20 ötlet a hálószoba megfelelő stílusának kitalálásához

Becslések szerint életünk egyharmadát a hálószobáinkban töltjük, így ez a szoba megérdemli a legjobbat. Bármi legyen is a belső stílusa, a hálószobának nyugodt szentélynek kell lennie, hogy egy hosszú nap után feltöltődhessünk. A szoba kialakítását gondosan mérlegelni kell, és számtalan stílust átgondolva kitalálni, hogy a legjobbat válasszuk.
Többféle lehetőségre talál mintákat: modern, szürke, fehér, loft, kék, szürke-sárga,skandináv, rózsaszín, luxus, fekete-fehér, trópusi, sötét, vintage, art deco, viktoriánus, arany, naturális, virágos.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.