49 ötlet a fürdőszobai tároláshoz

A fürdőszobában legyen rendszer! Ha meg akarjuk találni amit keresünk, tervezzük meg alaposan milyen tárolókat vásárolunk, helyezünk el majd a fürdőszobában.
Nyitott vagy zárt legyen, a legkülönbözőbb méretű női-férfi-gyermek tisztálkodásához mindig megtaláljuk, amire szükség van.
Sokban függ a család méretétől, de főleg a helyiség mérete a meghatározó. Valljuk be, hajlamosak vagyunk kitölteni a teret, a logikus elrendezés iránti igény, az átláthatóság viszont kordában tartja a fantáziánkat. Ajánlott időnként átnézni, selejtezni, hogy helyet adjunk az újaknak.
Az alábbi képeken mindenféle méretű fürdőszoba megoldáshoz adunk ötleteket, innen mindenki tud választani.

Még 35 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.