49 szépséges fürdőszoba

Minden lakásban van legalább egy vagy akár több fürdőszoba, ez hálistennek már nem jelent luxus igényt.
Hogy milyen legyen? Erre az idő- és költségtakarékos megoldás tippem: szakember tanácsát kérjük. Már nemcsak az a kérdés, hogy legyen-e a kád, vagy zuhany, és milyen színű legyen a csempe. A jelenlegi tervező szoftverekkel ezeket a variációkat gyorsan végig lehet tekinteni és a lényeges kérdésekre egy tervező azonnal kész beépítési rajzot is tud adni. A burkolatok gazdaságos kiosztása, az elektromos csatlakozások helye, anyagigények, sok felesleges kört megtakarithat számunkra. Nem fordul elő, hogy kevesebb vagy több mennyiséget vegyünk, mint ami szükséges. És a nagy kérdést pikk-pakk ki lehet pipálni.
Az alábbi képsorozattal, kicsi, nagy, olcsóbb, luxus és eltérő stílusú fürdőszobák megálmodásához adunk inspiráló ötleteket.
Nézzük együtt!

Luxus fürdőszoba
Minimál zuhany
Kényelmes és szép
Halszálka mintás - trendi és lenyűgöző
A kádban lehet pihenni, olvasni is akár

Még 36 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.