Álljon át a digitális oldalra!

Itthon a CCTV piacon aratott sikerei után az izraeli PROVISION-ISR most az IP CCTV világát készül meghódítani. Eme népszerű termékek kiváló ár-érték aránya kimagasló megbízhatósággal és minőséggel párosul. Az ügyfelek még a gyártói honlapon megjelenő hírek előtt már izzították a telefonvonalakat, hogy mikor lesznek elérhetőek a PROVISION-ISR IP CCTV termékei. A nyár elejétől a MASCO Kft. megkezdte a termékek forgalmazását.

A PROVISION-ISR két különböző felbontású termékvonalat vonultat fel az IP kamerák esetében: a kisebb 1,3 Megapixeles (és 720p) felbontású, valamint a nagyobb Full HD, vagyis a 2 Megapixeles 1080p (1920x1080) felbontású IP kamerák. Mindkettő változatban megtalálható a hagyományosnak mondható boksz és az inframegvilágító kültéren alkalmazható csőkamerákkal, választható inframegvilágítási távolsággal, illetve lehet fix vagy állítható fókuszú objektívvel. A kínálatban megtalálható a kültéren használható, vandálbiztos kialakítású ugyancsak fix és állítható objektíves Dome kamera, ugyancsak inframegvilágítási funkcióval.

Provision-ISR

A termékpaletta legígéretesebb tagja a 2 Megapixeles PR-I4390IPVF, kültéren használható, inframegvilágítással rendelkező, nagydinamikájú mechanikus Day@Night full HD IP csőkamera, mely várhatóan elismerést válthat ki a szakemberek körében. A kamera makulátlan képéért és felbontásáért a Sony Exmor IMX122 1/3"-os (1/2,8") CMOS képalkotó tag felel, melynek köszönhetően élvezhetjük a Full HD 1080p (1920x1080 képpont) felbontást. Teljes sötétségben is képes ellátni 40 méteren belül köszönhetően a beépített inframegvilágításnak, melyet tovább erősít a mechanikus Day&Night funkció. A kamera beállítását segíti a 3,3-12 mm-es variófókuszos objektíve. Képtömörítési eljárása a piacon az IP kameráknál már megtalálható H 264.

A cikket teljes terjedelmében IP-kamera biztonság  oldalunkon olvashatja az alábbi képre kattintva:

PR-I4390IPVF

Forrás: Masco

Kapcsolódó cikkek:

Miért érdemes IP-kamerát telepíteni?

Csiribí-csiribá… 960H!

1997. óta dolgozom a biztonságtechnikai szakmában, 2000. óta mérnökként. Kezdetben kivitelezőként, tervezőként, később tanácsadóként, termékmenedzserként, majd vezetőként dolgoztam számos helyen. Továbbá vállaltam, illetve vállalok szakmai szakértői tevékenységet, és a szakképzésben tanárként, óraadóként, néha szakvizsgáztatóként dolgoztam, dolgozom. Jelenleg a MASCO Kft-nél vezető projekt szakértő munkakörben állami és magán biztonságtechnikai beruházások kidolgozásával, projektek, értékesítésével foglalkozom.
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Okosotthon magasabb minőségben - Grenton, az élhetőbb otthon technológiája

A Grenton Okosotthon rendszer alkalmazásával új igényeket elégíthetünk ki a legmagasabb minőségben: a hétköznapok során használt berendezéseinket egy rendszerben képes kezelni.

Zöldebb, biztonságosabb, okosabb otthon – Ez az EVERSPRING HomeSys!

Szerencsére már ott tart a technológia, hogy nem kerül egy vagyonba egy okos otthon kialakítása. Távvezérlés, biztonság, vagyonvédelem, energiatakarékosság: ezt mind tudja az EVERSPRING HomeSys-rendszer, sőt még többet is. És mindez pár okostelefonos gombnyomássál, vagy akár a felügyeletünk nélkül. Hagyjuk, hogy értünk dolgozzon az otthonunk!

PROVISION-ISR PnV kamerákkal a nyugodt távolléthez

Manapság már nem lehet elhanyagolni egy minimális szintű biztonság kiépítését saját tulajdonunk, lakásunk védelme érdekében. Mindenki számára fontos, hogy távolléte alatt ne történjen semmilyen váratlan esemény, amely félbeszakíthatja a családi nyaralást.

Elektromos zárak és kilincsek: újdonságok a Videosec kínálatában

Az Euro Tech Corp. Kft. termékválasztékában idén tavasszal már elérhetővé vált a beléptető rendszerek csoportjához tartozó elektromos zárak, kártyaolvasók és azok kiegészítői.