Családi ház átalakulása, előtte-utána képekkel

Családi ház átalakulása, előtte-utána képekkel intro_0

Seattle-ben található ez a ház, amit egy belsőépítész csapat tervei alapján teljesen átalakítottak, amit a képeken pontosan lehet követni. A ház 1959-ben épült és már sok átalakításon átment, amikor úgy döntöttek, stílusában megpróbálnak visszatérni az eredetihez, persze az eltelt évek modern lehetőségeit azért beépítik. A külsőnél a fa burkolatokat, garázsajtókat és a külső kémény burkolatát állították vissza. De mennyivel barátságosabb az egész udvar kőburkolata is!
Belül a legszembetűnőbb a konyha átváltozása: egy jellegtelen sárgából modern, minimál szuper konyha készült! Hasonlóan átalakították a fürdőszobát is, bármelyik modern lakásban elfogadnánk. Időtálló design!
De a kedvenc a terasz, ahol fenyő padlót használtak a természetes és modern megjelenés kialakítására a kültéri társalgó és a grillezőterület számára.

Családi ház átalakulása, előtte-utána képekkel full_0

Családi ház átalakulása, előtte-utána képekkel full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.