Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Így könnyebb elképzelni is! Nézze meg és inspirálódjon!

Ötletekkel, az új trendekre reagáló színekkel, modellekkel és tervezési tanácsadással is várják látogatóikat az akár egy esős napon, családi programként is megtekinthető, a valós körülményeket felvillantó kerti enteriőrök a győri Kaiserstein galériában.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Hatalmas választékból, valós körülmények között, tematikusan kialakított bemutatóteremben választhatnak, meríthetnek ihletet különböző díszburkolatok és kiegészítők közül az építkezni, felújítani vágyók. A győri Leier City Center területén működő Kaiserstein Galéria már több mint egy éve várja látogatóit zárt térben, egész évben.

A 400 négyzetméteres 4 évszakos galériában a Leier térköveit, burkolólapjait falazó- és kerítéselemeit tematikusan, valós körülmények között lehet megtekinteni és a hozzájuk szükséges kiegészítők között is lehet válogatni. Akiknek nincs koncepciójuk, inspirálódhatnak, akik pedig konkrét elképzeléssel jönnek, olyan ötletekkel távozhatnak, melyek még jobban feldobják a már megálmodott tervet.

Leier Kaisertstein Galéria

Grillsaroktól a magaságyásig

A termékek között megtalálhatók az alapvetően teraszburkolásra használt, de akár egy ízléses grillsarok kialakításához is remekül funkcionáló lapburkolatok és térkövek, melyek a nagyobb terhelésnek kitett részekhez, járdákhoz, garázsfeljárókhoz jelentenek tartós és esztétikus megoldást. Találunk medenceburkolatokat, válogathatunk akár kerítéselemek között is, de számos olyan gyöngyszemre is bukkanhatunk, amire talán nem is gondolnánk. Ilyen a Durisol elemekből összeállított, gondolatébresztő magaságyás installáció. A Durisolról érdemes megjegyezni, hogy alapanyaga újrahasznosított faforgács, így maximálisan környezetbarát termék, melyet számos kedvező tulajdonsága miatt széles körben, több funkcióban is használhatnak az építkezők, felújítók. A magaságyáson kívül épülhet belőle kerítés, amely egyúttal zajárnyékoló falként is funkcionál, sőt előnyös páratechnikai tulajdonságai miatt akár az egész ház készülhet ebből a természetes anyagból.

Minőség és új trendek

A Leier Hungária Kft. Magyarország legnagyobb díszburkolat gyártója. Talán sokan nem is tudják, hogy a hat hazai üzemben évente több millió négyzetméternyi burkolatot állít elő, ezzel a Leier sok ezer családi háznál van jelen teraszburkolataival, térköveivel, díszítőelemeivel, melyeknek több mint a felét a prémium minőségű Kaiserstein termékek adják. Ebből is látszik, hogy a minőségi anyagok iránti kereslet egyre nő, mondhatni új irányvonal az építkezők és kivitelezők körében.

A másik, az esztétika területén megfigyelhető trend a földszínek visszatérése, árulta el Brieber László, a Leier Díszburkolat üzletág vezetője. Míg néhány éve a vevők szinte kizárólag a minimalista monokróm színekben gondolkodtak, ma már egyre inkább jön vissza a mediterrán stílus, a bézses, barnás árnyalatokkal, gyakran régies, „csipkézett”, antikolt kialakítással. A burkolólapok esetében pedig nem csak szépségre, de felhasználóbarát kivitelezésre is hangsúlyt fektettek, így a legnagyobb 60x40-es méretű lapok is még kézi erővel, különösebb gépesítés nélkül lerakhatók.

Leier Kaisertstein Galéria

Segítség a vásárláshoz vagy akár a tervezéshez

A bemutatóteremben tanácsadás is segíti az érdeklődőket. Ez nem csupán a szakemberek tanácsait, de szükség esetén akár az udvar kialakításának megtervezését, vagy látványtervek készítését is jelenti. Parádi Zsuzsanna, a Leier építésze előre egyeztetett időpontban rendelkezésre áll bárki számára egy konzultációra. „Legtöbben látványtervek, burkolatkiosztási tervek készítésével keresnek meg. Ha például több szín vagy árnyalat közül kell választani, a döntést megkönnyíti egy látványterv az adott színekkel. A megvásárolandó mennyiséget pedig pontosan ki lehet számolni a burkolatkiosztás megtervezésével. Ezek a legnépszerűbb igények a fogyasztók részéről.” Ezen túl egy látványterv sokat segíthet akár egy szegélykő vagy egyéb kiegészítő vásárlása esetén is.

A szolgáltatás ugyan nem díjmentes, de teljes egészében levásárolható, amennyiben az érdeklődő úgy dönt, hogy a megvalósításhoz megvásárolja az adott Leier terméket vagy termékeket.

Mindig naprakészen

Parádi Zsuzsanna azt is elárulta, hogy a galéria választékát folyamatosan bővítik. Az új termékek azonnal helyet kapnak a „kiállításban”, így akár ritkán látott, vagy akár még soha nem látott újdonságokkal is könnyen találkozhatunk. Az idei évben ilyen újdonságnak számítottak a Taverna térkövek új színei vagy a legújabb Architektúra kerítéskövek, melyek szintén megtekinthetők. Ezek az idei év elején kerültek a választékba. Mindkét termék több színben is elérhető, ezáltal a legkülönbözőbb építészeti stílusokhoz is könnyen illeszthetők.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉKEK IRÁNT

Népszerűek a témában

38 százalékkal jár jobban, aki téglaházat vesz vagy épít - Új falazási technológia hódít az építtetők körében

Hatalmas sikerrel zárult a 2023-as Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Virtuális túrán újra átélhetjük a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás élményeit

Ez is érdekelhet

Pergolát, de milyet

Reolink Panoráma kamera 4G LTE és napelemes kapcsolattal

Ablakok otthonfelújításhoz: időtálló teljesítmény és szépség

Így lesz energetikailag korszerűbb a kockaház

Kérjen gyors, díjmentes, nagyságrendi számítást a Terrán TetőKalkulátorával!

Miért a Ksenia okosotthont érdemes választani?

Erre figyeljen, ha épített zuhanykabint szeretne

Mennyibe kerül a szellőztető rendszerem?

Így tárolhatod stílusosan kerti szerszámaidat

Gyors és hatékony felújítás a kertben és a teraszon: fa- és fémfelületek festése, megóvása. Milyen festéket válasszunk?

7 érv a beton tetőcserép mellett

Fürdőtó a kertünkben – kialakítás, használat, karbantartás

Előregyártott hűtő-fűtő rendszer: klímafödém

3+1 ok, amiért érdemes térkövet választani

Tudatos tervezéssel hangulatos és stílusos lesz a kert és a terasz

Legyen a kert otthonunk legjobb része!

Vegyszermentes kert - Biológiai hatóanyagok is óvhatják zöldségeinket, gyümölcsfáinkat

Gyors, kalkulálható, Típusház – érdemes utánanézni! Házat, de gyorsan! 7. rész

Harmóniában a kertünkkel: esztétikus és praktikus megoldások a Ketertől

Házat, de gyorsan! - 4. rész - Szárnyakon a fal evolúciója

Épül a tető? Csak rendszerben!

Fal csúcstechnológiával: ez a csiszolt tégla

Maximális rend a kert és a ház körül

Kéményt mindig lehet építeni - A Leier kémények ideális megoldást kínálnak a rezsitakarékos fűtéshez