Színes, ragyogó, karcálló – fürdőszobai és konyhai megoldások hosszú távra

Szinte bármilyen eszközre, berendezésre, használati tárgyra igaz, hogy ha funkciója szerint kifogástalanul működik, hosszú életű, ráadásul az egyéniségünkkel, az ízlésünkkel összhangba hozva még szép is, akkor az jó választás, ha ugyan nem egyenesen a legjobb a számunkra. Colors kollekciójával a fürdőszobában, illetve a konyhában ennek a választásnak kapuit tárta a lehető legszélesebbre a GROHE egy olyan technológia alkalmazásával, melynek több szempontból is abszolút nyertese a vásárló.

A választás szabadsága

A német gyártó a PVD-technológia segítségével állítja elő a Colors kínálatban elérhető színeket. A korlátozott színskálát biztosító hagyományos galvanizálással kezelt felületekkel szemben a GROHE PVD-bevonatú felületeinek széles színpalettája rugalmasságot és választási lehetőséget kínál a felhasználóknak. A hagyományos krómbevonathoz képest többek között nagy előnye a PVD-bevonatnak, hogy mivel

  • minden egyes réteg tökéletesen egyenletesen oszlik el,
  • az így előállított színek rendkívül egységes hatást keltenek,
  • csaptelepünk rendkívül ellenálló lesz a karcolásokkal és erős ütésekkel szemben,
  • hosszú éveken át ragyogó felületet biztosít,
  • legyen szó csaptelepről, mosogatóról vagy akár a wc-tartály nyomólapjáról.
Arany színű csap
Kihangsúlyozza az eredeti, hangulatos fürdőszobabelsőt, s egyúttal ragyogást kölcsönöz neki. Sötét színű kővel, márvánnyal vagy betonnal a legelegánsabb.

Hatszor erősebb!

A bevonat tapadásának meghatározó szerep jut a gyönyörű és tartós felület kialakításában, számokkal illusztrálva a különbséget: a GROHE által alkalmazott PVD-eljárás a hagyományosnál hatszor erősebb tapadást tesz lehetővé, amivel az elmúlt évtizedekben alkalmazott galvanizált felületek nem kelhetnek versenyre.

MÉG TÖBB A GROHE COLORS KOLLEKCIÓJÁRÓL

A megoldás kulcsa

Akár új otthonunkat képzeljük el, akár a már meglévőt újítjuk fel, a színek kiválasztásának, azok harmonikus összehangolásának kiemelt szerepe van. Ugyanakkor fontos hangsúlyozni, hogy a felületkialakítás minősége legalább annyira fontos, mint a színe.

A fürdőszobai és konyhai megoldások esetében, illetve mindenhol, ahol tartós felületekre van szükség, a jó és a kiemelkedően jó termék közti különbség a kiváló minőségű, külső behatásoknak rendkívül ellenálló felületképzésben rejlik – ezt szavatolja a GROHE PVD-eljárása.

Színes csap
Magasfényű változatban ez a szín kifinomultságot és luxust, szálcsiszolt változatban modern, mégis klasszikus bájt sugároz.
Ezüst színű csap
Magasfényű változatban ez a szín kifinomultságot és luxust, szálcsiszolt változatban modern, mégis klasszikus bájt sugároz.

Összhangban a környezettel

Az élet egyre több területén, legyen szó szolgáltatásról, vagy különböző termékcsoportokról, az ügyfelek, a vásárlók számára lényeges szempont, hogy olyan cégtől vásároljanak, amelyik különös figyelmet fordít a környezetvédelemre is. Ezzel összhangban a GROHE munkatársai a minél tökéletesebb technikai és esztétikai megoldások mellett azt is figyelmük fókuszában tartják, hogy azok a lehető legkörnyezetkímélőbb módon készüljenek el. Ennek megfelelően a PVD-technológia alkalmazása során semmilyen környezetre káros vegyi anyagot nem használnak fel.

Színes csap
Magasfényű változatban ez a szín kifinomultságot és luxust, szálcsiszolt változatban modern, mégis klasszikus bájt sugároz.

FELVESZEM A KAPCSOLATOT A FORGALMAZÓVAL

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

Takarékosság, minőség, dizájn – innovatív, pénztárcakímélő megoldások a fürdőszobában

Ha egy termék adott funkciót hatékonyabban, kevesebb energia felhasználásával, ráadásul jobb minőségben lát el, akkor nem sok érv szól amellett, hogy ne azt válasszuk. A Novaservis Metalia ECO+ termékcsaládja éppen ilyen. A cseh gyártó legújabb csaptelepei és zuhanyszettjei takarékos, egyben élményt is nyújtó fürdőszobai megoldásokat kínálnak, köszönhetően a beépített, szabályozható levegőztető perlátornak és a részletekben rejlő innovatív újításoknak.

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Grohe innovációk

Mit hoz a jövő csaptelep fronton? Kovács Kevin, a Grohe projektmenedzsere mutatja be a cég innovációit.

Fürdőszoba & konyha: teljeskörű megoldások a Grohe-tól

Ha felmerül a kérdés, hogy „milyen csaptelepet válasszunk?”, az első megoldási javaslatok között biztosan ott lesz a Grohe. Ez nem csoda, hiszen a német gyártó termékei Magyarországon is régóta jól ismertek.

Akadálymentes fürdőszobák – fontos szempontok, tippek, szabványok

Meglepő, de az akadálymentes terek kialakítása nemcsak a tartós fogyatékossággal élők és az időszakosan megváltozott képességű személyek vagy az idősek számára fontos kérdés.

A hidegburkolatok összehangolása a megfelelő szaniterekkel és kiegészítőkkel – Hogyan válasszunk jól?

Nem elég rátalálni a nekünk tetsző csempére vagy padlólapra, hiszen a munka java csak ezután következik. A burkolathoz a hozzáillő szanitereket, kiegészítőket is ki kell választani és külön öröm, ha a jó minőségi segédanyagokat is be tudjuk szerezni egy helyen.

Játék a térben: Freedom kád

A helyiségben szabadon elhelyezhető Freedom kád a kötöttségektől mentes, egyedi térélmény megvalósítására ad lehetőséget - elsősorban a nagyobb méretű fürdőszobákban

10° koncepció - Különleges megoldások kis és nagy fürdőszobákba

Az innovatív tervezésnek köszönhetően a 10 fokkal elforgatott mosdó, kád, zuhanykabin, fürdőszobabútor, valamint az egyéb kiegészítők a legkisebb méretű fürdőkben is kényelmesen használhatók. Nagyobb helyiségekben pedig az egyedi formavilág és az egységes látvány kínálnak vonzó alternatívát.