Hirdetés

Színes, ragyogó, karcálló – fürdőszobai és konyhai megoldások hosszú távra

Szinte bármilyen eszközre, berendezésre, használati tárgyra igaz, hogy ha funkciója szerint kifogástalanul működik, hosszú életű, ráadásul az egyéniségünkkel, az ízlésünkkel összhangba hozva még szép is, akkor az jó választás, ha ugyan nem egyenesen a legjobb a számunkra. Colors kollekciójával a fürdőszobában, illetve a konyhában ennek a választásnak kapuit tárta a lehető legszélesebbre a GROHE egy olyan technológia alkalmazásával, melynek több szempontból is abszolút nyertese a vásárló.

A választás szabadsága

A német gyártó a PVD-technológia segítségével állítja elő a Colors kínálatban elérhető színeket. A korlátozott színskálát biztosító hagyományos galvanizálással kezelt felületekkel szemben a GROHE PVD-bevonatú felületeinek széles színpalettája rugalmasságot és választási lehetőséget kínál a felhasználóknak. A hagyományos krómbevonathoz képest többek között nagy előnye a PVD-bevonatnak, hogy mivel

  • minden egyes réteg tökéletesen egyenletesen oszlik el,
  • az így előállított színek rendkívül egységes hatást keltenek,
  • csaptelepünk rendkívül ellenálló lesz a karcolásokkal és erős ütésekkel szemben,
  • hosszú éveken át ragyogó felületet biztosít,
  • legyen szó csaptelepről, mosogatóról vagy akár a wc-tartály nyomólapjáról.
Arany színű csap
Kihangsúlyozza az eredeti, hangulatos fürdőszobabelsőt, s egyúttal ragyogást kölcsönöz neki. Sötét színű kővel, márvánnyal vagy betonnal a legelegánsabb.

Hatszor erősebb!

A bevonat tapadásának meghatározó szerep jut a gyönyörű és tartós felület kialakításában, számokkal illusztrálva a különbséget: a GROHE által alkalmazott PVD-eljárás a hagyományosnál hatszor erősebb tapadást tesz lehetővé, amivel az elmúlt évtizedekben alkalmazott galvanizált felületek nem kelhetnek versenyre.

MÉG TÖBB A GROHE COLORS KOLLEKCIÓJÁRÓL

A megoldás kulcsa

Akár új otthonunkat képzeljük el, akár a már meglévőt újítjuk fel, a színek kiválasztásának, azok harmonikus összehangolásának kiemelt szerepe van. Ugyanakkor fontos hangsúlyozni, hogy a felületkialakítás minősége legalább annyira fontos, mint a színe.

A fürdőszobai és konyhai megoldások esetében, illetve mindenhol, ahol tartós felületekre van szükség, a jó és a kiemelkedően jó termék közti különbség a kiváló minőségű, külső behatásoknak rendkívül ellenálló felületképzésben rejlik – ezt szavatolja a GROHE PVD-eljárása.

Színes csap
Magasfényű változatban ez a szín kifinomultságot és luxust, szálcsiszolt változatban modern, mégis klasszikus bájt sugároz.
Ezüst színű csap
Magasfényű változatban ez a szín kifinomultságot és luxust, szálcsiszolt változatban modern, mégis klasszikus bájt sugároz.

Összhangban a környezettel

Az élet egyre több területén, legyen szó szolgáltatásról, vagy különböző termékcsoportokról, az ügyfelek, a vásárlók számára lényeges szempont, hogy olyan cégtől vásároljanak, amelyik különös figyelmet fordít a környezetvédelemre is. Ezzel összhangban a GROHE munkatársai a minél tökéletesebb technikai és esztétikai megoldások mellett azt is figyelmük fókuszában tartják, hogy azok a lehető legkörnyezetkímélőbb módon készüljenek el. Ennek megfelelően a PVD-technológia alkalmazása során semmilyen környezetre káros vegyi anyagot nem használnak fel.

Színes csap
Magasfényű változatban ez a szín kifinomultságot és luxust, szálcsiszolt változatban modern, mégis klasszikus bájt sugároz.

FELVESZEM A KAPCSOLATOT A FORGALMAZÓVAL

 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Rendezze be teraszát, kertjét!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Mennyit spórolhatunk a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival? Íme, egy példa arra, hogy elég sokat!

RE.SOURCE: kényelem és funkcionalitás egyben

Checklist - Mire gondoljunk a fürdőszoba tervezéskor, felújításkor?

Újgenerációs csaptelepek – innovációk, design, energiatakarékosság

Takarékosság, minőség, dizájn – innovatív, pénztárcakímélő megoldások a fürdőszobában

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Grohe innovációk

Fürdőszoba & konyha: teljeskörű megoldások a Grohe-tól

Akadálymentes fürdőszobák – fontos szempontok, tippek, szabványok

A hidegburkolatok összehangolása a megfelelő szaniterekkel és kiegészítőkkel – Hogyan válasszunk jól?

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

Süllyesztett csaptelep MULTI-BOX rendszerrel – könnyen szerelhető, helytakarékos és biztonságos megoldás a modern fürdőszobákba

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

Termosztátos és Dual Control zuhanyrendszerek – Kényelem és energiatakarékosság a fürdőszobában

5 tipp ahhoz, hogy látványos és kényelmes fürdőszobánk legyen

Vásárlási listák
További vásárlási listák