10 variáció - IKEA Játékkonyha gyerekeknek

10 variáció - IKEA Játékkonyha gyerekeknek intro_0

10 féle babakonyhát árul az IKEA? Ez mind ugyanaz, csak a fantázia tette őket egyedivé.
Lehet, hogy van ilyen IKEA Duktig játékkonyhája, ami az egyik legnépszerűbb, és nem is drága. Megvalósult álom egy kis mesterszakács-jelöltnek!
Szuper szórakoztató látni, hogy a kreatív szülők hogyan élik bele magukat a gyerek szerepbe. A gyerekek mellett a szülők is játszanak, festéssel, egyedi kialakítással gyakorolják az igazi konyha átalakítását. A konyhai pult, a konyhai hátfal, ajtókilincsek cseréje, más színű keret, matricák, szekrényajtók cseréjére. Az átalakítás után nézzük a sok egyedi IKEA játékkonyhát, amely néha szinte felismerhetetlen. Nálunk is kapható!

10 variáció - IKEA Játékkonyha gyerekeknek full_0

10 variáció - IKEA Játékkonyha gyerekeknek full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.