Gyerekek közös szobában - ötletek

Többször bemutattunk már gyerekszoba kialakításhoz ötleteket, volt többször emeletes ágy tipp is. Ha van elég nagy alapterület, az alábbi képeken egymás mellett elhelyezett ágyakkal mutatunk lehetőségeket az okos, kellemes elrendezéshez. Ez leginkább közel egykorú gyerekeknél működik jobban, akik szívesen vannak együtt, létrejön a különleges sülve-főve testvérkapcsolat.
Természetesen úgy praktikus a kialakítás, ha később, amikor a gyerekek nagyobb privát területre vágynak - ez egy emeletes ággyal vagy térelválasztással gond nélkül megoldhatjuk. Az egyik ágyat, vagy akár mindkettőt egy galériára tesszük, és alatta tanuló-játszó kuckó csodával lephetjük a srácokat!

Hosszú, keskeny gyerekszoba:
Gyermekágyak közös szobában való elhelyezése természetesen nagymértékben függ a helyiségtől. Általában jó ötlet két gyermekágy elhelyezésére, ha egy hosszú, keskeny gyermekszoba van és nincs elég hely a két gyermekágy elhelyezéséhez egy külön falhoz.
Fali dekoráció, játékpolcok külön-külön - közös játszóhely a padlón
Ágyak közötti polc elválasztó
Dekoráció: színes, pöttyös-mintás-csíkos-csillagos. Bízzuk a gyerekre, hogy ő mit szeretne.
3-4 gyermek szobája, vagy vendégeket is tudnak fogadni
Polccal elválasztott szoba részekkel

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.