Hirdetés

Pfiffer Bútor – Örök érték

A tömör fa bútorok manapság ugyanazt az értéket képviselik mint évtizedekkel ezelőtt. Minőségben azonban magasan többet nyújtanak, mint más, nem tömör fából készülő társaik.

Hallgassa meg a cikket MP3 formátumban!

A magas minőségű tömörfa bútorok készítésének különleges elvárásai vannak: nagy tapasztalat és odafigyelés szükséges hozzá.
Pfiffer Bútor
A szükséges alapanyagot 80-100 éves rönkök adják. A szabad levegőn való 1,5-2 éves pihentetés biztosítja, hogy tartós, feszültségmentes anyagból készülhessen a bútor. Széleskörű, folyamatosan megújuló, innovatív megoldásainkkal időtálló bútorokat készítünk, biztosítva ezzel a hosszútávú elégedettséget.
Pfiffer Bútor
Már a mozgatás során is érezhető, hogy mennyire masszív a bútor. A szekrénytestek és az ajtók vastagsága is sugallja, hogy milyen igényekre és mekkora élettartamra tervezték a bútorokat.
Pfiffer Bútor
Tömörfa bútorainknál nem csak a külsőségekre adunk, minden részletében a minőség köszön vissza. Tekintettel arra, hogy a tömörfa bútor teljes keresztmetszetében tömör anyag, a javítása évtizedek múlva sem okoz majd gondot.
Pfiffer Bútor
A tömörfa bútor a lakás tüdejeként beszívja a párát, ha sok és leadja, ha száraz a levegő, így segít egészséges szinten tartani a lakótér klímáját. A tömörfa bútorok jelentős mennyiségű káros anyagot is képesek megkötni, ezáltal megelőzik az allergiás reakciók kialakulását.
Pfiffer Bútor
A bútor tartóssága nagyban függ a vasalatok minőségétől is. A korszerű fiókcsúszókkal, pántokkal szerelt bútor nem csak örök érték, hanem mindennapi használata is élmény.
Pfiffer Bútor
Óvjuk környezetünket! A mesterséges alapanyagokkal ellentétben a fa természetes körülmények között újratermelődik, ezért a szennyezőanyag és energiafelhasználás jelentősen lecsökken.
Pfiffer Bútor
Bútorainkat szivacsos szövetzsákokban szállítjuk ezáltal nincs csomagolási hulladék. A ház minden részére kiterjedő választékkal és megoldással rendelkezünk így lehetőség van otthonát egységes stílusban berendezni, legyen az klasszikus, modern, vagy akár province-i stílus.
Pfiffer Bútor
Nálunk a bútorértékesítés tervezéssel, tanácsadással kezdődik, és kulcsrakész átadással, azaz beépítéssel végződik az ügyfél otthonában. A Pfiffer Bútor Mór Kft. gyártó üzemében a nyers farönk megmunkálásától a kész bútorig precízen és nagy odafigyeléssel készülnek a tömörfa bútorok. A cég lelkes csapata 25 éves bútorgyártó tapasztalattal szívesen segít ötleteivel, hogy lakását saját igényei szerint varázsolja otthonná – tömörfa bútorokkal.
Pfiffer Bútor
Kapcsolódó cikkek

Az eklektikus, a bohém, a japandi és a többiek – Lakberendezési trend prognózis 2020-ra

Itt az ideje túllépnünk a tiszta stílusokon, hozzászoknunk a szokatlan, ám nagyon is kellemesnek nevezhető megoldásokhoz és üdvözölni néhány rég elfeledett motívumot. Mi az év Pantone színe és melyek a legnépszerűbb tónusok mellette? Mutatjuk, hogy mi vár ránk 2020-ban a lakberendezésben.

Tömörfa bútorok – Amikor a magas szintű kiszolgálás, a minőségi alapanyag és a professzionális gyártás az érték

A tömörfa bútorok minden szempontból az értékállóságot, időtlenséget, esztétikumot képviselik a bútorok között. Pfiffer János, a Pfiffer Bútor Mór Kft. tulajdonos ügyvezetője több évtizedes tapasztalatait megosztva avat be a gyártás és a kiválasztás rejtelmeibe és olyan információkkal gazdagít bennünket, melyekre laikusként nem is gondolnánk.

Lazítson stílusos környezetben! A MobilaDalin modern kanapéi minden teret elegánssá varázsolnak!

Lehet egy kanapé egyszerre stílusos és kényelmes? A MobilaDalin modern kanapéi a lazítás magasabb dimenzióit jelentik.

Chesterfield modern csavarral - ezek a MobilaDalin kanapék elegánsabbá varázsolják otthonát!

Gondolkozott már azon, hogy szeretne egy Chesterfield-stílusú ülőgarnitúrát, de nem talált olyan egyedi megoldást, amely kielégítette volna minden igényét? Akkor ismerkedjen meg a Galla kanapékkal és ülőbútorokkal – szerintünk éppen ezt kereste!

Egyszerre játékos és klasszikus - ezek a MobilaDalin kanapék minden lakásban jól mutatnak!

Megbízhatóan játékos? Nonkonformista klasszikus? Egymásnak ellentmondó, értelmetlen szókapcsolatoknak tűnhetnek, egészen addig amíg nem látta ezeket a kanapékat!

Bútor vásárlás átgondoltan – Tömör fa vagy laminált bútort válasszunk?

Bútoraink manapság változatos anyagokból készülnek, de aki ragaszkodik a minőségi, időtálló darabokhoz, továbbra is a tömör fa bútorok mellett dönt.

Lakberendezés és otthon dekoráció mesterfokon

A lakás berendezésének legizgalmasabb fázisa, amikor a hangulatát, személyes jellegét meghatározó elemek, a tapéták, lakástextilek, kisbútorok és a dekoráció átgondolására kerül sor. Hiszen ezektől kapja meg valódi arculatát, így lesz otthonos. Hol és hogyan találhatunk rá ezekre a fontos kellékekre?

Magas minőségű bútorok, egyénre szabható dizájn

Lehet egy bútor egyszerre modern, mégis tradicionális formavilágú, magas minőségű és kényelmes? Olyan, amelynek elkészültekor a vevő szabadon engedheti fantáziáját, és amelynek megvásárlásával hátrányos helyzetű embereken segít? A MobilaDalin bútorai ilyenek - nézzen velünk körbe a romániai cég kínálatában!

3 szempont bútorválasztáshoz – a szakértő tanácsaival

Bútort - optimális esetben – hosszú évekre, gyakran évtizedekre vásárolunk. Előfordulhat azonban, hogy a terveinket felülírják olyan bosszantó dolgok, mint a bútor idő előtt tönkremenetele, vagy használat közben derül ki, hogy kényelmetlen, nem praktikus. Csupa olyan tényező, melyeket nem láthattunk előre. Hogyan állapíthatjuk meg, hogy a kiszemelt bútordarab valóban tartós lesz-e? Milyen tulajdonságokra figyeljünk még mielőtt a vásárlás mellett döntünk? Az eligazodást a Lamello szakembere segíti tanácsaival.