Tetőtéri háló-fürdő-gyerekszoba felújítása

Tetőtéri háló-fürdő-gyerekszoba felújítása intro_0

Seattle városban található ez a lakás, ahol a tetőteret újította fel a kisgyermekes fiatal pár, átalakították a háló-fürdő-gyerekszoba helyiségeket.
Felújították, modernizálták, több praktikus szekrényt és tárolót tettek be, plusz egy beépített gyerekágyat, alatta szintén sok tárolóval. A gyerekszoba és a hálószoba között a fürdőszoba teljes átalakításon ment át, padlóján kontrasztos fekete hatszögletű burkolólappal, üveg zuhanykabinnal és egy ötlettel: minden, ami fém, vagy annak látszik, az luxus érzetet adó, sárgaréz színű. A hálószoba nyitott polcos megoldása is ötletes, csodálatos, kellemes környezetet alakítottak ki!

Tetőtéri háló-fürdő-gyerekszoba felújítása full_0

Tetőtéri háló-fürdő-gyerekszoba felújítása full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.