Hirdetés

Pfiffer Bútor – Örök érték

A tömör fa bútorok manapság ugyanazt az értéket képviselik mint évtizedekkel ezelőtt. Minőségben azonban magasan többet nyújtanak, mint más, nem tömör fából készülő társaik.

Hallgassa meg a cikket MP3 formátumban!

A magas minőségű tömörfa bútorok készítésének különleges elvárásai vannak: nagy tapasztalat és odafigyelés szükséges hozzá.
Pfiffer Bútor
A szükséges alapanyagot 80-100 éves rönkök adják. A szabad levegőn való 1,5-2 éves pihentetés biztosítja, hogy tartós, feszültségmentes anyagból készülhessen a bútor. Széleskörű, folyamatosan megújuló, innovatív megoldásainkkal időtálló bútorokat készítünk, biztosítva ezzel a hosszútávú elégedettséget.
Pfiffer Bútor
Már a mozgatás során is érezhető, hogy mennyire masszív a bútor. A szekrénytestek és az ajtók vastagsága is sugallja, hogy milyen igényekre és mekkora élettartamra tervezték a bútorokat.
Pfiffer Bútor
Tömörfa bútorainknál nem csak a külsőségekre adunk, minden részletében a minőség köszön vissza. Tekintettel arra, hogy a tömörfa bútor teljes keresztmetszetében tömör anyag, a javítása évtizedek múlva sem okoz majd gondot.
Pfiffer Bútor
A tömörfa bútor a lakás tüdejeként beszívja a párát, ha sok és leadja, ha száraz a levegő, így segít egészséges szinten tartani a lakótér klímáját. A tömörfa bútorok jelentős mennyiségű káros anyagot is képesek megkötni, ezáltal megelőzik az allergiás reakciók kialakulását.
Pfiffer Bútor
A bútor tartóssága nagyban függ a vasalatok minőségétől is. A korszerű fiókcsúszókkal, pántokkal szerelt bútor nem csak örök érték, hanem mindennapi használata is élmény.
Pfiffer Bútor
Óvjuk környezetünket! A mesterséges alapanyagokkal ellentétben a fa természetes körülmények között újratermelődik, ezért a szennyezőanyag és energiafelhasználás jelentősen lecsökken.
Pfiffer Bútor
Bútorainkat szivacsos szövetzsákokban szállítjuk ezáltal nincs csomagolási hulladék. A ház minden részére kiterjedő választékkal és megoldással rendelkezünk így lehetőség van otthonát egységes stílusban berendezni, legyen az klasszikus, modern, vagy akár province-i stílus.
Pfiffer Bútor
Nálunk a bútorértékesítés tervezéssel, tanácsadással kezdődik, és kulcsrakész átadással, azaz beépítéssel végződik az ügyfél otthonában. A Pfiffer Bútor Mór Kft. gyártó üzemében a nyers farönk megmunkálásától a kész bútorig precízen és nagy odafigyeléssel készülnek a tömörfa bútorok. A cég lelkes csapata 25 éves bútorgyártó tapasztalattal szívesen segít ötleteivel, hogy lakását saját igényei szerint varázsolja otthonná – tömörfa bútorokkal.
Pfiffer Bútor
 | 
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Hetek

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Kölcsönhatásban: amikor a fekete és a bronz festés dominál

Megéri az árát? Mit kell tudnunk a minőségi lakberendezési termékekről?

Izgalmas részletek egy étterem belső átalakításakor – Mihálydeák Krisztina lakberendező munkája

Mitől lesz egy bútor valóban minőségi? Teszteltük a Lamello termékeit

Az eklektikus, a bohém, a japandi és a többiek – Lakberendezési trend prognózis 2020-ra

Tömörfa bútorok – Amikor a magas szintű kiszolgálás, a minőségi alapanyag és a professzionális gyártás az érték

Lazítson stílusos környezetben! A MobilaDalin modern kanapéi minden teret elegánssá varázsolnak!

Chesterfield modern csavarral - ezek a MobilaDalin kanapék elegánsabbá varázsolják otthonát!

Egyszerre játékos és klasszikus - ezek a MobilaDalin kanapék minden lakásban jól mutatnak!

A RAUVOLET redőnymegoldások egyesítik a designt és a funkciót

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Még több hely a fürdőszobában – tárolás okosan. Helytakarékos megoldások a Geberittől

REHAU RAUVISIO noir: a szépség érintése

Harmóniában a kertünkkel: esztétikus és praktikus megoldások a Ketertől

Vásárlási listák
További vásárlási listák