Tiszta udvar, rendes ház újratöltve: Kärcher megoldások kintre, bentre

Függőleges vagy vízszintes, sarok vagy lépcső, kint vagy bent, szőnyeg vagy padló, csempe vagy üveg – nehéz olyan felületet találni, amelyet nem lehet hatékonyan tisztítani a Kärcher háztartási gépeivel. A tisztítástechnika világpiaci éllovasa több, mint 80 év tapasztalatát gyúrta össze a felhasználói igényekkel, hogy az ennek eredményeként kifejlesztett eszközök használatával időt és energiát takaríthassunk meg a takarítással.

Így is lehet: gazdaságos és környezetkímélő

A Kärcher üzletfilozófiája részévé tette azt a világszerte egyre jobban tapasztalható felhasználói igényt, hogy a gépek gazdaságossága együtt járjon a környezet megóvásával. Ennek megfelelően az innováció adja a cég folyamatos növekedésének motorját, amit alátámaszt az a tény is, hogy a Kärcher összes termékének mintegy 90 százaléka 5 éves, vagy még annál is fiatalabb fejlesztés.

Kärcher S 650 kézi seprőgép

A seprés legújabb dimenziója

Ilyen az S 650 kézi seprőgép is, mely tökéletes megoldás az épületek közvetlen környezetének tisztítására. Ez egy igazi 2 in 1 megoldás, hiszen a száraz szennyeződések eltávolításához szükséges standard oldalkeféket lecserélhetjük a készlethez tartozó speciális, kifejezetten nedves hulladékhoz kifejlesztett oldalkefékre.

Ha nem elégszünk meg azzal az önmegnyugtatással, amit egy kis ház előtti, kétes hatékonyságú sepregetés jelent, akkor ezt a feladatot bízzuk inkább a Kärcher 40 m2-nél nagyobb területekre kifejlesztett megoldására: az S 650 seprőgéppel ugyanis kényelmesen és gyorsan tarthatjuk tisztán a járdát, az autóbeállót, garázsbejárót, az épületek körüli utakat.

Kärcher S 650 kézi seprőgép

További előnyei:

  • ötször gyorsabban seper, mint a seprőhenger,
  • kényelmes, hátkímélő,
  • törésbiztos és korrózióálló,
  • 650 milliméteres a seprési szélessége.

Összhangban az erő és a kezelhetőség

Robosztusnak tűnő megjelenése ellenére a Kärcher seprőgépe nagyon könnyen manőverezhető, így az oldalkefék extra hosszúságú sörtéinek köszönhetően gyakorlatilag tökéletes hatékonysággal szabadíthatjuk meg házunk környékét minden szennyeződéstől. A hőszigetelt tolófogantyú állítható magasságú, illetve le is hajtható, ami a helytakarékos tárolásnál jöhet jól.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

Köztes feladathoz is profi megoldást!

Nagytakarításra, porszívózásra nincs idő, a partvis, seprű viszont már nem elég, ráadásul hajolgatni sem akarok a szemetes lapáttal – ismerős lehet a szituáció, ilyenkor pedig jól jöhet egy olyan eszköz, ami tökéletes megoldást nyújt ennek a köztes feladatnak az elvégzéséhez. A másodpercek alatt összeállítható KB 5 típusú vezeték nélküli elektromos seprű arra a helyzetre jelent tökéletes megoldást, amikor a lakást úgy szeretnénk mielőbb megszabadítani a szennyeződésektől, hogy a gyorsaság nem megy a tisztaság rovására.

Kärcher KB 5 típusú vezeték nélküli elektromos seprű

Gyorsaság és hatékonyság padlón, szőnyegen

Kiváló tisztítási teljesítményének, a „terephez” alkalmazkodó képességének köszönhetően a KB 5 ideális megoldás a különböző kemény padlók és szőnyegek tisztítására. Jó partner a takarításban, mert:

  • nem kell vele hajolgatni,
  • a szélekhez közel is seper,
  • befér a székek és a bútorok alá,
  • lépcsőkön is hatékony.
Kärcher KB 5 típusú vezeték nélküli elektromos seprű

A Kärcher elektromos seprűjének erejét a legmodernebb lítiumion-akkumulátor technológia adja, amely akár fél órás üzemidőt is képes biztostani, így a könnyen irányítható eszközzel egy bekapcsolással, köztes töltés nélkül varázsolhatjuk tisztává a lakóteret.

Kärcher KB 5 típusú vezeték nélküli elektromos seprű

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Fürdőszoba és otthoni wellness kiállítás: Budapest, január 17-19.

Ne csak a kádját töltse fel vízzel, hanem önmagát is ötletekkel! Új vagy régi, kicsi vagy nagy, költséghatékony vagy luxus – mindegy, mi mindent megmutatunk önnek. Több mint 100 márka és egyedi kedvezmények egy helyen!

Kerítésfestés házilag

A csapadékmentes, mérsékelten meleg idő kedvez néhány ház körüli munkának, többek között a kerítés felújításának, a kerítésfestésnek is, ehhez kívánunk néhány jó tanácsot adni.

A térkő tavaszi tisztítása, felújítása

A növényápolás mellett a tavaszi kerti munkák része a díszburkolat, a térkő felújítása, gondozása. Ha hosszú ideig szeretnénk gyönyörködni a lerakott térburkolatban, akkor szenteljünk időt a térkövek rendszeres karbantartására.

A tisztaság és a tisztánlátás végett: menő újdonságok a Kärchertől

Van, akinek kifejezetten hobbija a takarítás, és így gyakran él is ennek a szenvedélyének, az emberek döntő többsége azonban jobban szereti mással tölteni a szabadidejét. Amiben nincs különbség közöttük, hogy ha takarításra kerül a sor, azt milyen eszközökkel, mennyi macerával és mennyi idő alatt végzik el. Ezen tényezők között szoros összefüggés mutatható ki, melyeket hatékonyan hangolt finomra a takarítástechnika világpiaci vezetője, a Kärcher.

Nincs gáz, van gőz! – Kärcher megoldások a tisztaságért

A Kärcher gőztisztító készülékei a háztartásban található összes baktérium 99,99 %-át elpusztítják. Teszik mindezt vegyszerek nélkül, a pénztárcánkra is figyelemmel – takarékosan, gyorsan és hatékonyan.

Plusz egy helyiség tavasztól őszig - Kerti- és teraszárnyékoló rendszerek

Egy újabb helyiséggel növelhetjük otthonunk alapterületét, csupán a kertbe vagy a teraszra kell kitelepülnünk és gondoskodnunk a megfelelő szél- és napvédelemről, a kellemes klímáról. Ehhez hívhatjuk segítségül a modern kert- és teraszárnyékoló rendszereket.

Központi porszívó otthonra – beszerelés, használat, karbantartás

A központi porszívó nem újkeletű találmány, régi, elegáns társasházakban, nagypolgári villákban gyakran alkalmazták. Idővel aztán irodaházakban, középületekben jelent meg inkább, mostanában viszont ismét felfedezték: a modern lakóházakból kiszorulni látszanak a hagyományos készülékek és aki teheti, inkább központi porszívóra vált.

Adj teret az élményeknek - Otthon, a kertben is!

Köztudott, hogy a fény hatással van hangulatunkra, közérzetünkre. Talán ez az egyik oka annak, hogy a napsütéses órák számának növekedésével párhuzamosan a szabadtéri programok iránti igényünk is növekszik.

Milyen világítást válasszunk a kertbe?

Ha kertes házban, vagy belső udvarral rendelkező társasházban lakunk, jól megtervezett, ízléses világítással egyszerűen hangulatossá és látványossá varázsolhatjuk a külső tereket. Kültéri lámpáink kiválasztása azonban sem könnyű feladat, szánjunk időt rá!

Önnek ajánljuk