Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Csap tapasztalatok, csap vélemények, csap ötletek, csap cégek, csap képek, csap tippek

csap cikkek

LAVI, a skandináv stílus és a funkcionalitás összhangja

A Strohm Teka alaposan felforgatja a fürdőszobai design eddig bevált, jól ismert kellékeit: a LAVI termékcsalád mind megjelenésében, mind pedig funkciójában felülírja mindazt, amit eddig a csaptelepekről, fürdőszoba bútorokról, kiegészítőkről tudtunk, vagy gondoltunk. A skandináv ihletésű, esztétikus formák és az innovatív megoldások elérhető közelségbe hozzák a természetet, még a fürdőszobánkban is.

Fürdőszoba berendezés moduláris elemekkel – A MEDA túlmutat a trendeken

Kövessük a legfrissebb trendeket vagy inkább az időtlen, örökzöld szaniterek és csaptelepek mellett döntsünk? Ez az egyik legfontosabb kérdés, amikor a fürdőszobánk berendezésére kerül a sor. Ha jól választunk, egyikről sem kell lemondanunk, hiszen elérhetők már azok a darabok is, melyek a jól illeszkednek a modern szemlélettel tervezett, illetve hagyományosabb fürdőkbe is.

Zuhanyzás sosem volt még ennyire stílusos: nézze meg a Radaway 2023-as újdonságait

Követi a legfrissebb lakásfelújítási trendeket? A Radaway zuhanykabinok 2023-ban is tucatnyi praktikus, és dizájnos újítással gazdagodtak. Engedje meg, hogy végigkalauzoljuk a zuhanykabindivat legfrissebb tudnivalóin.

Fürdőszoba gyerekeknek – mire figyeljünk, hogy biztonságos és vidám legyen?

Akár otthoni használatra, akár óvodába keresünk gyerekek számára megfelelő szanitereket, ma már megannyi lehetőség közül választhatunk, amik élvezetessé, kényelmessé és biztonságossá teszik a kicsik napi tisztálkodási rutinját. Nézzük, milyen szempontokra érdemes odafigyelni.

6+1 tipp a csaptelepek tökéletes tisztításához

Némelyik csaptelep felér egy műalkotással. Különösen akkor, ha a formája, színe – ahogy mostanában a fekete vagy arany – feltűnő külsőt kölcsönöznek neki. A látványt azonban erősen befolyásolja, hogy a csaptelep felülete megkapja-e a szükséges ápolást, tisztítást. 6+1 pontban összefoglaljuk, mit tehetünk csaptelepeink kifogástalan megjelenéséért.

Okos megoldásokkal az optimális fürdőszobai vízhasználatért

Ezúttal ahhoz adunk tippeket, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a fenntartható fürdőszoba kialakításakor.

Víz- és energiatakarékosság, letisztult, természetes dizájn: ezek a legfontosabb fürdőszobatrendek

A környezettudatosság nem csupán egy divatos téma, hanem a háztartási cikkek egyik legfontosabb követelménye, különösen a fürdőszobák esetében. Az ideális fürdőszobai megoldások azonban nemcsak időtálló minőségűek és energiahatékonyak, hanem az esztétikai követelményeknek is megfelelnek.

Színes csaptelepek – Esztétikus és energiatakarékos megoldás minden fürdőszobába

A csaptelepek funkciója mindannyiunk számára világos, ám a használaton túl megkerülhetetlen a látvány, a különleges design és manapság az energiatakarékosság, ami ezt a nélkülözhetetlen fürdőszobai tárgyat a különlegességek sorába emeli.

Hogyan készülnek a prémium kerámia szaniterek?

Egy izgalmas kis utazáson vett részt április elején a Homeinfo csapatának néhány tagja, ugyanis meghívást kaptunk a Laufen znojmoi gyárába és bemutatótermébe.

További cikkek csap témában

csap képek

Egykaros mosdó csaptelep

Arezzo Design

Egykaros mosdó csaptelep

Arezzo Design

Magas csaptelep

Arezzo Design
További képek csap témában
További videók csap témában

csap cégek

FERRO Hungary Kft.

A FERRO Group a szaniter- és gépészeti szerelvény termékek egyik vezető gyártója Közép-Kelet Európában. A vállalat több, mint 26 éve gyárt m…

Kludi Szerelvények Kft.

A KLUDI világa a víz használatáról szól emocionális és funkcionális értelemben. A KLUDI konyhai és fürdőszobai csaptelepek, zuhanytermékek,…

További cégek csap témában

csap vásárlási listák

Ferro - Kőhatású csaptelepek gránit mosogatóval
Ferro - Kőhatású csaptelepek gránit mosogatóval
522 270 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Ferro - Algeo Square csaptelepek
Ferro - Algeo Square csaptelepek
303 495 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Ravak - színes csaptelepek
Ravak - színes csaptelepek
557 010 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák csap témában