Neon a lakásban - miért is ne?

Ha nem jut elég napfény a lakásba, akkor csináljunk magunk!
Kicsit fura, szokatlan színek? Igen, de jókedvű, boldogságot tükröz, biztos, hogy mindenki azonnal észreveszi, aki belép. Melyek ezek? A rikító sárga, az erős narancs, a lila, a sokkoló rózsaszín és a lime zöld. A képek alapján jobban el lehet képzelni a lakásban.
Legfeljebb, ha megúntuk, ki lehet cserélni a kiegészítőket, és követhetjük hangulatunk változását a közvetlen környezetünkben is.

A narancs egy szenvedélyes és élénk szín, mély, meleget sugároz, és hihetetlenül barátságos.
Világító sárga! Kísérletezzünk bátran az étkezőben vele.
Ugye milyen különleges? A függönyt akár szezonálisan is cserélhetjük: egyszer sárga, egyszer lila, ez nem jelent sok költséget sem. Erős sárga, sokkoló rózsaszín és lime zöld, a párnákat is tudjuk variálni.
Végül az igazi neon világítás, ami pár évtizede divatos volt az utcán, kicsiben izgalmas lehet a bár mellett!

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.