Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Álljon át a digitális oldalra!

Itthon a CCTV piacon aratott sikerei után az izraeli PROVISION-ISR most az IP CCTV világát készül meghódítani. Eme népszerű termékek kiváló ár-érték aránya kimagasló megbízhatósággal és minőséggel párosul. Az ügyfelek még a gyártói honlapon megjelenő hírek előtt már izzították a telefonvonalakat, hogy mikor lesznek elérhetőek a PROVISION-ISR IP CCTV termékei. A nyár elejétől a MASCO Kft. megkezdte a termékek forgalmazását.

A PROVISION-ISR két különböző felbontású termékvonalat vonultat fel az IP kamerák esetében: a kisebb 1,3 Megapixeles (és 720p) felbontású, valamint a nagyobb Full HD, vagyis a 2 Megapixeles 1080p (1920x1080) felbontású IP kamerák. Mindkettő változatban megtalálható a hagyományosnak mondható boksz és az inframegvilágító kültéren alkalmazható csőkamerákkal, választható inframegvilágítási távolsággal, illetve lehet fix vagy állítható fókuszú objektívvel. A kínálatban megtalálható a kültéren használható, vandálbiztos kialakítású ugyancsak fix és állítható objektíves Dome kamera, ugyancsak inframegvilágítási funkcióval.

Provision-ISR

A termékpaletta legígéretesebb tagja a 2 Megapixeles PR-I4390IPVF, kültéren használható, inframegvilágítással rendelkező, nagydinamikájú mechanikus Day@Night full HD IP csőkamera, mely várhatóan elismerést válthat ki a szakemberek körében. A kamera makulátlan képéért és felbontásáért a Sony Exmor IMX122 1/3"-os (1/2,8") CMOS képalkotó tag felel, melynek köszönhetően élvezhetjük a Full HD 1080p (1920x1080 képpont) felbontást. Teljes sötétségben is képes ellátni 40 méteren belül köszönhetően a beépített inframegvilágításnak, melyet tovább erősít a mechanikus Day&Night funkció. A kamera beállítását segíti a 3,3-12 mm-es variófókuszos objektíve. Képtömörítési eljárása a piacon az IP kameráknál már megtalálható H 264.

A cikket teljes terjedelmében IP-kamera biztonság  oldalunkon olvashatja az alábbi képre kattintva:

PR-I4390IPVF

Forrás: Masco

Kapcsolódó cikkek:

Miért érdemes IP-kamerát telepíteni?

Csiribí-csiribá… 960H!

Népszerűek a témában

Biztonságtechnika otthonra – A megkerülhetetlen vagyonvédelem

Mitől olyan nagyszerű a Paradox riasztórendszer kezelője? A TM50 és TM70 érintőképernyős kezelők

BlueEye applikáció, riasztórendszer távelérés a telefonon