Hirdetés

Kondenzációs komfort - Kalkuláljunk együtt!

Otthonainkban a fűtés és a melegvíz előállításának lehetősége, egyszerű energiahatékony módja sarkalatos kérdés, mi több, mára már nélkülözhetetlen a korszerű életvitelhez. A fali gázkészülékkel történő melegvíz előállítás közel száz éves technológia, de az igazán energia takarékos módon most áll a rendelkezésünkre és ez a kondenzáció alkalmazása.

Az új kondenzációs fali‑kazánok a legkorszerűbb technológia szerint készülnek, amelynek következtében a készülékek jóval kevesebb energiát használnak fel az otthonunk fűtésére és a melegvíz előállítására. A forró vízgőz, amelyet a fali kazánok égéstermék füstgázában melléktermék gyanánt kibocsátanak, olyan jelentős maradék hőt tartalmaznak, amelyet általában csak úgy kibocsátunk és veszni hagyunk a levegőbe.

A kondenzációs technológia folyamán azonban ebben a gőzben lévő maradék hőt újrahasznosítjuk, visszakeringetjük a fűtőrendszerbe, még több víz melegítésére használjuk fel.

Az élenjáró gázkészülék gyártók, mint az ARISTON is, kemény és következetes mércét állítanak maguk elé a termékek színvonalát illetően, melyek a következők:

  • Gázspór számláló, ami egyedülálló az ARISTON‑nál
  • Energiahatékonyság
  • Minőség és valós élettartam
  • Tartósan stabil teljesítmény
  • Kényelem

 Kondenzációs komfort - Kalkuláljunk együtt!

Egyedülálló Gázspór számláló az ARISTON-nál

Az emberek többségének talán legérzékenyebb pontja a pénztárcája, illetve, ami benne van, vagy benne megtakarítható. Egy gáz fűtő és melegvíz készülék cseréjénél, megvásárlásánál mindig fontos szempont, hogy előrevetítve milyen a megtérülési ideje és mennyi marad a zsebben a havi gázszámla kifizetésekor.

Ki ne szeretné azonnal megtudni, akár még a vásárlás előtt, hogy az új, korszerűbb készülékkel vajon mennyi pénzt takaríthat majd meg? Az Ariston által közreadott online kalkulációs űrlappal szinte másodpercek alatt választ kaphatunk erre a sorsdöntő kérdésünkre.

Energiahatékonyság

Mindegyik fali kazánt a környezetvédelemért is felelősséget vállalva alakítanak ki. Optimalizálják a fali kazánok működését, így a berendezések energiafogyasztása és égéstermék-kibocsátása a minimális mértékre csökken, mindig kedvezőbb az európai szabványnál, így akár 35 százalékos megtakarítás is elérhető.

Minőség és valós élettartam

A gyártó szavatolja a tőle megszokott és elvárható minőséget, a gyártás során a készülékeket alaposan tesztelik, még mielőtt a boltokba kerülnének.

A valós igénybevételi minőségpróba azt jelenti, hogy a fali kazánok teljesítményét a felhasználók otthonában legalább két télen át vizsgálják, így valós, életszerű, hiteles körülmények között zajlik a tesztelés.

Tartósan stabil teljesítmény

A készülékeket arra tervezték, hogy hosszú élettartamú, megbízható, komoly munkateljesítményt nyújtsanak. Az intenzív élettartam-tesztek során a szakemberek több órán át maximális fokozaton működtetik a fali kazánokat, ezáltal több évnek megfelelő munkaterhelésnek kitéve azokat, szavatolva a berendezések időtálló, megbízható teljesítményét.

Kondenzációs komfort - Kalkuláljunk együtt!

Kényelem

Egyszerű kezelhetőség

A könnyű kezelhetőség azt is jelenti, hogy egyszerűen kommunikálhatunk fali kazánunkkal, a célszerűen kialakított menüknek és a korszerű LCD-kijelzőnek köszönhetően. Beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet és néhány egyszerű lépéssel indíthatjuk a kívánt funkciókat. A menürendszert testre szabhatjuk az egyéni igényeknek megfelelően, hogy azonnal a rendelkezésre álljon minden szükséges információ.

Kedvező zajszint

A gondos tervezésnek köszönhetően a berendezések jól alkalmazkodnak otthonainkhoz. A fali kazánok működését az átgondolt és megújított belső elrendezésnek köszönhetően halk üzemelés jellemzi.

AUTO funkció

A funkció bekapcsolásával a fali kazán optimalizálja a kívánt hőmérséklet eléréséhez és megtartásához szükséges energiamennyiséget. Ily módon a berendezés egyenletesen, stabilan dolgozik, így mérséklődik a gáz és a villamos energia fogyasztás is.

COMFORT funkció

A funkció bekapcsolásával a fali kazán a csapok megnyitásával szinte azonnal meleg vizet ad, nem kell többé várni, ha forró zuhanyra vágyunk!

Kalkuláljunk együtt!

forrás: Ariston

 | 
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Kompakt okosotthon rendszer: a nagyobb kényelem könnyed megoldása

Energia- és pénz megtakarítás tudatos házkialakítással. Szakértők szerint a tudatos választás akár már 5 éven belül is megtérülhet a rezsiköltségekben

Kandalló – soha nem megy ki a divatból. Új anyagok, innovatív tűzterek, energiatakarékosság

Élvezd a kerted egész évben! Teraszmelegítés felsőfokon

82 év alatt újulhat meg a teljes családi ház állomány Magyarországon. Unokáink már látni fogják?

Patikamérlegen a hőszigetelés vastagsága

Otthonunk egészséges lakóklímája a jó minőségű hőszigeteléssel kezdődik

Hővisszanyerős szellőztető: összeköti az egészségest a kötelezővel

Hőszigetelés Kisokos: Mit? Mivel? Mennyire?

Megéri szigetelni: mutatjuk, mennyivel drágábban adható el egy korszerűsített családi ház

Nimbus Garden – Jövő a jelenben. Az energiamegtakarítás és a környezetvédelem tökéletes ötvözete

Energiafogyasztásban dobogós helyen a lakosság

Radiátor választás – Az egyik legfontosabb lépés a fűtési rendszer kiépítése, korszerűsítése előtt

A lakosság a legnagyobb energiafogyasztó

RAUTHERM SPEED plus tépőzáras padlófűtés

Vásárlási listák
További vásárlási listák