Luxus és kényelem felsőfokon

Az itt bemutatott ingatlan egy tipikus álomház. Már az elhelyezkedése is meseszerű, egy zsákutca végén található Kaliforniában, 180°-os kilátással az óceánra. Ha mindez önmagában még nem elég lenyűgöző, a berendezéssel biztosan sikerül elnyerni még néhány ember tetszését.

A közösségi tér és a medencét körbeölelő terasz egy mozdulattal egybenyitható.
Hát igen! Ilyen környezetben könnyen telnek a napok.
Ha eljön az este, az egész napos kültéri tartózkodás után sem kell lemondanunk a nap színeiről, hiszen azokat a nappaliba is becsempészték. Nem hivalkodóak a narancssárga kiegészítők, de így is melegséget kölcsönöznek a térnek.
A nappali és ebédlő közös tere megfelelő vendégfogadásra is. A tágas helységnek otthonosságot ad a fa mennyezet.
A feszített víztükrű, végtelenített medencéből csodás panoráma nyílik a városra és az óceánra is. Kell ennél több egy kis lazításhoz?
Csobbanás után kellemes megpihenni az árnyékos, félig zárt teraszon.
A reggeli kávé mellett anélkül is élvezhetjük a kilátást, hogy az ágyból ki kellene kelnünk.
A fürdőszobában kényelmesen készülődhet két ember is, a dupla zuhanyzó igazi szállodai életérzést kínál.
A vendégeknek sem jutott rossz kilátás.
A vendégek lakosztálya mindig ki van használva, hiszen itt található az otthoni iroda is.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

2018-ban végeztem lakberendezőként Szegeden. Korábban építőmérnökként kezdtem meg tanulmányaimat, így ebben a szakmában egyesül a műszaki és kreatív hozzáállásom az épületekhez. Szeretem az innovatív megoldásokat és közel áll hozzám a környezetvédelem. Munkáim során szeretném megtalálni a megfelelő arányokat design, funkcionalitás és fenntarthatóság között. Hiszem, hogy a precízen megtervezett terek megváltoztatják használójuk életminőséget, így egyre nagyobb létjogosultságuk van a mai rohanó világunkban.