Letisztult, légies otthon egy régi házból

Ebből az 1950-es években épült házból nagyszerű, világos otthont alakítottak ki a tervezők.
Ezek a semleges színek és letisztult terek tökéletes alapot adnak mindenki számára ahhoz, hogy a maga életvitele és stílusa szerint gondolja tovább az enteriőrt. Ha eladásra vagy kiadásra szeretnénk felkészíteni egy-egy ingatlant, érdemes hasonlóan gondolkozni, hiszen így nagyobb réteg számára lesz vonzó a belső tér kialakítása.

A közösségi térben elhelyezkedő otthoni irodát egy modern, kazettás üvegfallal választották el a nappalitól. Ezzel a megoldással munka közben is együtt lehet a család.
Az előszobában lévő szürke fal nem csak kijelöli a cipők és kabátok helyét, de a színe miatt könnyen tisztán is tartható.
Munka után még jobban esik egy kis kikapcsolódás, itt elég csak pár lépést tenni és már kezdődhet is a billiárd.
A nappali világos falába szinte beleolvad az egyedi, letisztult médiafal. Egy ilyen tárolókombináció szépen elnyeli a dolgokat anélkül, hogy összenyomná a teret.
A semleges szürke kanapét akár minden évszakban könnyen feldobhatjuk más-más párnákkal és kiegészítőkkel.
Ebben a letisztult étkezőben semmi sem vonja el a figyelmet a közös étkezésekről.
Ha van rá lehetőség, érdemes úgy kialakítani a konyhát, hogy abból pár lépéssel a teraszra juthassunk. Egy ilyen kertkapcsolat garantálja, hogy megfelelő idő esetén a szabadban fogyasztjuk el a családi ebédeket.
A teraszon ugyanazok a színek tűnnek fel, mint nappaliban és dolgozóban. A üvegajtó segítségével egy mozdulattal egybenyithatóak a terek.
A háló az egyetlen helyiség, amelynek minden fala színes lett, ezzel egy kicsit barátságosabbá vált az amúgy tágas szoba.
A fürdőben visszatér a konyhában már látott márványburkolat. A maga egyszerűségével, de minőségi anyaghasználatával tökéletes helyet nyújt egy kis relaxáláshoz.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

2018-ban végeztem lakberendezőként Szegeden. Korábban építőmérnökként kezdtem meg tanulmányaimat, így ebben a szakmában egyesül a műszaki és kreatív hozzáállásom az épületekhez. Szeretem az innovatív megoldásokat és közel áll hozzám a környezetvédelem. Munkáim során szeretném megtalálni a megfelelő arányokat design, funkcionalitás és fenntarthatóság között. Hiszem, hogy a precízen megtervezett terek megváltoztatják használójuk életminőséget, így egyre nagyobb létjogosultságuk van a mai rohanó világunkban.