Hirdetés

EGLO okoslámpa - Több, mint fényforrás: a jövő megoldása a jelenben

Élmény, kényelem és biztonság – mindezeket szavatolják otthonunkban a világhíres osztrák gyártó, az EGLO okoslámpái és fényforrásai. Az EGLO connect okoslámpáival nemcsak a fény minden tulajdonságát, így a fényerőt, a színt és a színhőmérsékletet igazíthatjuk a komfortérzetünkhöz, hanem komplex megoldásaival olyan funkciókat érhetünk el velük, amelyek messze túlmutatnak a hagyományos fényforrások nyújtotta lehetőségeken.

Végletek helyett

Képzelje el, hogy a kézmosáshoz, fürdéshez, zuhanyzáshoz csak jéghideg vagy tűzforró vizet használhat! Gondoljon bele abba, hogy a lakásában vagy 10, vagy 30 celsius fok lehet, átmenet nélkül. Szerencsére a gondolati síknál tovább nem kell ezekkel a helyzetekkel foglalkoznunk, hiszen az optimális vízhőmérséklethez megoldás a keverőcsap, és a termosztátot, klímát is beállíthatjuk a nekünk megfelelő hőmérsékletre. De ha a víz, illetve a lakótér hőmérsékletében nem elégszünk meg a két véglettel, akkor miért tennénk ezt otthonunk világításával?

EGLO connect
EGLO connect

Ránk hangolt fény, növekvő komfortérzet

Ahogyan komfortérzetünket a fentiekben felhozott példák szerint növelhetjük a nekünk megfelelő értékek beállításával, úgy van lehetőségünk arra is, hogy lakásunk, házunk világítása tekintetében túllépjünk a teljes világosság/teljes sötétség végletein. Ehhez nyújt teljes körű megoldást az EGLO Lux Kft. által forgalmazott EGLO connect okoslámpa vagy okos fényforrás. Ahogyan a pályafutása kezdetén elképesztő újdonságnak számító okostelefon mára egy praktikus hétköznapi eszközzé vált, úgy jár be hasonló utat a beltéri világítás is. Az ember kényelmét egyre hatékonyabban szolgáló okosotthon megoldások között így ott találjuk az EGLO okoslámpáit és fényforrásait is, amelyekkel a fény minden tulajdonságát, így a fényerőt, a színt és a színhőmérsékletet is igazíthatjuk a komfortérzetünkhöz, aktuális hangulatunkhoz.

Testre szabható világítás az EGLO connect segítségével
Testre szabható világítás az EGLO connect segítségével

EGLO termékek viszonteladói Vásárolok az EGLO webáruházban

Okos lépés a nagyobb biztonságért

Az EGLO lámpáit és fényforrásait együtt, illetve külön-külön is irányíthatjuk, legyen szó a fény bármelyik tulajdonságának a módosításáról. A cég okos megoldásai azt is lehetővé teszik, hogy a fényforrások működését az életritmusunkhoz igazítva időzítsük, de a lámpák előre beállított fel- és lekapcsolásával, fényerejük, színhőmérsékletük változtatásával olyan, közvetett biztonsági funkciót is ellátnak, mint az otthoni jelenlét szimulációja.

Kezünkben az irányítás

Ma már belső falakhoz is az alapján választhatunk festékszínt, tapétát, hogy melyik illik hozzánk, a habitusunkhoz, melyik mellett érezzük magunkat a legjobban. Ennél szélesebb megoldási lehetőséget biztosítanak az EGLO fényforrásai, amelyeknek fényszíne az okostelefonra, okosórára, tabletre letölthető magyar nyelvű(!) applikáció segítségével, vagy a fényforrásokhoz megvásárolható távirányítóval módosítható bármikor. Ugyancsak egy mozdulatba kerül állítani a fényerősséget, illetve a színhőmérsékletet a hideg fehértől a melegig, de ahogyan a felhasználó folyamatosan ismeri meg a rendszer kínálta lehetőségeket, úgy juthat el addig a szintig, ahol az EGLO connect lámpák és kiegészítői egy jól összehangolt rendszert alkotva élményt biztosítanak számára az otthonában.

EGLO fényforrások fényszíne okostelefonra
Az EGLO fényforrások fényszíne okostelefonra, okosórára, tabletre letölthető magyar nyelvű applikáció segítségével, vagy a fényforrásokhoz megvásárolható távirányítóval módosítható

Az EGLO connect dugaljak lehetőséget kínálnak az applikációval történő időzített vezérlésre. Például a reggeli kávé, juice már készen vár, amikor felébredünk (Connect Plug), illetve hazaérünk (Connect Plug Plus). Ehhez csupán a megfelelő konyhai eszközt kell bekapcsolni.

Az EGLO connect magyar nyelvű applikációval nemcsak az okos lámpák/izzók fényerejét, intenzitását, színárnyalatait vezérelhetjük, vagy időzíthetjük, csoportba rendezhetjük és akár az energiafogyasztásunkat is mérhetjük vele, hanem az okos dugaljak - ezáltal konyhai eszközeink - irányítását is megoldhatjuk.

Az EGLO connect dugaljak alkalmazásával konyhai eszközeinket is vezérelhetjük
Az EGLO connect dugaljak alkalmazásával konyhai eszközeinket is vezérelhetjük

Bár a teljes okos otthonok kialakítása még nagy kérdés a fejlesztőknek, hiszen minden cég a saját modelljét vezeti be és alkalmazza; az integrált rendszerbe helyezésük pedig még a jövő megoldandó feladatai közé tartozik, azt azonban leszögezhetjük, hogy az EGLO mint vezető lámpagyártó és forgalmazó cég sem elégszik meg a jelenlegi innovációs helyzetével. Továbbra is követi a trendeket és a technikai fejlődést (saját fejlesztő csapattal), így része lesz a globális sikerben.

Az EGLO további fejlesztéseket tervez az okos eszközök terén
Az EGLO további fejlesztéseket tervez az okos eszközök terén

EGLO termékek viszonteladói Vásárolok az EGLO webáruházban

Telepítés egyszerűen, gyorsan

Az EGLO connect lámpák nyújtotta lehetőségek nem korlátoznak házon belülre, ugyanis az esőnek, hónak, szélnek, fagynak, hőségnek ellenálló kültéri fényforrások is integrálhatók a rendszerbe.

Az EGLO connect rendszerbe kültéri fényforrások is integrálhatók
Az EGLO connect rendszerbe kültéri fényforrások is integrálhatók

Az EGLO okoslámpák és izzók nagy előnye továbbá az is, hogy telepítésük rendkívül felhasználó barát, semmilyen technikai előképzettséget nem igényel, így a személyre szabott termékcsomag megvásárlása után nagyon könnyen rendszerbe helyezhető.

Az EGLO okoslámpák és izzók előnyei közé tartozik többek között az egyszerű telepítés is
Az EGLO okoslámpák és izzók előnyei közé tartozik többek között az egyszerű telepítés is

Az ELGO connect nyújtotta további lehetőségekről az alábbi gombra kattintva tudhat meg még többet.

EGLO applikáció QR kód
EGLO applikáció QR kód

Érdeklődöm a termék iránt

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

EGLO lámpakínálat felsőfokon

Az EGLO egyedülálló szolgáltatásokkal és szokatlanul gazdag kínálattal áll a vásárlók rendelkezésére. Szinte minden megtalálható, amit a világítással kapcsolatban keresünk: kül- és beltéri lámpák különféle stílusban, technikai újdonságok, különleges fényforrások és tartozékok. Az EGLO közel 7000 darabos évente megújuló kollekciójának számos terméke elérhető az EGLO Bemutatótermeiben és Lámpaszalonjaiban, valamint az országszerte megtalálható EGLO SHOP in SHOP partnerüzletekben.

Ilyen volt, ilyen lett sorozat - EGLO

A belvárosi lakás átalakítása során a lámpatestek, fényforrások kiválasztására különösen nagy hangsúlyt helyeztek a tervezők.

Modern otthonok világítása – EGLO Frania lámpacsalád

Világítás tekintetében egy modern otthonnak számtalan kihívással kell szembenéznie: energiatakarékosság, hosszú élettartam, megfelelő hatékonyság, könnyű kezelhetőség és esztétikus megjelenés. Azonban ne gondoljuk, hogy ezeknek az elvárásoknak lehetetlen eleget tenni!

Lumenet: a világítás itt kezdődik

Amikor lámpát, fényforrást vásárolunk, bőven van mit mérlegelnünk, hiszen a technikai fejlődésnek köszönhetően a világítás az utóbbi időben olyan új funkciókat, szempontokat kapott, melyekkel tisztában kell lennünk ahhoz, hogy jó döntést hozzunk.

Stílushoz hangolt világítás – Inspirációk EGLO lámpa választáshoz

Megfelelő lámpát választani csupán látszólag tűnik egyszerű feladatnak. Már a világítás megtervezése is szakértelmet kíván, ám az út végén vár ránk a kérdés: milyen lámpák illenek az adott helyiségekbe? Hogyan tudjuk ezeket minden szempontnak megfelelően úgy összehangolni a bútorzattal, színekkel, anyagokkal és egymással, hogy a funkció mellett az esztétikum is tökéletesen érvényesüljön? Bemutatjuk, hogyan segít ebben a mára már világmárkát képviselő lámpagyártó és forgalmazó cég az EGLO.

Üzlettervezés mesterfokon: hangulatos és egyedi butik enteriőr

A belső tér praktikus kialakítása, a megfelelő hangulat megteremtése, mely számos egyéb szempont mellett a vásárlást is ösztönzi, az egyik legfontosabb momentuma egy új üzlet megnyitásának. A részletekbe avat be Vermes Dóri, tervező.

A világítás és a fényforrások jelentősége kül- és beltéren

A belső terek dekorálásához, a hangulatos látvány megteremtéséhez számos eszközt bevethetünk. A sok lehetőség közül az egyik – egyben a legfontosabb – a világítás, valamint a megfelelő világító testek, lámpák, izzók kiválasztása.