FERRO Hungary Kft.

A FERRO Group a szaniter- és gépészeti szerelvény termékek egyik vezető gyártója Közép-Kelet Európában. A vállalat több, mint 26 éve gyárt minőségi szaniter- és fürdőszobai termékeket, valamint víz-, gáz- és fűtéstechnikai termékeket. A Ferro Hungary Kft. a cégcsoport magyarországi leányvállalata, melynek feladata a cégcsoport teljes kínálatának hazai forgalmazása és képviselete, ügyfeleinek vevőközpontú kiszolgálása.

Termékeinket innovatív megoldások jellemzik, vonzó és modern formatervüknek köszönhetően a legkedveltebbek közé tartoznak a piacon. A széles termékkínálat teszi lehetővé, hogy a fürdőszobában és a konyhában egyaránt igény szerint ötvözzük a dizájnt a funkcionalitással. A kiváló minőség mellett kedvező ár-értékaránya teszi vonzóvá a termékeket.

Takarékosság, minőség, dizájn – innovatív, pénztárcakímélő megoldások a fürdőszobában

Ha egy termék adott funkciót hatékonyabban, kevesebb energia felhasználásával, ráadásul jobb minőségben lát el, akkor nem sok érv szól amellett, hogy ne azt válasszuk. A Novaservis Metalia ECO+ termékcsaládja éppen ilyen. A cseh gyártó legújabb csaptelepei és zuhanyszettjei takarékos, egyben élményt is nyújtó fürdőszobai megoldásokat kínálnak, köszönhetően a beépített, szabályozható levegőztető perlátornak és a részletekben rejlő innovatív újításoknak.

Tartós és esztétikus gránit mosogatók a FERRO-tól - 15 év garanciával!

A gránit a Földön leggyakrabban előforduló magmás kőzet, amit már az őskorban is használtak építőkővé formálva. Neve a latin granum szóból ered, ami magyarul szemcsét jelent, és éppen ebben az állapotában feldolgozva lehet egyszerre hasznos és esztétikus is a háztartásunk számára, mégpedig a konyhánkban, a FERRO gránit mosogatói által.