Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Majd ha fagy? Dolgozzon helyettünk az elektromos jégkaparó!

Ha tél, akkor lefagyott szélvédő, jégkaparás és dermedt ujjak. Az évszakkal járó hőmérsékleten nem tudunk változtatni, minden egyéb tényező azonban kicserélhető ebben a képletben. Mutatjuk, hogyan.

Kétféle ember van: aki szereti a telet, és aki nem. Az előbbiek dolga annyival könnyebb, hogy elfogadóbbak a zord körülményeket illetően, utóbbiak viszont legszívesebben az orrukat sem dugnák ki, amikor tartósan beáll a 0°C alatti hőmérséklet. A tél azonban nem válogat. Akinek autója van és hosszabb ideig kénytelen a szabad ég alatt tartani, számíthat a kellemetlen következményekre: a pára, a csapadék előbb-utóbb ráfagy a szélvédőre és az ablakokra. Ekkor pedig előkerül a jégkaparó és összeszorított fogakkal nekiállunk a műveletnek.

Ennek a fontos, de kellemetlen tevékenységnek azonban létezik egy kényelmesebb alternatívája. Mindezt végezhetjük gyorsan, erőlködés nélkül, feltéve, ha megvan ehhez a megfelelő eszközünk, a Kärcher EDI4 jégkaparója, mely a makacs jegesedéseket is egyetlen húzással eltakarítja.

Kärcher EDI4 elektromos jégkaparó

A forgó koronggal és hat stabil műanyagpengével rendelkező elektromos jégkaparóval nincs más dolgunk, mint standby üzemmódban, gyengéden, függőleges helyzetben a jeges felülethez nyomni és máris indulhat a munka. A jég szinte magától felbomlik. Természetes, ha a pengék egy idő után elkopnak, ám a kaparókorong néhány mozdulattal, szerszámok használata nélkül kicserélhető. A Kärcher üzletekben és a webshopban a kaprókorong pótalkatrészként elérhető.

Az EDI4 használata nem csak egyszerű, kényelmes is. Kompakt formatervezés, kézbe simuló, könnyű fogás jellemzi a készüléket, kezelése és tárolása biztonságos, helyet alig foglal. Egy akkumlátor töltés több használatra is elegendő, de a beépített LED villogással jelzi, ha elérkezett az újabb töltés ideje.

Kärcher EDI4 elektromos jégkaparó

Az elektromos jégkaparó most akciósan elérhető a Kärcher webshopban.

ÉRDEKLŐDÖM A KÄRCHER EDI4 JÉGKAPARÓ IRÁNT

Népszerűek a témában

Harmóniában a kertünkkel: esztétikus és praktikus megoldások a Ketertől

Élet a zöldben – Otthon a kertben

Outdoor design 2021: Trendek az édenkertben

Ez is érdekelhet

Így csaljunk a csempével: hidegburkolattal is formálhatjuk a teret

A fény, ami alkalmazkodik az életünkhöz: EGLO Access

Legyen neked is DESIGN ELEM a fürdőszobádban a törölközőszárítód!

Higiénia, praktikum és esztétikum a fürdőszobában

Ne mondjon le a fürdés élményéről, válasszon inkább akadálymentes kádat

Mindent az arany zuhanykabinokról

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor