Színes, ragyogó, karcálló – fürdőszobai és konyhai megoldások hosszú távra

Szinte bármilyen eszközre, berendezésre, használati tárgyra igaz, hogy ha funkciója szerint kifogástalanul működik, hosszú életű, ráadásul az egyéniségünkkel, az ízlésünkkel összhangba hozva még szép is, akkor az jó választás, ha ugyan nem egyenesen a legjobb a számunkra. Colors kollekciójával a fürdőszobában, illetve a konyhában ennek a választásnak kapuit tárta a lehető legszélesebbre a GROHE egy olyan technológia alkalmazásával, melynek több szempontból is abszolút nyertese a vásárló.

A választás szabadsága

A német gyártó a PVD-technológia segítségével állítja elő a Colors kínálatban elérhető színeket. A korlátozott színskálát biztosító hagyományos galvanizálással kezelt felületekkel szemben a GROHE PVD-bevonatú felületeinek széles színpalettája rugalmasságot és választási lehetőséget kínál a felhasználóknak. A hagyományos krómbevonathoz képest többek között nagy előnye a PVD-bevonatnak, hogy mivel

  • minden egyes réteg tökéletesen egyenletesen oszlik el,
  • az így előállított színek rendkívül egységes hatást keltenek,
  • csaptelepünk rendkívül ellenálló lesz a karcolásokkal és erős ütésekkel szemben,
  • hosszú éveken át ragyogó felületet biztosít,
  • legyen szó csaptelepről, mosogatóról vagy akár a wc-tartály nyomólapjáról.
Arany színű csap
Kihangsúlyozza az eredeti, hangulatos fürdőszobabelsőt, s egyúttal ragyogást kölcsönöz neki. Sötét színű kővel, márvánnyal vagy betonnal a legelegánsabb.

Hatszor erősebb!

A bevonat tapadásának meghatározó szerep jut a gyönyörű és tartós felület kialakításában, számokkal illusztrálva a különbséget: a GROHE által alkalmazott PVD-eljárás a hagyományosnál hatszor erősebb tapadást tesz lehetővé, amivel az elmúlt évtizedekben alkalmazott galvanizált felületek nem kelhetnek versenyre.

MÉG TÖBB A GROHE COLORS KOLLEKCIÓJÁRÓL

A megoldás kulcsa

Akár új otthonunkat képzeljük el, akár a már meglévőt újítjuk fel, a színek kiválasztásának, azok harmonikus összehangolásának kiemelt szerepe van. Ugyanakkor fontos hangsúlyozni, hogy a felületkialakítás minősége legalább annyira fontos, mint a színe.

A fürdőszobai és konyhai megoldások esetében, illetve mindenhol, ahol tartós felületekre van szükség, a jó és a kiemelkedően jó termék közti különbség a kiváló minőségű, külső behatásoknak rendkívül ellenálló felületképzésben rejlik – ezt szavatolja a GROHE PVD-eljárása.

Színes csap
Magasfényű változatban ez a szín kifinomultságot és luxust, szálcsiszolt változatban modern, mégis klasszikus bájt sugároz.
Ezüst színű csap
Magasfényű változatban ez a szín kifinomultságot és luxust, szálcsiszolt változatban modern, mégis klasszikus bájt sugároz.

Összhangban a környezettel

Az élet egyre több területén, legyen szó szolgáltatásról, vagy különböző termékcsoportokról, az ügyfelek, a vásárlók számára lényeges szempont, hogy olyan cégtől vásároljanak, amelyik különös figyelmet fordít a környezetvédelemre is. Ezzel összhangban a GROHE munkatársai a minél tökéletesebb technikai és esztétikai megoldások mellett azt is figyelmük fókuszában tartják, hogy azok a lehető legkörnyezetkímélőbb módon készüljenek el. Ennek megfelelően a PVD-technológia alkalmazása során semmilyen környezetre káros vegyi anyagot nem használnak fel.

Színes csap
Magasfényű változatban ez a szín kifinomultságot és luxust, szálcsiszolt változatban modern, mégis klasszikus bájt sugároz.

FELVESZEM A KAPCSOLATOT A FORGALMAZÓVAL

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Játék a térben: Freedom kád

A helyiségben szabadon elhelyezhető Freedom kád a kötöttségektől mentes, egyedi térélmény megvalósítására ad lehetőséget - elsősorban a nagyobb méretű fürdőszobákban

10° koncepció - Különleges megoldások kis és nagy fürdőszobákba

Az innovatív tervezésnek köszönhetően a 10 fokkal elforgatott mosdó, kád, zuhanykabin, fürdőszobabútor, valamint az egyéb kiegészítők a legkisebb méretű fürdőkben is kényelmesen használhatók. Nagyobb helyiségekben pedig az egyedi formavilág és az egységes látvány kínálnak vonzó alternatívát.

Válasszunk mosdót!

A legalapvetőbb tisztálkodáshoz is eszközök kellenek, mondjuk egy vízzel teli öblös alkalmatosság, és mellé egy lúgos kémhatású felületaktív anyag. Az a kör alakú tál forma, amelyet jórészt mosdótálként használunk és ismerünk, már a civilizáció kezdete óta létezik.

Fürdőszoba megtervezve

Hozzuk ki a lehető legtöbbet a fürdőszobánkból! Tervezzünk átgondoltan és sok bosszúságot megspórolunk.

Csöpögő csap szervizelése

Nem szeret minden apró házkörüli munkához szakembert hívni? Vagy csak nincs rá lehetősége, mert sürgeti az idő? Ha Ön is szívesen barkácsol otthon, akkor itt lehetősége megtanulni, hogyan tudja a csöpögő csapot gyorsan megjavítani! Nézzük!

Hogyan szereljünk fel mosdót és csaptelepet a fürdőszobában? 2. rész / Mosdó rögzítése a falra

Ugye Ön is inkább vízvezetékszerelőt hív egy csaptelep vagy mosdó cseréjekor? Pedig ha kicsit utánajár a művelet folyamatának, akkor rájön, hogy az elvégzése pofonegyszerű és csak néhány egyszerűbb szerszám kell hozzá.

Hogyan szereljünk fel mosdót és csaptelepet a fürdőszobában? 1. rész, a csap felszerelése

Ugye Ön is inkább vízvezetékszerelőt hív egy csaptelep vagy mosdó cseréjekor? Pedig ha kicsit utánajár a művelet folyamatának, akkor rájön, hogy az elvégzése pofonegyszerű és csak néhány egyszerűbb szerszám kell hozzá.

Checklist - Mire gondoljunk a fürdőszoba tervezéskor, felújításkor?

Vajon tudjuk-e mi mindent kell szem előtt tartanunk, mivel kell feltétlenül számolnunk, mielőtt a fürdőszoba felújításába belevágunk? Ezzel a check-listtel nem fogunk tévedni.

Újgenerációs csaptelepek – innovációk, design, energiatakarékosság

A csaptelep a fürdőszoba és a konyha egyik legösszetettebb, kiválasztás szempontjából a legtöbb figyelmet igénylő eleme. A modern, 21. századi csaptelepek már olyan technikai újításokkal gazdagodtak, melyeknek köszönhetően méltán kerülnek az érdeklődés fókuszába.