Fantasztikus ikerház Sydney-ben

A képsorozatban két különálló házat nézhetünk meg, mindkettő 4 hálószobás, teljes kényelemmel, modern, néhol minimál stílusban.
A „Twin Houses” egymás mellé épült, mindkettő egyedi. Az első háznál kintről az ablakos bejáratot, íves tégla utcai homlokzatot látjuk, míg a második ház, egyenes acélból készült, fekete acél dobozos betonkerettel. Az acéllemezek körülveszik a nyílásokat és az erkély éleket.

Forgóajtós bejárat.
Belső spirál lépcső vezet az emeletre, a fekete-fehér színek teszik különlegessé.
Belül sötét bútorokat világos padburkolat ellensúlyozza, és üvegfal a terasz felé.
A konyha szinte minimál stílusban készült, kisméretű lelógó lámpákkal a hangsúly a két irányba szóló látványra helyeződött.
A fürdőszobában ismét világos és sötét váltakozik, a kád külső felülete harmonizál a sötét szürke falburkolattal és visszafogott, elegáns hangulatot ad a fürdőnek.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.