk, lássuk!
Ha Ön "Csináld magad!" típusú ember, akkor előfordulhat, hogy önállóan gondoskodik az első és hátsó udvaráról. Akár rendszeres kerti talajt, fekete kerti talajt vagy szerves talaj keveréket keres, a gyep és a kert gyarapodik egy olyan minőségi talajból, amely az optimális növekedéshez, hosszú élettartamhoz és általános egészséghez szükséges összetevők megfelelő kombinációjával rendelkezik.

Néhányan talán nem akarnak kertészt keresni, de korlátozott idő áll rendelkezésükre, hogy maguk is vigyázzanak az udvarra. Ebben az esetben mérlegelje a lehető legkisebbre csökkenteni a füvet. Terasz vagy járda hozzáadása minimálisra csökkenti a karbantartandó gyep mennyiségét. A kövek kiválóak a sétányokhoz és a teraszokhoz.

A nagyon nagy (mint a sziklák) tájépítő sziklák nagyszerű pontot adhatnak a szabadtéri tér kialakításához, miközben minimalizálják a fenntartandó terület nagyságát.

A tájkövekhez szükséges minimális erőfeszítés az oka annak, hogy sok ember a lehető legjobban szétszórja őket. Megfizethető árúak, természetes eleganciát adnak az ingatlanhoz, és csökkentik az állandó gondoskodást és figyelmet igénylő helyet.
Élvezze a szabad teret, és vigyázzon udvarra, hogy sokáig élvezhessék!

Még 32 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.