Meseszép babaszobák

Meseszép babaszobák intro_0

Egy kisgyermek számára az első környezet meghatározó jelentőséggel bír a fejlődés szempontjából. Fontos, hogy az a hely nyugodtságot és biztonságot árasszon, csak úgy, mint az anyaméh. A környezetnek inspirálónak kell lennie, később pedig elég tér kell a szabad mozgáshoz és tapasztaláshoz. Itt bemutatunk néhány pompás baba- és gyerekszoba dekorációt, mely garantáltan engedi szárnyalni a kreativitást.

Meseszép babaszobák full_0

Meseszép babaszobák full_1

Meseszép babaszobák full_2

Nagy Brigitta vagyok, a Junior Art Center lakberendező hallgatója. Sokáig teljesen más pályán tevékenykedtem, így én semmiképp nem tartozok azok közé, akik már kiskoruk óta tudták, hogy lakberendezők lesznek. Angoltanárként végeztem és egy ideig ez elég is volt. Persze mindig is gyűjtögettem a lakberendezős és dizájn magazinokat, bújtam a blogokat és faltam a lakás-átalakítós műsorokat a tévében, aztán amikor befejeztem egy inspiráló cikk olvasását vagy egy látványos műsor nézését, mindig jött egy nagy sóhaj, hogy „de jó nekik… bárcsak én is csinálhatnám.”

És akkor egyszer hirtelen jött egy gondolat, hogy miért is ne. Nos, így kerültem én ide. A Blogtár és az Inspirációtár tartalmának frissítésében is részt veszek, sőt alkalmanként a Tudástárban még cikkeket is találhattok tőlem.