Milyen lesz a 2020-as színtrend? - nyugodt hajnal színei

Hogyan alakul ki egyáltalán egy év színtrendje? Ez mindig izgatja a fantáziánkat, egy festékgyár megosztotta velünk ezt a folyamatot: a szín neve: Nyugodt hajnal lesz.
Négyféle színpalettát mutatnak be, ugyanazt a berendezést megnézhetjük négyféle háttérrel: nappali, étkező, hálószoba, gyerekszoba - mennyire más a hatás!
A 2020-as trendek között szerepel a technológia és a robotika növekedése, a kreativitás és a történetmesélés vágya, az érzékek öröme, a nagyobb gondoskodás és az emberiséggé tett felfedezés. Az idei téma tehát az emberi érintés körül forog. Az Akzo Nobel Globális Esztétikai Központjában kipróbálják, hogy ezek a trendek hogyan élhetnek alakásban, és hogyan hozhatnak létre gyönyörű belső tereket.
Abban az időszakban, amikor a világ egyre inkább a hektikus és digitalizáló kérdésekkel foglalkozik, sok embernek gondolkodásra és nyugalomra van szüksége. Ezért inspirálta a színszakértőket ​​a reggeli fény színe, mint egy nyugodt hajnal. (Akzo)

Sokoldalú világos zöld
Kreativitás színei
Ápolt otthon színei
Játszóház, öröm színei
Nyugalom színei

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.