Hirdetés

Tiszta udvar, rendes ház újratöltve: Kärcher megoldások kintre, bentre

Függőleges vagy vízszintes, sarok vagy lépcső, kint vagy bent, szőnyeg vagy padló, csempe vagy üveg – nehéz olyan felületet találni, amelyet nem lehet hatékonyan tisztítani a Kärcher háztartási gépeivel. A tisztítástechnika világpiaci éllovasa több, mint 80 év tapasztalatát gyúrta össze a felhasználói igényekkel, hogy az ennek eredményeként kifejlesztett eszközök használatával időt és energiát takaríthassunk meg a takarítással.

Így is lehet: gazdaságos és környezetkímélő

A Kärcher üzletfilozófiája részévé tette azt a világszerte egyre jobban tapasztalható felhasználói igényt, hogy a gépek gazdaságossága együtt járjon a környezet megóvásával. Ennek megfelelően az innováció adja a cég folyamatos növekedésének motorját, amit alátámaszt az a tény is, hogy a Kärcher összes termékének mintegy 90 százaléka 5 éves, vagy még annál is fiatalabb fejlesztés.

Kärcher S 650 kézi seprőgép

A seprés legújabb dimenziója

Ilyen az S 650 kézi seprőgép is, mely tökéletes megoldás az épületek közvetlen környezetének tisztítására. Ez egy igazi 2 in 1 megoldás, hiszen a száraz szennyeződések eltávolításához szükséges standard oldalkeféket lecserélhetjük a készlethez tartozó speciális, kifejezetten nedves hulladékhoz kifejlesztett oldalkefékre.

Ha nem elégszünk meg azzal az önmegnyugtatással, amit egy kis ház előtti, kétes hatékonyságú sepregetés jelent, akkor ezt a feladatot bízzuk inkább a Kärcher 40 m2-nél nagyobb területekre kifejlesztett megoldására: az S 650 seprőgéppel ugyanis kényelmesen és gyorsan tarthatjuk tisztán a járdát, az autóbeállót, garázsbejárót, az épületek körüli utakat.

Kärcher S 650 kézi seprőgép

További előnyei:

  • ötször gyorsabban seper, mint a seprőhenger,
  • kényelmes, hátkímélő,
  • törésbiztos és korrózióálló,
  • 650 milliméteres a seprési szélessége.

Összhangban az erő és a kezelhetőség

Robosztusnak tűnő megjelenése ellenére a Kärcher seprőgépe nagyon könnyen manőverezhető, így az oldalkefék extra hosszúságú sörtéinek köszönhetően gyakorlatilag tökéletes hatékonysággal szabadíthatjuk meg házunk környékét minden szennyeződéstől. A hőszigetelt tolófogantyú állítható magasságú, illetve le is hajtható, ami a helytakarékos tárolásnál jöhet jól.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

Köztes feladathoz is profi megoldást!

Nagytakarításra, porszívózásra nincs idő, a partvis, seprű viszont már nem elég, ráadásul hajolgatni sem akarok a szemetes lapáttal – ismerős lehet a szituáció, ilyenkor pedig jól jöhet egy olyan eszköz, ami tökéletes megoldást nyújt ennek a köztes feladatnak az elvégzéséhez. A másodpercek alatt összeállítható KB 5 típusú vezeték nélküli elektromos seprű arra a helyzetre jelent tökéletes megoldást, amikor a lakást úgy szeretnénk mielőbb megszabadítani a szennyeződésektől, hogy a gyorsaság nem megy a tisztaság rovására.

Kärcher KB 5 típusú vezeték nélküli elektromos seprű

Gyorsaság és hatékonyság padlón, szőnyegen

Kiváló tisztítási teljesítményének, a „terephez” alkalmazkodó képességének köszönhetően a KB 5 ideális megoldás a különböző kemény padlók és szőnyegek tisztítására. Jó partner a takarításban, mert:

  • nem kell vele hajolgatni,
  • a szélekhez közel is seper,
  • befér a székek és a bútorok alá,
  • lépcsőkön is hatékony.
Kärcher KB 5 típusú vezeték nélküli elektromos seprű

A Kärcher elektromos seprűjének erejét a legmodernebb lítiumion-akkumulátor technológia adja, amely akár fél órás üzemidőt is képes biztostani, így a könnyen irányítható eszközzel egy bekapcsolással, köztes töltés nélkül varázsolhatjuk tisztává a lakóteret.

Kärcher KB 5 típusú vezeték nélküli elektromos seprű

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

A kalkulátort a 70-240 m2 közötti lakások, családi házak központi hővisszanyerős rendszereinek bekerülési árának becsléséhez terveztük.

Akinek kertje van, pergolája is lesz - napfény és árnyék harmóniája a Sunwoodtól

Kint, és mégis bent. Vagy bent, és mégis kint? Nézőpont kérdése, de a lényeg, hogy nyári- és télikertjeihez hasonlóan a Sunwood Kft. pergolái is tökéletes kapcsolatot biztosítanak a lakótér és a kert között, komplex megoldásaival jelentősen emelve otthoni komfortérzetünket, életminőségünket.

A fürdőszoba takarítása plafontól a lefolyóig - vegyszerrel és nélküle

Beszürkült fuga? Penész? Fénytelen csaptelepek? Hogyan tartsuk újszerű állapotban a fürdőnket?

Nincs gáz, van gőz! – Kärcher megoldások a tisztaságért

A Kärcher gőztisztító készülékei a háztartásban található összes baktérium 99,99 %-át elpusztítják. Teszik mindezt vegyszerek nélkül, a pénztárcánkra is figyelemmel – takarékosan, gyorsan és hatékonyan.

A tisztaság és a tisztánlátás végett: menő újdonságok a Kärchertől

Van, akinek kifejezetten hobbija a takarítás, és így gyakran él is ennek a szenvedélyének, az emberek döntő többsége azonban jobban szereti mással tölteni a szabadidejét. Amiben nincs különbség közöttük, hogy ha takarításra kerül a sor, azt milyen eszközökkel, mennyi macerával és mennyi idő alatt végzik el. Ezen tényezők között szoros összefüggés mutatható ki, melyeket hatékonyan hangolt finomra a takarítástechnika világpiaci vezetője, a Kärcher.

Kerti kisházak a Ketertől: a tárolás gyors és időtálló megoldása

A Curver név évtizedek óta jól cseng Magyarországon, hiszen a cég műanyagból készült háztartási kellékei egyet jelentenek a magas minőséggel, megbízhatósággal, tartóssággal. Ugyanezek a tulajdonságok jellemzik a cég anyavállalatának, a világszerte 27 gyárat üzemeltető KETER-nek a kisházait is, melyek egyre több magyar háztartásban jelentenek megoldást a kerti tárolásra.

Magaságyás, a kertészkedés új formája

Sokan szívesen kertészkednének, nevelnének növényeket, gondoznának konyhakertet, de vagy a kert hiánya, a nem megfelelő minőségű talaj, a kevés hely, esetleg valamilyen mozgásbeli korlátozottság akadályt gördít eléjük. Ezek a problémák egy magaságyás segítségével egyszerűen megoldhatók.

Otthon a kertben – Kiegészítőkkel lesznek igazán hangulatosak a külső terek

Miután kertünk funkcióit az igényeinkhez igazítottuk és a kerti bútorok, árnyékolók, lámpák, tárolók is a helyükre kerültek, már csak egy lépésre vagyunk attól, hogy mindez otthonunk igazán hangulatos szegletévé váljon. Az i-re a pontot a kiegészítőkkel tehetjük fel.