Art Deco és arany ötvözete a lakásban

A rohanó 20-as évek a történelemben a dekadencia és a frivolitás korszakává váltak. Az évtized egyik legfontosabb eleme az Art Deco design, amely a korszak extravagáns csodája. Még ma is hihetetlenül népszerű stílus, ezt a megjelenést mutatjuk be képekben is, mint a legfőbb ihletet az Aranykorhoz . Ez a trend a klasszikus Art Deco lakberendezés modern eleme, de mégis megtartja az elbűvölő lényeget, az első megjelenés után egy évszázaddal vonzza az embereket. Íme, hogyan juthat az aranykorhoz az otthonában…
A Golden Age kiegészítők kulcsfontosságú elemei a plüss anyagok és az elbűvölő díszek, elképesztőek, hogy a könyvespolcoktól, az asztalokig az otthont körülvevő stílusos felületeket hozzanak létre.
Nézzük a képeket!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.