Hirdetés

Elektromos vízmelegítő korszerűen

Az elektromos vízmelegítő, vagy köznapi nevén villanybojler említésekor mindenkinek egy nagy fehér hengeres tárgy jelenik meg, amely többnyire valamelyik sarokban tornyosul a fejünk fölé, és adott mennyiségű meleg, illetve forró vizet ad. Egyes gyártók úgy döntöttek, hogy kilépnek ebből az unalmas köznapiságból, új designt, fejlesztést és egy nagyon korszerű jól kezelhető terméket hoztak létre.

Az ARISTON Velis EVO 1 elektromos tárolós vízmelegítő egy ilyen kiváló, korszerű készülék. Nézzük, mit takarnak az alábbi lehetőségek.

Design

Lágy, gördülékeny vonalvezetés. A lapos hasáb forma, könnyen társítható a konyha és fürdőszoba bútoraihoz, ráadásul könnyen beépíthető egy szekrénybe is. Széles termékskálában több kidolgozású megjelenésű termék is van.

Ariston Velis EVO

Komfort

 • Gyors felfűtési idő (50 perc az első zuhanyhoz)
 • Kijelzi a rendelkezésre álló zuhanyzások számát.

Energiahatékony

 • Legmagasabb „B” energia osztály
 • Megtakarítás: kb. 11.000 Ft/ év ( 259kWh/év).

Könnyű kezelhetőség…

 • Extra lapos kivitelezés (csak 27cm mély) és rugalmas felszerelési lehetőségek (függőleges és vízszintes)
 • Könnyű karbantartás. Gyors beavatkozási lehetőség a kijelzőn a részletes hiba diagnosztikának
 • Könnyen cserélhető anód köszönhetően a széles karimának (75mm)
 • Öntisztító fűtő elem különleges bevonattal mely megakadályozza a vízkő lerakódást.

Az ARISTON Velis EVO a legjobb testre szabható vízmelegítő, amely optimálisan egyesíti az esztétikumot, az energiatakarékosságot és a teljesítményt. Az új termékcsalád megszokott funkcióin túl a Velis EVO Plus testre szabható funkciókkal rendelkezik.

Ariston Velis EVO

Lehetővé teszi a napi programozást

 • A programozás két különböző gyári programot, vagy egy harmadik, a felhasználó által beállított érték szerint képes biztosítani a használati meleg vizet.
 • Az ECO funkció alkalmazásával lehetővé válik, hogy a hagyományos vízmelegítőkhöz képest akár 20%-os energia-megtakarítást is elérhetünk.
 • A design is fontos szerephez jutott. Az ARISTON megtalálta a kompaktság, az energiahatékonyság és a design közötti egyensúlyt, ezáltal ez a vízmelegítő egy modern háztartási berendezés. A Velis EVO sorozat mindössze 27 cm mély, így bárhová felszerelhető! A Velis EVO termékek, köszönhetően a belső tervezésnek és a kijelző elforgathatóságának, vízszintesen és függőlegesen is felhelyezhetők.
 • Digitális hőfok szabályzó, NTC érzékelő.
 • Környezetbarát poliuretán szigetelés, rozsdamentes acél tartály, és 2 magnézium anód.
 • Kettő 5-pontos felfogatás, több pozíciós felszerelés, fali kivitel.
 • Biztonsági szelep, 8 bar-on tesztelve.
 • ABS biztonsági csomag.
 • LED kijelző.

Az ARISTON Velis EVO vízmelegítők különleges formatervezésüknél fogva függőleges és vízszintesen felszerelésre is alkalmasak. A belső alkatrészek és a kijelző kialakításának köszönhetően a termék két különböző pozícióban is felszerelhető. A kijelző a pozíciónak megfelelően fordítható. A könnyű hozzáférés és a tökéletes működés mindkét esetben garantált. Kialakításának köszönhetően a termék a legrövidebb időn belül biztosítja az első zuhanyozáshoz szükséges meleg vizet. A berendezés innovatív belső szerkezete és kiváló vízkeverő képessége hatékonyabb és gyors vízmelegítést tesz lehetővé. Az első zuhanyozáshoz elegendő vízmennyiség felmelegítésének befejezését a kijelzőn található "Kész" LED jelzés mutatja.

Forrás: Ariston

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Hővisszanyerős szellőztető: összeköti az egészségest a kötelezővel

A közel nulla energiaigényű épületeknek 2021-től számos követelménynek meg kell felelniük, ami már most előre gondolkodást, alapos felkészülést igényel azoktól, akik jövőre építkezésbe fognak. Sarkalatos pont a megfelelő mennyiségű friss levegő biztosítása, ennek legoptimálisabb módjáról kérdeztük Papp Szilárdot, az Energetika 2020 Kft. ügyvezető igazgatóját.

Hőszigetelés Kisokos: Mit? Mivel? Mennyire?

Az Austrotherm Hőszigetelés kisokos egyszerű és könnyen hozzáférhető tájékoztatást nyújt az épületek, lakóházak szigetelésével kapcsolatban.

Több, mint fűtés: Ariston hőszivattyúk a megújuló energia erejével

Ha három ismérvet kellene felsorakoztatni, hogy miért érdemes beruházni az Ariston által gyártott Nimbus NET hőszivattyú-család valamelyik tagjára, akkor ezek lennének azok: hatékony, megtérülő és környezettudatos.

Újdonságok a légkondicionálók között - BreezeleSS+

Aki igazán előrelátó, az a légkondicionáló készülék megvásárlását sem hagyja az utolsó pillanatra, amikor már elviselhetetlen forróság tombol a lakásban. Sőt, így elegendő ideje marad arra is, hogy alaposan körülnézzen az aktuális újdonságok között és felfedezheti a Midea egyik forradalmi innovációját.

Egy évtizedünk maradt változtatni - Szigeteléssel csökkenthető a klímaszorongás

A korszerűtlen épületek többlet energiafogyasztása nagymértékben hozzájárul a klímaváltozáshoz. Szigetelésükkel azonban több üvegházhatású gáztól menthetjük meg a Föld légkörét, ugyanis így több mint 0,4 tonnával, akár 40-50%-kal is csökkenthetjük CO2-kibocsátásunkat.

Akár egy nap alatt 25%-kal csökkentheti fűtési költségeit

Egy szigetelés nélküli családi házban az energia 35%-a a falakon, 25%-a az ablakokon, 15%-a a padlón keresztül, 25%-a pedig a tetőn át távozik. A tető hőszigetelése az egyre népszerűbb innovatív fújható szigetelésnek köszönhetően a legegyszerűbben, leggyorsabban elvégezhető munka.

Új hőszigetelő panel technológiát vezet be a magyar piacon az Isopan

Energiatakarékos hőszigetelő megoldást mutatott be a magyar piacon a fém hőszigetelő panelek szegmensének az egyik piacvezető gyártója az Isopan.