Elektromos vízmelegítő korszerűen

Az elektromos vízmelegítő, vagy köznapi nevén villanybojler említésekor mindenkinek egy nagy fehér hengeres tárgy jelenik meg, amely többnyire valamelyik sarokban tornyosul a fejünk fölé, és adott mennyiségű meleg, illetve forró vizet ad. Egyes gyártók úgy döntöttek, hogy kilépnek ebből az unalmas köznapiságból, új designt, fejlesztést és egy nagyon korszerű jól kezelhető terméket hoztak létre.

Az ARISTON Velis EVO 1 elektromos tárolós vízmelegítő egy ilyen kiváló, korszerű készülék. Nézzük, mit takarnak az alábbi lehetőségek.

Design

Lágy, gördülékeny vonalvezetés. A lapos hasáb forma, könnyen társítható a konyha és fürdőszoba bútoraihoz, ráadásul könnyen beépíthető egy szekrénybe is. Széles termékskálában több kidolgozású megjelenésű termék is van.

Ariston Velis EVO

Komfort

 • Gyors felfűtési idő (50 perc az első zuhanyhoz)
 • Kijelzi a rendelkezésre álló zuhanyzások számát.

Energiahatékony

 • Legmagasabb „B” energia osztály
 • Megtakarítás: kb. 11.000 Ft/ év ( 259kWh/év).

Könnyű kezelhetőség…

 • Extra lapos kivitelezés (csak 27cm mély) és rugalmas felszerelési lehetőségek (függőleges és vízszintes)
 • Könnyű karbantartás. Gyors beavatkozási lehetőség a kijelzőn a részletes hiba diagnosztikának
 • Könnyen cserélhető anód köszönhetően a széles karimának (75mm)
 • Öntisztító fűtő elem különleges bevonattal mely megakadályozza a vízkő lerakódást.

Az ARISTON Velis EVO a legjobb testre szabható vízmelegítő, amely optimálisan egyesíti az esztétikumot, az energiatakarékosságot és a teljesítményt. Az új termékcsalád megszokott funkcióin túl a Velis EVO Plus testre szabható funkciókkal rendelkezik.

Ariston Velis EVO

Lehetővé teszi a napi programozást

 • A programozás két különböző gyári programot, vagy egy harmadik, a felhasználó által beállított érték szerint képes biztosítani a használati meleg vizet.
 • Az ECO funkció alkalmazásával lehetővé válik, hogy a hagyományos vízmelegítőkhöz képest akár 20%-os energia-megtakarítást is elérhetünk.
 • A design is fontos szerephez jutott. Az ARISTON megtalálta a kompaktság, az energiahatékonyság és a design közötti egyensúlyt, ezáltal ez a vízmelegítő egy modern háztartási berendezés. A Velis EVO sorozat mindössze 27 cm mély, így bárhová felszerelhető! A Velis EVO termékek, köszönhetően a belső tervezésnek és a kijelző elforgathatóságának, vízszintesen és függőlegesen is felhelyezhetők.
 • Digitális hőfok szabályzó, NTC érzékelő.
 • Környezetbarát poliuretán szigetelés, rozsdamentes acél tartály, és 2 magnézium anód.
 • Kettő 5-pontos felfogatás, több pozíciós felszerelés, fali kivitel.
 • Biztonsági szelep, 8 bar-on tesztelve.
 • ABS biztonsági csomag.
 • LED kijelző.

Az ARISTON Velis EVO vízmelegítők különleges formatervezésüknél fogva függőleges és vízszintesen felszerelésre is alkalmasak. A belső alkatrészek és a kijelző kialakításának köszönhetően a termék két különböző pozícióban is felszerelhető. A kijelző a pozíciónak megfelelően fordítható. A könnyű hozzáférés és a tökéletes működés mindkét esetben garantált. Kialakításának köszönhetően a termék a legrövidebb időn belül biztosítja az első zuhanyozáshoz szükséges meleg vizet. A berendezés innovatív belső szerkezete és kiváló vízkeverő képessége hatékonyabb és gyors vízmelegítést tesz lehetővé. Az első zuhanyozáshoz elegendő vízmennyiség felmelegítésének befejezését a kijelzőn található "Kész" LED jelzés mutatja.

Forrás: Ariston

Kapcsolódó cikkek

Rendszerszemlélet, környezettudatosság, megbízhatóság

Rendszerszemlélet, környezettudatosság, megbízhatóság. Csupán néhány tulajdonság, mely a Tétény-Ker termékeit és szolgáltatásait jellemzi.

Így hasznosíthatjuk a napenergiát otthonunkban - Napelemes és napkollektoros rendszerek

A többség számára manapság már nyilvánvaló, hogy a napelemek a napsugárzást elektromos energiává alakító eszközök. Sokan azonban még mindig összetévesztik ezeket a fotovoltaikus rendszereket tévesztik a napkollektorokkal, pedig működésük és hasznosításuk is jelentősen eltérő. Bár mind a napelem, mind a napkollektor napenergiát alakít át, a napelem elektromos-, a napkollektor pedig hőenergia hasznosítás célját szolgálja.

Miért hasznos beltéri ventilátort alkalmazni? – Működés és szerelés

A beltéri ventilátor alkalmazása egy sokak számára ismert problémára kínál megoldást: az egymással szomszédos, ám eltérő hőmérsékletű helyiségek tehetők ily módon komfortossá.

Intelligens fűtőberendezések - Beszéljünk a kényelemért!

Manapság az, hogy otthonunkban az ideális hőfokot élvezzük, csupán egyetlen szavunkba kerül. És ez nem átvitt értelemben, hanem szó szerint így van, hiszen a legmodernebb fűtőberendezések már hangvezérléssel is működtethetők.

7 kérdés a nyílászárók kiválasztásáról – válaszok a szakértőtől

Legyen szó köz- vagy lakóépületekről, megjelenésüket és üzemeltetési költségeiket jelentősen befolyásolják a homlokzatokon alkalmazott nyílászárók. Ezek kiválasztása, az igényeknek megfelelő ablakok, bejárati- és teraszajtók felkutatása az építkezők, felújítók számára nem egyszerű feladatok. Szakértőnk tanácsaival igyekszünk megkönnyíteni az eligazodást.

Számoljunk le az elektromos fűtést övező tévhitekkel!

Czinege Károly az Az elektromos fűtés a jövő megoldása! című könyve igazi hiánypótló szakkönyv nemcsak szakmabelieknek, amely tisztáz minden, az elektromos fűtéssel kapcsolatos félreértést. Lásson ön is tisztán, hiszen könnyen meglehet, hogy otthonában is az elektromos megoldás lesz a leginkább költséghatékony megoldás!

Hővisszanyerős szellőztető rendszerek: friss levegő, energiatakarékosság, talajhő hasznosítás

Ahogy egyre inkább elszigeteljük magunkat a külső környezettől, úgy feledkezünk meg a belső komfort egyik alapvető eleméről, a szükséges friss levegőről. Ennek energiatakarékos és hatékony pótlását ma a legmodernebb hővisszanyerős szellőztető rendszerekkel érhetjük el.

Levegő-víz hőszivattyú - Hűtés, fűtés, melegvíz ellátás kazán és klíma nélkül

Sokak számára még mindig rengeteg kérdés merül fel a levegő-víz hőszivattyúkkal kapcsolatban, hiszen gyakran még mindig nem egyértelmű, hogy milyen előnyökkel jár egy ilyen készülék beszerelése.

Hőszigetelés tudatosan - Mit tehetünk a környezetünkért és a pénztárcánkért?

A környezetkímélő megoldások lassan, de biztosan mindennapjaink részévé váltak. Nincs ez másképp akkor sem, ha éppen a hőszigetelő anyagokról van szó.